http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 07, 2022

Joutuiko Riku Nieminen valehtelemaan lehdille kantansa Illuminatista ?


Näyttelijä Riku Nieminen kuului vielä vuonna 2008 Zeitgeist-liikkeeseen, jonka jäsenet kaikki uskoivat noihin asioihin, joita käsiteltiin Zeitgeist-dokumenttielokuvassa.

Tuossa dokkarissa kuvaillaan hyvin selkeästi miten pankit hallitsevat maailmaa salaisesti jne. Nämä ovat totuuden etsijälle perusasioita.

Mutta nyt näyttelijä Riku Nieminen taisi joutua valehtelemaan toimittajille, kun hän kertoi ettei usko enää mihinkään illuminateihin tai salaseuroihin, jotka vetelevät naruista. Nieminen sanoo, että uskoo kaikkien haluavan tehdä hyvää, mutta kaikkea ei voi itse nähdä. En ajatele, että ihminen on paha.

Tämän kaiken valehtelun Nieminen joutui tekemään, koska hän aikoo nyt vaihtaa alaa näyttelijästä ja ryhtyä poliitikoksi, jos pääsee läpi ensi eduskuntavaaleisa vasemmistoliiton listoilta.


Suomen eturivin näyttelijät kuuluvat eliitin hoviin

Nämä Riku Niemisen kaltaiset eturivin näyttelijät kuuluvat Suomen eliitin hoviin ja jos tuossa asemassa alat vaikka antamaan lehtiin haastatteluja, joissa kerrot tästä salaisesta maailmaneliitistä Illuminatista ja alat kritisoimaan heidän pyörittämää pankkitoimintaa, niin jo pelkästään tällainen ulostulo olisi kenelle tahansa tämän maan näyttelijälle tuhoisaa heidän uran kannalta, joka voitaisiin päättää sen pelkän yhden ulostulon seurauksena. 

Joten tämän vuoksi Riku Nieminen joutui kääntämään takkinsa menneisyytensä vuoksi ja sanoutumaan irti kaikesta siitä arvomaailmasta, joka tulee tähän Zeitgeist-liikkeeseen.

Hän tietää kuuluvansa Suomen eturivin näyttelijöihin ja ymmärtää pitää suunsa kiinni näistä yksityisomisteisia pankkeja kritisoivista kannanotoista.

Suomen viihdealalla kun on tämä kultaisen kirjekuoren sääntö, jossa tätä varsinaista kultaista kirjekuorta ei ole olemassa. 

Mutta se tarkoittaa sitä, että niin kauan kuin olet hiljaa ja et kritisoi vallanpitäjiä, niin näin kauan saat hyväpalkkaisia hommia julkisuudesta.

Lisäksi toki näitä julkisuudenhenkilöitä voi myös joku Suomen Epstein asemassa oleva myös kiristää, jos saa videoitua näiden viihdejulkkisten keskinäisiä origioita huviloillaan. Onhan näistä julkkisten ryhmäseksihommista jo muutamat Seiska-lehti julkkikset jo antaneet lausuntoja julkisuuteen.

Brysselissähän viime vuonna eräs ex euroedustaja meppi Jozsef Szajer jäi kiinni 30 miehen ryhmäseksibileissä Brysselissä. 2 bileisiin osallistujaa vetosi diplomaattiseen koskemattomuuteensa.

Poliisi puuttui noihin ryhmäseksibileisiin, koska tuolloin vuonna 2021 Belgiassa oli sallittuja vain 2 hengen

 ryhmäkokoontumiset.  Szajer joutui eroamaan tuon kohun seurauksena ja ilmoitti jatkavansa työtä Unkarin uudistamiseksi tieteen tekemisen puolella.

Eipä ole paremmat asetelmat, kun jo meni miehellä maine sekä kunnia.

Lähde: ILTALEHTI