http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 03, 2022

Koronamyrkkyrokote tappaa nyt työikäisiä kovassa sarjassa ympäri maailmaa

 


Tunnettu amerikkalainen ruokakirjailija Julie Powell oli korona rokotettuna hyvin ärtynyt rokottamattomiin, että julisti omalla Twitter seinällään näin, että oikein toivoi rokotevastaisten ja maskittomien ihmisten joukkokuolemia.


Mutta tämä nainen kuolikin nyt itse 49 vuotiaana tähän korona myrkkyrokotteeseen.

Kumma kun nämä maskittomat ja rokottamattomat eivät ole ärsyyntyneet rokotettujen piikkiproteiineista, joita he levittävät pelkän hengityksen kautta ja tartuttavat näitä myrkyllisiä piikkiproteiineja muihin ihmisiin.

Ei ole monikaan rokottamaton alkanut julkisesti vaatimaan rokotettujen kuolemia.Mutta myrkkypiikki tekee tuhojaan ja työikäisiä kuolee nyt kuin ruton aikoina ja ylikuolleisuus on huipussaan, mutta valtamedia yrittää edelleen pitää kulissit kasassa, vaikka kohta ne kulissit kaatuvat lopullisesti.


Että kun silloin 2003 vuonna sinne Irakiin piti oikein lähettää YK:n erityinen asetarkastaja Hans Blix (kuvassa) etsimään niitä joukkotuhoaseita, niin nyt niitä joukkotuhoaseita ei enää tarvitse etsiä, kun niitä on jokaisessa koronarokotuskeskuksessa näinä koronarokote myrkkypiikkeinä.Mutta kun tämä onkin kansallinen ihmisten joukkotuhonta ohjelma, niin silloin näiden myrkkyrokotteiden valmistajat aina Pfizeriä myöten on tehnyt salaiset sopimukset muiden valtioiden ja EU-maiden kanssa ja syystäkös kun aletaan solmimaan EU-maiden ihmisten tappamisesta ja joukkotuhonnasta sopimuksia, niin nämä sopimuskohdat eivät kestä päivänvaloa, joten silloin ne täytyy mustata julkisesti sopimuspapereista sillä mustalla tussilla.

Näiden lääkeyhtiöiden takana seisoo salainen maailmanhallitus salaisine kabinetteineen, joita edustaa tämän n. 8500 miehen ja muutaman naisen porukka.

He ovat laskeneet, että maailmassa on n 7,1 miljardia ihmistä liikaa, jotka täytyy harventaa pois ja näitä harvennuksia tehdään jo nyt näillä koronarokotteilla.

Sitä varten he loivat tämän valepandemia koronan, jotta sinut saataisiin huijattua sinne myrkkypiikeille tuhoamaan immuniteettisi. Mutta kuten nähdään niin aika valtaosa näistä rokotetuista sairastuneista ihmisistä on vieläkin niin tyhmiä, etteivät he huomaa sairastuneen siitä rokotteesta, vaan luulevat viimein saaneensa koronan, kun heillä puhkeaa tämän koronamyrkkyrokotteen seurauksena vaikkapa tämä sydänlihastulehdus.

Nämä sairaudet ovat lääketeollisuudelle myös kovaa bisnestä, kun vähän aikaa sitten näitä koronarokotteista vammautuneita lapsia oli peräti 117 HUS:n sairaanhoitopiirin sydänleikkausjonoissa.

Jenkeissä mm. Floridassa tilanne on jo mennyt niin pahaksi, että koska työikäisiä kuolee jo niin paljon rokotteisiin, niin nyt tätä koronarokotetta ei enää siellä suositella 18-39 vuotiaille miehille, koska heidän ikäluokan tapakuolleisuus on kasvanut jo 84 prosenttia jo 28 päivän kuluessa koronarokote injektiosta.

Joten jos vielä näiden asioiden selviämisen jälkeen jotkut rokottamattomat ihmisetkö tässä täytyisi demonisoida näistä asioista?

Kun tämä rokottaja eliitti ei itse näitä myrkkypiikkejä ole ottanut missään vaiheessa. Jos he rokotteen ottavat, niin saavat joko suolapiikin tai sitten vain näyttelevät käyneensä rokotuksilla.