http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 27, 2023

Savonlinnan postin jakelun työntekijät saivat LSD:llä terästettyä kahvia vuonna 20106 - Poliisin mukaan tapaus on vanhentunut jo


YLE:n uutisissa oli mielenkiintoinen juttu, kun vuonna 2016 Savonlinnan postin työntekijöistä altistui LSD:lle, kun sitä oltiin saatu heidän kahvinsa sekaan.

Tuolloin viisi Savonlinnan postin työntekijää sai oireita aineesta, jota oltiin laitettu heidän taukohuoneensa kahvin sekaan. Kuitenkin tapahtuneen jälkeen asianomaiset saivat kriisiapua.

Asia selviää Savonlinnan poliisilaitoksella olevista tutkimusasiakirjoista. Mutta jostain syystä Savonlinnan poliisia ei kiinnostanut enää selvittää tätä juttua sen pidemmin ollenkaan, koska he julistivat nyt tapauksen jo vanhentuneeksi, joten tämä LSD myrkyttäjä pääsi nyt kuin koira veräjästä.


Pakko kuitenkin tuoda tänne tämä tapaus, kun allekirjoittanut sai kahvinsa sekaan työreissulla 16 helmikuuta 2011 vuonna jotain n. 300 LSD:stä voimakkaampaa tutkimuskemikaalia, joka oli tod. Bromo Dragonly nimistä tutkaria, joka tosiaan on LSD:stä n. 300 kertaa vahvempaa.

Tästä seurasi kokonainen 3 vrk mittainen sekavuustila (huono trippi), jonka seurauksena minut heitettiin ulos laivasta kesken työreissun ja mätkäistiin porttikielto siihen päälle.

Tästä jouduin sitten Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle P3A akuuttiosastolle pakkohoitoon, vaikka minulla ei tuolloin ollut minkäänlaista kokemusta noista valtion huumeluolista.

Mutta heti kun pakkohoito alkoi, niin kului vain enää nuo jäljellä olevat 2 päivää, jolloin tilani normalisoitui. Mutta sitten tajusin heti mistä oli kyse, koska tämä lukemasi blogi oli jo siihen aikaan saavuttanut internetissä jo n. 470 000 hittiä.

Siitä oli jo tullut eräile suuri piikki lihassa.

Minä vielä näin siellä Viking Linen laivalla nämä myrkyttäjät, joita siellä oli kokonainen kolmen miehen tiimi. Suomalaisia he eivät kokonaan olleet, kun yksi heistä näytti Venäläiseltä ja vain se yksi heistä puhui Suomea.

He tulivat kahden hengen tiiminä vielä katsomaan minua sinne laivan putkaan, jonne laivan vartija oli minut toimittanut sekavuustilani vuoksi. Tämä Venäläisen näköinen mies heistä ei puhunut mitään, mutta oli sillä kuitenkin musta pipo päässään, jossa luki tuo teksti valkoisilla isoilla kirjaimilla, jossa luki teksti HALUATKO ELÄÄ.

Sen jälkeen tämä Suomea puhunut mies siitä kaksikosta sanoi, että "oota mä soitan pari puhelua".

Tämä mies siis kävi soittamassa pomolleen ja tekivät siinä sitten sen seuraavan ratkaisun, että eikun mies ulos laivasta ja pakkohoitoon.

Hämeenlinnan keskussairaalan P3A akuuttiosastolla taas jouduin välittömästi henkilökunnan toimesta eristetyksi osaston eristysselliin ja koska vastustin sinne väkisin viemistäni, niin tämän seurauksena kimppuuni hyökkäsi osastolle tulleista vartijoista n. 4-5 vartijaa, jotka alkoivat sitten eristysselliin toimittamisen jälkeen kiduttamaan minua mm. seisomalla päälläni, jona aikana en saanut henkeä.

Yksi näistä sadisti vartijoista mm. seisoi omalla painollaan kivesteni päällä ja tunsin kuinka hän sadistisesti sai siitä jotain nautintoa, kun huusin kivusta ja huusin heille, että "Saatanan sadistit". Mutta tätä kidutusta sen kuin jatkui ja nämä psykopaatit eivät suostuneet poistumaan päältäni. 

Samalla siinä näistä miespuolisista sairaanhoitajista keskusteli siinä keskenään jostain rauhoittavista lääkeannoksista, että montako milligrammaa sille annetaana ja kuulin kuinka tämä toinen miespuolinen sairaanhoitaja sanoi, että "anna sen verran, että sitä alkaa nukuttamaan".

Sitten sitä tosiaan tuli sellainen annos, että taju lähti kokonaan pois. Tai sitten se taju saattoi myös lähteä siitä hapen puutteesta, joka johtui siitä, koska näitä vatijoita oli suuri kasa siinä päälläni, joista jokainen murjoi minua sinne eristyssellin lattiaan.

