http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 02, 2012

Kanadan maanjäristys tapahtui yksityisen ilmanstonmuokkauskokeen aikana






Kanadan länsirannikolle Brittiläiseen Kolumbiaan iski myöhään lauantai-iltana paikallista aikaa voimakas maanjäristys. Järistyksen voimakkuus oli Yhdysvaltain geologisen tutkimuskeskuksen mukaan 7,7 magnitudia. Siitä seurasi tsunamivaroitus osiin Tyynenmeren rannikkoa Kanadaan ja Alaskaan sekä Havaijille. Tsunamivaroitus kuitenkin peruttiin myöhemmin, kun aallot jäivät liian pieniksi. Aluetta ravisteli myös joukko pienempiä järistyksiä.

Nyt on kuitenkin selvinnyt jotain mielenkiintoista liittyen näihin viime lauantaisiin maanjäristyksiin. Sillä juurikin kyseisellä alueella toteutettiin viikonloppuna hyvin laaja ilmanstonmuokkauskoe, jonka toteuttajana toimi muuan yksityishenkilö ja liikemies Russ George. Hän oli tekemässä alueella koetta, jossa mereen dumpattiin yli sata tonnia rautaa. Tämä taas imee itseensä hiilidioksiidia ja muokkaa näin ilmastoa.



Tämän tyyppinen koe ei varmastikaan miellyttänyt monia teollisuuden suurimpia korporaatioita ja varsinkin kun tämä koe sai vielä myös mediahuomiota. Niin ei voi olla sattumaa, että alueella sattui useita maanjäristyksiä peräjälkeen. Jopa reaaliaikainen maanjäristyskartta näytti hyvin epäillyttävältä, että kuinka voi olla juuri samalla alueella useita peräkkäisiä maanjäristyksiä. Mutta myös HAARP-tutka näytti viikonloppuna vahvoja lukemia kyseisellä Kanadan länsirannikolla.





Lähde: IL-Reuters
Red Ice Creations