http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 12, 2019

Sosiaalisen median salainen tarkoitus



Teksti: Teemu Vehkala

Ei ole varmaan monikaan tullut miettineeksi, että mikä tämän sosiaalisen median todellinen ja salattu tarkoitus oikein on ? 



Facebookissa levisi äskettäin tämä yllä oleva meemi, jossa paljastuu se mistä tuo Facebookin logo oikein tulee.

Siinä on ihminen huonossa ryhdissä ja hänen katseensa on vangittu vain älypuhelimensa näytölle.



Intialainen it-kapitalisti Chamath Palihapitiya työskenteli useita vuosia Facebook yhtiölle, kunnes lähti sieltä vuonna 2011 ja perusti sen jälkeen oman Social Capital (venture capital) yhtiönsä.

Hän antoi seuraavina vuosina julkisuuteen useita lausuntoja siitä, että kuinka mm. Facebook on hirviö, joka tekee meistä pannukakkuja.

Sinä et ymmärrä, että sinua ohjelmoidaan

Palihapitya sanoi suoraan kameroille "Sinä et ymmärrä, että sinua ohjelmoidaan".

Tämä voi ehkä olla myös se syy siihen, että miksi nämä korruptoituneet valevaltamedian omistajat ovat suuresti huolissaan siitä, kuinka vaihtoehtomedian uutiset leviävät somessa.

Kun ne ohjelmoivat näitä valevaltamedian uutisilla aivopestyjä ihmisiä heräämään tuosta matriisista ulos, jolloin heistä tulee valtaeliitille sekä valtajärjestelmälle uhka. Tästä mm. NATO käyttää nimitystä "hybridiuhka". 



Palihapitya ei ole suinkaan omasta päästään näitä juttuja keksinyt, koska hän on itse kuulunut Facebook sovelluksen kehittäjiin ja hän kertoi, että Facebookin yhtiöstrategiassa puhutaan avoimesti käyttäjien addiktoimisesta dopamiinilla, jotta heidät saadaan koukutettua tästä sosiaalisen median sovelluksesta ja se on ainakin tähän asti toiminut kuin häkä.

Palihapitya totesi, että jos et usko olevasi riippuvainen Facebookista, niin pidä silloin sieltä viikon tauko, eli "somepaasto" ja jätä edes osa palveluista pois. Ei seuraamista, ei kommentointia, ei peukutusta... Joka ei varmasti tule olemaan helppoa.

Palihapityan mukaan nämä lyhytaikaiset aivojen dopamiinitoimintaan liittyvät asiat ovat tuhoamassa koko yhteiskuntamme, koska näin se saa aikaan mm. sen, ettei synny yhteiskunnallista keskusteluja, yhteistyötä.

Mistä esimerkiksi tällainenkin ilmiö syntyi kuin "someraivo". 

Eihän tällaista ilmiötä ollut vielä edes 80-luvulla olemassa, että jokin yksittäinen ihminen vaikka Helsingin Kalliossa olisi päässyt möläyttämään jonkun henkilökohtaisen mielipiteen ilmoille jossain ravintolassa, josta sitten raivostuisi viikon sisällä yli miljoona suomalaista.

Mutta Facebook mahdollisti kaiken tällaisen toteutumisen ja somesta tuli hyvin nopeasti lähes kokaiinin kaltainen dopamiinitasojen koukuttaja.




Facebook on myös vakoilutietokanta Yhdysvaltojen NSA:lle

Vaikka Facebook koukuttaakin käyttäjänsä dopamiinilla, niin se on myös Yhdysvaltain tiedusteluelimille kuten NSA:lle vakoilutietokanta, josta tietovuotaja Edward J. Snowden mainitsi jo vuonna 2013.

Eli se on siinä mielessä it-maailmassa susi lampaan vaatteissa.

NSA:lla tämä vakoilu toteutetaan XKeyscore nimisen ohjelman avulla, jolla voidaan vakoilla sähköpostien ja sosiaalisen median lisäksi myös lähes kaikkea muuta toimintaa verkossa.

Kuka keksi sosiaalisen median ? 

Mutta kuka keksi sosiaalisen median... Siinäpä tuhannen taalan kysymys.

Ei se silti ole täysin archonien puolelta lähtöisin, koska tähän tietoisuuden evoluutioon kuuluvat olennaisesti näiden pimeyden sekä valon voimien välinen yhteys, jotka kamppailevat keskenään.

Somessa tämä pimeyden voimien kehitys näkyy jatkuvana massavalvonnan sekä sensuurin kiristymisenä, koska totuus on taas näille voimille myrkkyä, jonka leviämistä yritetään estää massasensuurilla, vihapuhe tuomioilla jne. 

Mutta koska nämä Archonit ovat kyborgeja, koska he valitsivat aikanaan vain teknisen kehityksen, jolloin he lopulta myös luopuivat sieluentiteetistään.