Sitten kun putkan ovi aukesi seuraavana aamuna 17 helmikuuta 2011, niin tapasin osaston ylilääkärin, jonka ensimmäinen lause taisi olla se, "No Teemu tiedätkös miksi sinä olet täällä". 

Sitten kerroin heille mitä laivalla oli tapahtunut, mutta se kirjattiin pelkästään harhoiksi. 

Eli potilas Teemu Antti Johannes Vehkala luulee tulleensa huumatuksi ja luulee, että hänet halutaan hiljentää bloginsa vuoksi".

Sitten puheet menivät blogiini ja sanottiin, että "No nyt loppuu se blogin kirjoittaminen Teemu ymmärrätkö, nyt loppuu se nettiin kirjoittaminen".

Mutta tämä kun ei tehonnut, niin sitten vaihdettiin tähän Neuvostoliitosta tuttuun tekniikkaan, elikkäs "No tiedätkös miksi sinä olet täällä ?" 

"Kyllä me sinun blogisi tiedämme. Et sinä sen takia täällä ole, vaan sinä olet paranoidinen ymmärrätkö, sinä olet paranoidinen".


Rikosilmoitus ja tutkinnantappo

Poliisi oli kuitenkin täysin haluton tutkimaan tätä myrkytystapaustani ja sain ihan jo 2 viikon jälkeen siitä ilmoituksen, että "Ei tutkita näytön puutteessa".

Vaikka se myrkyttäjä oltaisiin varmasti saatu selville ihan sen laivan turvakameroista.

Sen lisäksi minulla oli myös silmät päässäni ja olisin tunnistanut nämä tiedustelupalvelun miehet pelkistä naamakuvista.

Pari vuotta myöhemmin tein tästä poliisin tutkinnantaposta kantelun Eduskunnan oikesasiamiehelle, mutta sieltä taas minulle vastattiin, että kantelua ei voida tehdä, koska tapauksenne on vanhentunut.

Valviralta vastattiin myös minulle samaa 2015 vuonna.



Sitten 2012 maaliskuussa kävi tämä eräs päivä, jolloin ylitseni yritettiin ajaa jenkkimaasturilla, josta vielä ulos juossut ulkomaalainen mies oli aika tutunnäköinen. Hän oli se sama Venäläisen näköinen mies, joka oli ollut siellä Viking Linella siinä minun myrkyttämisoperaatiossa mukana.


Olisi kyllä hyvin mielenkiintoista tietää, että mille tiedustelupalvelulle hän on leivissä, kun itse veikkaisin, että CIA tai Mossad. 


Mutta se 9.3.2012 Riihimäen covert operaatiossa käyttämänsä Hummer H2 auto taisi paljastaa, että CIA:n tiimihän siellä kyseessä, kun mitäs maastureita ne siellä USA:n armeijassa käyttävät kuin jenkki hummereita.

Mutta on minulla kuitenkin sen verran näitä kontakteja tuonne suuntaan, että sain selville jo vuonna 2011, että nämä Vikin Linelle myrkytysoperaation tilatut miehet oli ainakin koulutettu Saksan armeijassa, joista tämä yksi palkkasotilas oli sotilasarvoltaan majuri.

Mutta ei näillä tuon kaltaisilla palkkasotilailla varmasti ole minkäänlaista omatuntoa, kun rakentavat omakotitalonsa EU:maissa salamurhattujen dissidenttien verirahoilla.

Olen toisaalta myös itse miettinyt tässä jo, että mikä syy sille oikein on, että he ovat miltei kerran vuodessa lähettäneet tuon tiiminsä perääni jo vuodesta 2011 lähtien ja heillä tuntuu olevan lähes loputon budjetti näihin operaatioihinsa ? 

En mä nyt väitä, että olisinkin joku MK ULTRA ohjelmoitu mantsurian kandidaatti, jonka perässä on CIA, koska he pelkäävät, että muistini palautuisi, kuten kävi tälle oikealle Mantsurian Kandidaatille White Wolf von Atzingenille, joka koulutettiin USA:n hallituksen ja CIA:n salamurhaajaksi salaisessa S.O.E.S Black Scporpion Project nimisessä yksikössä 1987-1990 vuosina.

Siellä osallistujat ohjelmoitiin salamurjaaksiksi ja heiltä hajoitettiin mieli. He saivat mm. lähitaistelukoulutusta, psykologisen sodan koulutusta. Tässä vielä tarkempia tietoja tuon koulutuksen sisällöstä.

