http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 30, 2021

Kansalaistorista tuli fasismitori


Helsingin kansalaistorista tuli fasismitori, kun paikalle kokoontui joukko suomalaisia vastustamaan mm. korona rajoituksia.


Jo pelkästään tämä Helsingin poliisipiirin käyttämä varustetaso täytti kaiken överin mittasuhteet, kun vajaan alle 100 ihmisen rauhanomaisen mielenilmaisun kukistamiseen varataan yli 20 poliisimaijaa ja mellakkapoliisijoukko mellakkavarustein.

Tuo jo viestii suoraan sen miten nämä rikkaat Suomen eliitin kermaperseet pelkäävät tavallista suomalaista työssäkäyvää ihmistä, jos hän sattuu olemaan hereillä kansalaisoikeuksistaan ja uskaltaa puolustaa niitä.


Tapahtuman järjestäjä Juha Korhonen vietiin koppiin ensimmäisenä ja poliisi vetosi alusta asti, ettei julkisesti saisi kokoontua kuin vain 10 ihmistä, vaikka tämä julkinen kokoontuminen ja mielenosoittaminen on Suomen perustuslaillinen oikeus. 

Sillä ei sen yli mikään aluehallintovirasto oikeasti lain mukaan voi kävellä sen yli.

Mutta tässä se nyt nähtiin, että onko meillä enää Suomessa sananvapautta jäljellä ?

Joten jos tämä poliisifasismi jää sen tilalle, niin tuo Helsingin kansalaistorikin tulisi muuttaa Helsingin Fasismitoriksi, jossa sitten tulevaisuudessakaan ei enää kukaan saisi osoittaa edes mieltään, koska fasismiin eivät kuulu enää sananvapauden kaltaiset perus- ja ihmisoikeudet.

Mutta nämä Suomalaisten teollisuus- ja suuryhtiöiden fasistit kiihottuvat näistä ajoista ja saavat melkein orgasmin, kun näkevät tuon näyn, jossa Suomen kansalaisia retuutetaan poliisiautoihin, koska he yrittivät osoittaa mieltään.

Mutta kaikki tekopyhyyden tunnusmerkit täyttää taas se, että kun nyt samaan aikaan Suomen ulkoministeriö jeesustelee Venäjällä järjestettyjen mielenosoitusten poliisikohtelusta ja vaatii Venäjän oppositiojohtaja Navalnyin vapauttamista vankilasta.

Mutta Venäjällä ei taas puhuta näistä Suomen mielenosoituksista juuri lainkaan.

Navalnyi kun on CIA:n palkollinen, niin hänellä on siksi vähän eri luokan mittasuhteet mediassa.