http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 30, 2023

Kyllä siellä jenkeissä ilmeisesti syyskuun puolessa välissä koronasekoilu palautetaan takaisin päiväjärjestykseen

Kyllä siellä jenkeissä ilmeisesti nyt heti syyskuun puolessa välissä palautetaan koronarajoitussekoilu takaisin päiväjärjestykseen, kuten nämä muutamat ihmiset ovat siellä saaneet siitä jo ennakkovaroituksia, kuten tämä ylläolevalla videolla puhunut Floridalaisnainen.

Tästä aiheesta kun eilen vedin sen suoran Youtube striimin, niin aivan välittömästi sen striimin jälkeen ei ehtinyt edes tuntia kulua, niin sain sähköpostiini ilmoituksen, että videosi on poistettu, koska se sisältää rokotevastaista sisältöä. 

Mutta onnistuin kuin ihmeen kaupalla saamaan sen eilisen striimin talteen, koska aloin sitä juuri sen livelähetyksen jälkeen tänne koneelle lataamaan, koska tällä hetkellä minulla ei ole tuota Streamyardin n. 22 €/kk maksullista pilvipalvelua käytössä, jolla toki nämä striimit saisi suoraan talteen pilveen.

Alex Jones mm. ilmoitti, että USA:ssa nyt useat netin faktantarkistajat ovat todella raivoissaan näistä, kun ihmiset ovat kuulleet näistä tulevista koronarajoitusaikeista ja faktantarkistajilla on ollut täysi työ yrittää niitä kiistää epätosiksi.


Se on vähän siinä vaiheessa jo liian myöhäistä, kun se paska osuu sinne tuulettimeen asti ja tällä nyt tarkoitan vain symbolisesti tätä kollektiivisen heränneet mielen vallankumousta, joka on tälle Illuminaatien ajamalle uudelle maailmanjärjestysagendalle täyttä myrkkyä, koska se tulee tuhoamaan eliitin 15 min. kaupunkihankkeet, se tulee estämään nämä perustuslakien poljennot uudelleen ja uudelleen, koska aina kansannousun voima on jokainen kerta näitä tyranneita suurempi vastavoima.

Suomessa sattuu vieläpä olemaan toistaiseksi koko Euroopan vahvin perustuslaki ja tästäpä syystä se viimekertainen koronarajoitussekoilu ei oikein lopulta enää onnistunut kuin Strömsössä, vaan Sanna Marinin hallitus joutui vetämään lopulta hätäkatkaisimesta ja palauttamaan mm. liikkumisvapauden sekä mielenilmaisuvapauden takaisin Suomalaisille.

Oikea paikka näitä korona lockdowneja ja sulkutiloja juonittelevalle eliitille olisi elinkautisvankila. Sinne nämä myrkkypiikkien valmistajat tulisi laittaa, niin muu maailma olisi silloin turvassa näiltä psykopaateilta.