CQC - close quarters combat
GC - ground combat
WD - weapons disarmament
EW - edged weapons, knife, sword...
OHH - offensive hand-to-hand combat
PCP - psychological combat preparation
OD - the offensive defense
LD - lethal defense
IW - improvised weapons
ER - energy reading
PR - posture reading
EPsy - element psychology
IES - internal energy sustainment
EZC - energy zone progression and control
STT - sensitive target tracking
STA - sensitive target acquisition
E&E - escape and evasion
RECON - reconnaissance

Mutta sitten joskus 90-luvun lopussa CIA päätti sulkea tämän koko yksikön ja sen seurauksena he lähettivät näitä samassa yksikössä koulutettuja Mantsurian kandidaatteja listimään toisiaan. Se kuitenkin osoittautui tämän Whitewolfin tapauksessa ylitsepääsemättömän vaikeaksi, koska hän oli kurssinsa priimus.

White Wolf kävi muutamia kertoja Kiinalaisessa akupuntiossa, jonka yhdellä hoitokerralla hänen valemuistonsa alkoivat palautumaan ja hän alkoi kertoilemaan tuolle akupuntio hoitajalle, kuinka White Wolf oli käynyt näillä reissuillaan ja tappanut ihmisiä paljain käsin. Tämä lopulta pelästytti kyseisen Kiinalaisen akupunktio hoitajan niin pahan päiväisesti, että tämä lopulta kieltäytyi antamasta enää hänelle hoitoja.


White Wolf Von Atzingen kirjoitti sitten tämän kirjan SHADOW SCORPION MEMOIRS OF AN ASSASSIN, jossa hän yksityiskohtaisesti kertoo noista salamurha reissuistaan, joilla reissuilla hän murhasi n. 183 ihmistä.

CIA haluaa hänet hiljaiseksi vain sen takia, koska he katsovat, että hän vaarantaa tämän jo lakkautetun S.O.E.S Black Scporpion Project salamurhayksikön.


Mutta kuten näette niin tämä White Wolfin tarina on kuin suoraan Renny Harlinin ohjaamasta Long Kiss Goodnight elokuvasta, jossa taas Geena Davisin esittämä naispäähenkilö oli tuollaisen salamurhaaja koulutuksen saanut nainen, jonka muisti alkoi lopulta palautua ja sen jälkeen häntä yritettiin surmata, koska hänen katsottiin vaarantavan kyiseisen CIA:n jo lakkautetun salamurhaohjelman.


CIA:n salamurhayksiköt ovat huippusalaisia

Mutta se mikä tässä on selvää, niin nämä S.O.E.S Black Scporpion Project kaltaiset CIA:n ex salamurhayksiköt ovat huippusalaisia ja ei niitä ole ollut koskaan olemassa paperilla, koska niiden budjetit ollaan otettu mustasta budjetista, jolloin ne eivät enää näy USA:n hallinnon julkisessa kirjanpidossa.

White Wolf vielä kertoo tuossa kirjassaan SHADOW SCORPION MEMOIRS OF AN ASSASSIN, kuinka heidät koulutustilanteessa opetettiin olemaan jäämättä kiinni. Tämän vuoksi mm. näissä salamurhaoperaatiossa vältettiin mm. ruutiaseiden käyttö, koska ne olivat jäljitettävissä. Kun heidät oli taas opetettu tappamaan miltei paljain käsin.

White Wolf kertoi kuinka useat hänen tappamansa uhrit olivat ihan tavallisia USA:n kansalaisia, joista jokainen oli vaan sattunut tietämään jostain jotain liikaa, jonka seurauksena hänet oltiin lähetetty heidän peräänsä listimään heidät hengiltä julmasti.

White Wolf sai aina postilaatikkoonsa valokuvan tästä kohteesta ja siellä oli myös tarvittaessa myös lentolippurahat. Muuten hän työskenteli kotipaikkakunnallaan leipurina. 

Aina ennen näitä keikkoja White Wolf sai puhelun, jonka luurin toisessa päässä oli hänen kouluttajansa, jotka aina sanoivat hänelle koulutetun triggerisanan, jonka seurauksena White Wolf meni tuohon kaksoispersoona tilaansa, joka oli tuo hänen salamurhaajaksi koulutettu kaksoispersoona.

Tämän jälkeen hän aina sulki puhelimen ja sanoi, että anteeksi väärä numero. Sitten tuli yleensä aina päänsärky kohtauksia.

Tästäkin oli mainintaa mm. Jason Bourne elokuvissa, kun Bourne tappaa yhden hänen perässään olevan Mantsurian kandidaatti agentin ja sanoo sille vielä että "Etkö ole ihmetellyt, että saat koko ajan niitä outoja puheluita ja outoja päänsärkyjä".

Lähde: YLE