http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 20, 2021

Päättyykö QAnon psyop Bidenin virkaanastujaisseremoniaan ?

 


Hyvin mielenkiinnolla näemme sen, että päättyykö tämä QAnon psyop operaatio tähän Bidenin virkaanastujaisseremoniaan, joka järjestetään tänään Yhdysvalloissa.

Kyllä nämä jenkkilän poliitiikka narratiivien käsikirjoittajat nämä jutut osaavat, kuten he jo käyttivät tätä VAIN ELÄMÄÄ tv-ohjelmasta tuttua itkettämisen tekniikkaa hyväkseen. Kun Biden oli "kyynelehtinyt" julkisesti jo muistellessaan vuonna 2015 kuollutta esikoispoikaansa.

Krokotiilin kyyneleilläkin saa empaattien huomion osakseen.



Mutta oli se Trump sitten hyvä tai paha jätkä, niin QAnon psyop loi hänestä CIA:n kulttiaivopesulle ominaisen ISÄ AURINKOISEN kultin, joka oli jo kommunistisessa Kiinassa käytössä vielä 70-luvulla Mao Tse Tsungin muodossa.

Maokin oli tuon hymyilevän naamarinsa takana kuten tyrannijohtaja onkin... Täysi peto, joka tapatti omaa kansaansa miljoonittain.

Teoriassa EU:ssakin vielä Saksan liittovaltiossa olisi mahdollinen myös tuollainen uusi Hitler, jos se vielä sieltä Saksasta päästettäisiin nousemaan valtaan sen 2025 vuoden jälkeen, jolloin tämä nykyinen EU on päätetty ja suunniteltu tällä salaisella suunnitelmalla päättyvän nykyisessä muodossaan, koska talouden tuhonta on käynnissä Korona (COVID19) petoksen varjolla.


Mutta tämä Q-kultti on kyllä itsessään hyvin huvittava, koska se on kuin joku new-age lahko, jossa odotetaan suurta pelastajaa, joka pelastaa koko maailman ja muu seurakunta laitetaan luottamaan suunnitelmaan ja lämmittämään poppareita mikrossa 4-5 vuotta.

Mutta CIA:n kulttiaivopesulle ominaistahan on aina se, että kulttijohtajaa tai tätä MESSIASTA, joka sellaiseksi nostetaan ei koskaan saa kyseenalaistaa, vaan tämä kulttijohtaja tai päällikkö on aina PELASTAJA.

Joten silloin tuo ei juuri siitä Kristinuskon kulttiaivopesustakaan eroa sen osalta, että myös JEESUS KRISTUS toimii monille vain ainoana heidän pelastajanaan.

Mutta jo yksistään jo ajatellaan, että jonkin yksittäisen ihmisryhmän saisi aivopestyä tuollaisella Q-ideologialla kuin pikkulapseksi, joka uskoo vain yhden henkilön pelastavan koko maailman tämän pahan eliitin kynsistä. Niin tuollaisen psyop sadun syöttäminen pajunköytenä näille ihmisryhmille on jo CIA:lta ja NSA:lta melkoinen taidonnäyte itsestään.

Mutta onhan CIA:lla jo useiden vuosikymmenien kokemus ihmismielen ohjelmoinnista ja Mk-Ultra projektikin pyöri pääosin Saksasta kopioiduilla malleilla, koska myös Saksassa toimi oma mielentutkimusohjelmansa 40-luvulla.

Tämä ei siis suinkaan ole mitään uusinta uutta tämä mieleen kohdistettu hypnoosi, jonka informaatiosotana tunnemme.

Mutta koska olen selvännäkijä, niin näen jo nyt kuinka jenkeissä CIA:lla ja NSA:lla tämän QAnonin jälkeen on luotu uusi psyop operaatio, joka ajoitetaan tiettävästi juurikin Bidenin virkaanastujaisseremonian jälkeen toteutettavaksi.

