http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 30, 2021

Keskitysleirit aukeaa Saksassa koronarikkureille


Saksa avaa keskitysleirit koronarikkureille.


Jo pelkästään valokuvat näistä keskitysleireistä rakennuksien puolesta kertoo jo enemmän kuin tuhat sanaa, kun jos kalterit on ikkunoissa, niin silloin siinä ei ole enää kyse mistään Huhmarin neljän tähden lomakeskuksesta.

Saksan hallitus tavoittelee näillä keskitysleireillä sitä samaa efektiä, jota myös psykiatriset pakkohoitolaitoksetkin... Eli henkisen murtumpispisteen kohtaa, jolla murskaisi kaiken sen valtiollisen vastarinnan, jota kansalaisista löytyy.

Kun tässä suhtessa näiden Saksan keskitysleirikeskusten osalta korona on pelkkä kulissi sille, että myös Saksan hallitus haluaa päästä eroon EU:n vastustajistaan ja poliittisista vihollisistaan.

Pelottavinta näissä koronaeristysleireissä on se, ettei niitä ole pelkästään perustettu Saksaan, vaan myös Suomen viranomaiset ovat suunnitelleet tällaisia vankeuslaitoksia mm. eri puolille Suomea. Mutta toimittajat eivät uskalla puhua näistä koronakeskitysleirisuunnitelmista vieläkään, koska kyseessä on täysin ihmisoikeuksien vastainen hanke tietyn suomalaisen porukan hävittämiseksi ja alistamiseksi.

Kaiken tämän takana on tämä mielipuolinen hanke, koko maailman väestön rokottamiseksi mRNA-rokotteilla ja tämän ihmiskokeen takana on Rockefeller instituutti, joka lakeijansa Bill Gatesin johdolla tätä showta johtaa.

Tämä heidän sairas pakkomielle mRNA-rokotteista ja koronasta liittyy tähän transhumanistiseen agendaan, joka heillä on tavoitteena. Koska he haluavat alistaa koko maailman tällä A.I. keinoälyllä.