http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 31, 2023

Lähetetäänkö Suomen panssariprikaatti sotaretkelle Viroon 2024 huhtikuussa ?

 

Ekonomi ja dosentti Tuomas Malinen kertoi ihan tässä pari päivää sitten Väärinajattelija podcastissa, kuinka hänen ystävänsä työskentelee Suomen armeijan panssariprikaatissa ja hän oli kertonut, että Suomen panssariprikaatti aiotaan lähettää jollekin sotaretkelle 2024 vuoden huhtikuussa ja sotakalusto on silloin pakattu merikontteihin.

Tuomas kysyi sitten, että no mitäs tämä tarkoittaa ? 

Ja tämä hänen panssariprikaatissa oleva ystävänsä sanoi, että "se tarkoittaa valmistautumista sotaan".

Tilannehan on tällä hetkellä se, että kun Ukraina on häviämässä Venäjälle tuon sodan, niin länsi toimittaa edelleen sinne sotakalustoa, jolla vain halutaan pitkittää tätä lihamyllyä, jossa on jo yli 400 000 Ukrainalaista sotilasta kuollut.

Sitten samaan aikaan tässä muutama vuorokausi sitten Viron puolelta ammuttiin drone-isku Venäjän puolelle Pihkovan lentoasemalle. Nyt Venäjän ulkoministeriö vaatii jo kostoiskua Viroon, jos selviääkin, että se oli siinä mukana.

Ukrainasta taas jo ilmoitettiin, etteivät he olleet sen droneiskun takana.

Natolla on nyt selvä hinku päästä laajentamaan tämä Ukrainan sota Viron maaperälle ja mitenkäs se kätevämmin käykään, kuin iskemällä ensin muutava false-flag lipun alla tehty provokaatio isku Venäjälle, joista jo tämä Pihkovan isku oli vasta alkusoittoa, sillä huhuja liikkuu, että kohta olisi vielä luvassa paljon suurempi false-flag paukku.


Toki myös Afrikka voisi olla yksi panssariprikaatin sotaretken kohde

No toki jos vielä katsotaan näitä potentiaalisia maita, jonne saatetaan lähettää Nato-joukkoja ja myös Suomen panssariprikaatti, niin niitä voisivat olla näitä Afrikan maita, joissa kaivetaan uraania, joita ovat mm. Niger.