http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 28, 2021

Davosin talousfoorumi kokoontuu maanantaina


Davosin talousfoorumi kokoontuu ensi maanantaina verkossa Klaus Schwabin johdolla. USA:n Presidentti Joe Biden ei kuitenkaan pääse paikalle, vaan häntä edustaakin John Kerry.

Hyvin kuvaavaa on Davosin talousfoorumin teema, joka on englanniksi A Crucial Year to Rebuild Trust, eli ratkaiseva vuosi luottamuksen jälleenrakentamiselle.

Voisi kuitenkin kyseenalaistaa tähän alkuun, että mikä luottamus ?

Kun eihän noihin IMF:n järjestelypankin lahjomiin konnin voi keneenkään luottaa, koska he ovat kaikki samanalaisia kieroja konnia ja valkokauluspsykopaatteja, jotka ovat kiinnostuneita vain omista hillotolpistaan (mm. palkkiovirat).

Nyt kun nämä konnat kokoontuvat verkossa, niin olisi jollekin hommansa osaavalle hakkerille varmasti oivat tilaisuus päästä tallentamaan näiden roistojen juonitteluja ja jos tuollainen video konferenssi vuotaisi nettiin vaikka esim. Wikileaksin toimesta, niin johan olisi nämä Davosissa kokoontuneet pahikset kusessa sen seurauksena. 

Näyttäähän tuo Davosin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab suoraan kuin joltain James Bond konnalta. Kissa vain enää puuttuu kuvista. 


Davosin talousfoorumi muuttaa toukokuussa Singaporeen

Nyt Davosin talousfoorumin väitetään muuttavan toukokuussa Singaporeen, joka on kaukana tuosta Sveitsiläisestä hiihtokeskuksesta, jossa tämä tapahtuma on aikaisemmin järjestetty. Siirron syyksi mainitaan terveyteen kohdistuvat turvallisuustekijät. 

Mitä maailmalla oikein tapahtuu nyt ? 

Näistä Illuminatin SELL OUT luokan artistien keikkakalentereistakin voi jotain päätellä, että jos LADY GAGA järjestää seuraavan stadion konserttinsa vasta 25. heinäkuuta 2021 Niin siellä tuskin on luvassa mitään maskitetun yleisön 25 hengen turvavälikonserttia.

Ja kun LADY GAGA nyt on sarjassa vähän suurempi artistikokonaiisuus kuin joku Kempeleen työväentalon naistentanssit tapahtuma.


Nato-kenraalit ovat viime vuosina puhuneet mahdollisesta sotilaallisesta kriisistä, joka puhkeaisi Naton ja Venäjän välille, johon Suomi ja Ruotsi pääsisivät mukaan itämeren operaatioihin.

Itämerellä kun on öljyä ja tässä on se koko "konfliktin" ainekset.

Puolahan ilmoitti jo vuonna 2006 löytäneensä itämereltä kaksi öljyesiintymää, joita se aikoi lähteä pumppaamaan sieltä.

Kyseessä oli öljyesiintymä lähellä Ruotsin aluevesirajoja.

Tämä sitten eskaloitui siihen, että nämä eräät öljyoligarkkit järjestivät Smolenskin lentoturman ja tappoivat miltei koko Puolan valtionjohdon pääministeriä lukuunottamatta silloin maaliskuussa 2010 ja vielä venäläiset erikoisjoukot ampuivat eloonjääneet koneen hylkyyn.

Eräs paikallinen venäläinen silminnäkijä sai kuvattua kännykällä nämä tapahtumat, kun venäläiset sotilaat (erikoisjoukot) hoitivat likaiset hommat paikan päällä.

Muutama viikko tämän paikan päällä tapahtuneen joukkomurhan kuvannut nuori mies puukotettiin hengiltä.

Tämän jälkeen alkoi näitä kyseisen lento-onnettomuuden todistajia ja tutkijoita kuolemaan. 12. elokuuta 2014 kuoli puolalainen etsivä (Biuro Ochorony Rzadu BOR), joka tutki Smolenskin lentoturmaa.


Vain öljy saa tekemään erinäisiä sotilaallisia tahoja näin kylmiä joukkomurhia.

Se on kylmä fakta, että jos Suomen valtio alkaisi sieltä Ahvenanmaan läheltä poraamaan sitä öljyä ylös, niin muutamassa kymmenessä vuodessa Suomen valtio olisi jo pian rikkaampi kuin Norja.

Sitten ei enää tämän maan tarvitsisi elää velaksi ja täällä saataisiin teollisuus uuteen nousuun.

Mutta se ei käy näille eräille IMF pankkien omistajarikollisille. Näille ihmiskunnan pettureille, jotka ovat voidelleen politikkomme ja ministeriemme taskut.


Sillä kaikki tämä EU/NATO/USA:n nokittelu Venäjälle ja Kiinalle liittyy vain luonnonvaroihin kuten öljyyn sekä uraaniin.

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11754076