http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 17, 2022

Ukrainan sodan kupletin juoni selviämässä - False-flag isku Puolaan ja sitten vielä Moldovaan ?


USA:n sotilaskone lensi lähellä Puolaa muutama päivä sitten juuri samaan aikaan, kun sinne osui muka Venäläisvalmisteinen ohjus, jonka väitettiin tappaneen kaksi ihmistä.

Nyt Ukrainan nukkepresidentti Zelensky vaatii jo sotatoimia Venäjää vastaan ja uhosi, että seuraavana Venäjän kohteena on Moldova. Zelensky vaikutti puheensa aikana olevan tapaansa mukaan hieman humalassa sekä kokaiinin vaikutuksen alaisena, jota mies tunnetusti vetää useita viivoja päivässä pysyäkseen pirteänä. 

Näistä on useita viitteitä (https://www.youtube.com/watch?v=xoT0FrapdCc) miehen julkisista esiintymisistä.

Tässä ei nyt tarvitse edes olla selvännäkijä nähdäkseen, että minne maahan se Venäläinen ohjus pudotetaan seuraavaksi ? No Moldovaan.

Tämän sitten halutaan provosoivan Moldovan ja Puolan NATO:n kanssa hyökkäämään Venäjälle. Mutta tämä hyökkäys taas esitetään mediassa samalla tavalla, kuin esitettiin se Ukrainan kiovan armeijan hyökkäys Venäjälle. Että uutisoitiin Venäjän hyökänneen Ukrainaan.

Aivan samalla tavalla nyt tälläkin kerralla Venäjä tullaan esittämään, että se olisi nyt hyökkäämässä Moldovaan ja Puolaan, kun NATO:n avustuksella saadaan sota laajenemaan Moldovaan ja Puolaan.

Tämä laajempi sotasuunnitelma on jo laadittu vuosia sitten ja siitä tietää aina YK:n johto, Davosin Talousfoorumin johto, Bilderberg-ryhmän ohjauskomitea, Trilateraalisen Komitean johto, 300 miehen komitean johtoryhmä, Rooman Klubi. Joten vieläkö te luulette, että vain PAHA PUTIN on kaiken tämän takana ? 

Ei Putin näitä maailmansotia suunnittele, vaan hän on pelkkä salaisen maailmaneliitin pelinappula, joka esitetään tämän maailmansodan pahana miehenä ja sotakiihkoon saatetut kansat saadaan tuohon NATO-kiihkoilun psykoosiin, jossa he näkevät Venäjän pahana ja lännen hyvänä.

NATO sekä USA:n armeijakin on käynyt viimeisen vuoden aikana sotaansa Venäjää vastaan viimeiseen Ukrainalaiseen.

Seuraavaksi tätä sotaa tullaan käymään tod. viimeiseen Puolalaiseen ja viimeiseen Moldovalaiseen.

Ruotsihan alkoi jo toimittamaan lisää sotakalustoaan Ukrainaan ja myös Ruotsi on viimeisen vuoden aikana sotinut Venäjää vastaan viimeiseen Ukrainalaiseen.

Näyttäisi jo siltä, että jos Suomeen ammuttaisiin tällainen Venäläisvalmisteinen ohjus, niin maamme korruptoitunut johto julistaisi sodan Venäjää vastaan.

Puolan hallitus selvittää jo nyt, että onko sen syytä turvautua Naton neljänteen artiklaan.

Naton 4. artikla siis on erillinen 5. artiklasta, jonka mukaan hyökkäys Nato maahan tarkoittaa hyökkäystä kaikkia jäsenmaita kohtaan.

Kyseiseen pykälään on vedottu aikaisemmin 6 kertaa ja viimeisin näistä tapahtui vuonna 2020, kun Turkki käytti hyväkseen tätä artiklaa, kun turkkilaisia sotilaita sai silloin surmansa Pohjois-Syyriassa tapahtuneessa hyökkäyksessä.