QAnon pysop maalittaa nyt lukuisat QAnonin julistajat ja tämän psykologisen sodankäynnin motiivina on rikkoa näiden ihmisten usko ja toivo. Eli henkinen selkäranka saada murtumaan, kun tämä ISÄ AURINKOINEN (Trump) ei saanutkaan vietyä diippareita (DEEP STATE) Guantanamoon. 

Ellei sitten CIA:lla ja NSA:lla päätetä vielä jatkavan tätä QAnon psyop tarinaa uuteen suuntaan, että USA:n tilanne vielä saataisiin eskaloitumaan aina sisällissotaan.

Mutta historiallisestihan USA:ssa viimeistään siihen sisällissotaan tartutaan vasta siinä vaiheessa, kun näiden diippareiden pankkijärjestelmä palautetaan takaisin kansalaisille näiltä roistoilta.

1800-luvunkin sisällissota jenkeissä johtui vain yksinomaan siitä, että silloinen presidentti Abraham Lincoln oli palauttanut dollarin painamisoikeuden takaisin jenkkien kansalaisille, josta tämä anglosaksinen eliitti britanniassa hyppi seinille ja Lincolnhan murhattiin tuon sisällissodan päätteeksi vielä kostona tuosta.

Eli nämä maailman rikkaimmat suvut ovat sellaisia miljardöörejä, etteivät he ole tyytyväisiä rahoineen mihinkään, koska ne heidän rahat eivät ole rehellisellä työllä hankittuja.

Koska heidän omaisuutensa on perustunut ponzi-huijaamiselle, jota on keploteltu valtioilta lainaamalla heille rahaa.


Nämä rikkaat rusettiperkeleet ovat todellisuudessa täysiä luusereita niillä luksusjahdeillaan, joissa he suunnittelevat tätä maailman tuhoamista ja uudelleenrakentamista.

He kun ovat satanisteja, niin he palvovat Saatanaa ja toimivat pimeyden voimien laskuun.

Saatanan leivissäkään ei ole olemassa ilmaisia lounaita ja kyllä tämä hanhenmaksa ja kaviaarinkuluttajaklubi sen myös itse tietää. 

Vatikaanissakin näitä roistoja istuu ja he kyllä tietävät, että siinä vaiheessa kun nämä heidän pikku geopoliittiset kepposensa tulee julkisuuteen, niin edes Uusi-Seelanti bunkkereineen ei pelasta näitä rotutohtoreita korona rokotteineen.


Joten tämä USA:n tulevan Presidentin virkaanastujaisseremonia on pelkkää sirkusta tuon saman huonon teatterin ja poliittisen sirkuksen sarjaan.

Mutta kävi miten kävi, niin QAnon uskovaiset todennäköisesti joutuvat pettymään tänä iltana ja heidät yritetään maalittaa henkisesti murtumaan, jotta he menettäisivät kaiken toivonsa tässä taistelussa. Koska heidät huijattiin tuolla QAnon psyop suggestiolla luovuttamaan oma potentiaalinsa pois, vaikka kaiken sen ajan, jolloin nämä hölmöt lukivat niitä Q-droppejaan, he olisivat voineet itsekin pelastaa sitä maailmaa. 

Mutta ei heillä oli parempaa tekemistä, kun he uskoivat, että tämä Q hoitaa homman ja Trump ja he vaan tyytyvät seuraamaan sivusta tätä näytöstä.

Näin maalitetaan hölmöä ihmismieltä ja tämä tekniikka on sitä CIA:n ja NSA:n sekä näiden maailman suurimpien mediakorporaatioiden harjoittamaa psykologian sodankäynnin termein käytävää ihmismieleen kohdistuvaa informaatiosotaa.

Sitähän se populaarikulttuuri on tv-sarjoineen täynnä... Eli siinä nussitaan ihmismielellä ja näiden sarjojen katsoja joko omasta tyhmyys ja idioottitasostaan huolimatta on enemmän tai vähemmän riippuvainen tämän mieleen kohdistuvan aivopesun tuottamasta älyä alentavasta tekijästä, joka tunnetaan psykologisena sodankäyntinä.