http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 28, 2023

Koronarokotettujen kuolintilasto britanniasta vetää hiljaiseksi


Siinä on nyt teille koronarokote fanaatikoille tuoretta tilastodataa britanniasta.

Nuo punaiset tolpat tuossa on koronarokotteisiin kuolleet ihmiset ja mitenkä paljon niitä ruumiita syntyikään prosentteina kuukausittain aina uudelleen ja uudelleen 94.6-95 % osuudella.

Tutkittu ja turvallinen olikin tappava myrkkypiikkiannos, jonka tehtävänä ei ollutkaan antaa rokotetuille suojaa koronaa vastaan. Vaan niiden tehtävänä oli tappaa maailman liikaväestö pois. 

Tätä se todellinen globalistinen ilmastonmuutos on.

Suomenkin sairaustilastot alkoivat huutamaan Hoosiannaa heti koronarokotuksien ensimmäisten rokotuskierrosten jälkeen, jonka data statistiikka julkistettiin tänä vuonna kolmelta vuodelta ja senkin lukeminen vetää hiljaiseksi.

Mutta edelleenkään ette näitä myrkkypiikkien tyrkyttäjiä saa oikeuden eteen, koska näillä kieroilla paskiaisilla on syytesuojat lääkeyhtiöineen takana. 

Koska kyllä he tietävät, että jos vielä totuus selviää ihmisille, että minkä luokan super Holokaustista tässä on jo ollut kyse, niin heidän kohtalonsa olisi päätyä vielä hirttolavalle Saksassa ja sitähän nämä BIG PHARMA:n roistot eivät halua kokea.

Näillä elitisteillä on haave saada alennettua koko maailman väestö 500 miljoonaan.

Vain tätä väestönharvennusta varten he keksivät tuon koronapandemia nimisen valheen, joka on ollut pelkkä psykologisen sodan kikka kolmonen maailman väestön vähentämiseksi pois. Mutta mitään koronavirusta ei levinnyt missään edelleenkään ja jos uskoit siihen, niin se levisi vain sinun pelokkaassa ja harhaisessa päässäsi. 

Aivan kuten myös tämä lintuinfluenssa virus tulee leviämään taas näiden samojen hölmöjen ja hyödyllisten idioottien päässä, jotka lähtevät kohta jonottamaan terveysasemille sekä rokotusasemille niitä lintuinfluenssarokotuksiaan, eivätkä edes tajua, että heille ollaan todellisuudessa tarjoamassa sitä samaa kokeellista mRNA rokotetta grafeenioksidi myrkkyineen.