Niin luonnollisesti tämä heidän Tellus-planeetalle haluamansa tulevaisuuden tavoite on myös saada aikaan ihmiskunnalle sama muutos jossain vaiheessa, että keinoäly ottaisi täällä vallan ja ihmiset menettäisivät sielunsa sen seurauksena.

Näiden Archonien vaikutuksen esim. ilmastonmuutos hömpötyksessä on valtava, sillä tuo heidän energiansa vallitsee siinä puhtaasti rahan ahneuden puolella, jossa tuota ilmastonmuutoshuijausta käytetään vain poliittisena keppihevosena sille, että nämä ahneet pankkiirit pääsisivät kohta lypsämään mm. lentokoneveroja miljardivoittoina pohjattomiin taskuihinsa.



Vihreiden kansanedustaja Atte Harjanne kampanjoi viime keväänä eduskuntavaaleissa onnistuneesti itsensä eduskuntaan vetoamalla ilmastoarvoihin.

Kun Vihreän puolueen ilmastoarvoihin kuuluvat se, että lentämistä pyritään välttämään, koska lentokoneet saastuttaa heidän mukaansa liian paljon hiilidioksiidia. 

Mutta tämä ei koske Harjannetta, joka on reissannut viime vuodet ympäri maailman. Nyt hän voi tehdä sitä jo veronmaksajien rahoilla.

Joten nuo kolmen vuoden lukuisat ulkomaanmatkat lentoverolla olisivat maksaneet Harjanteelle vain n. 200 euroa lisää, että olisiko niillä vähennetty lentämistä ? 



Mutta taas tämä Norjalainen ilmastonmuutoselitistipariskunta Petter Stordalen ja Gunchild Stordalen, jotka juuri erosivat. Niin he ovat kampanjoineet sen puolesta, että lapsille pitäisi saada syötettyä pakollista vegaaniruokaa ilmastoystävällisemmin.

He perustivat vuonna 2013 EAT-foundationin, jonka mukaan liha pilaa ilmaston. 

Sitten he laativat uudet ruokasuositukset, että päivittäinen sallittu lihamäärä olisi vain 7 grammaa. 

Ensimmäinen yhteistyökumppani oli yllättäne norjalainen Novo Nordisk, joka on suurin insuliinin valmistaja, sillä tämä Gunchildin uusi ruokavalio aiheuttaisi räjähdysmäisen diabeteksen alkamisen.

Mutta aikanaan näiden mallivegaanien ökyhäissä pistettiin vieläkin paremmaksi ja tarjoiltiin vieraille sushia. Eli kasvisruokavalio ei kuitenkaan koske meitä. Mutta me määräämme mitä sinä syöt.



Joten kun tämä ilmastoystävällisempi ruokavalio on myös tarkoitus vain rikastuttaa vallassaolevan eliitin bisneksiä mm. sairastuttamalla ihmisiä diabetekseen, niin se vahvistuttaa Archonien porukoiden valta-asemaa, koska heidän energiat vallitsevat myös BIG PHARMA:n miljardivoittojen markkinoilla.

Mutta kun vielä tiedämme sen, että nuo Archonit eivät ole ihmisiä, eivätkä he edes ole humanoideja, vaan he ovat älyllisesti hyvin pitkälle kehittyneitä kyborgeja, joiden ainoa energia on pelko. Joten he ovat sen vuoksi sotkeutuneet planeetta Tellukseen kiinni, joka on alunperin tästä langenneen henkiolento Luciferin kirouksesta lähtöisin.  

Sillä tällä planeetalla vallitsee edelleen sellainen kosminen laki kuin vapaan tahdon laki. Joten tämä tarkoittaa silloin sitä, että jokaisella ihmisellä on vapaus valita suuntansa, että missä valtavirrassa kulkee, vai valitseeko oman tiensä.

Mutta koska nämä Illuminaatit ovat satanisteja ja he ovat jo vapaamuurarijärjestönä käyttäneet tunnuslauseenaan tällaista fraasia kuin "Me levitämme turmelusta, jotta voimme kontrolloida ihmisiä".

Tällaista käytöstä harrastavat vain valon tieltä harhautuneet kontrollifriikit, joilta puuttuu kaikki empatiakyky. Tästä syystä nämä Illuminatin satanistit vihaavat kaikkia henkiseti vahvoja yksilöitä, jotka uskaltavat uhmata tätä heidän tyrannista maailman valtaa.



Mutta ei tämä internet ja sosiaalinen media silti ole mikään kaiken pahan alku.

Internet itse asiassa on tietoisuuden evoluution kannalta ollut aivanasemassa tämän kollektiivisen yksilöiden heräämisen prosessissa ja se on suututtanut näitä Illuminatien elitistejä suunnattomasti.



Senaattori Jay Rockefeller ilmaisi tästä suuttumuksesta jo vuosia sitten, kun hän purki kiukkua USA:n kongressissa Yhdysvaltain mediajäteille siitä, ettei internettiä olisi saanut koskaan päästää kansalaisten ulottuville. 

Se juttu kun on juuri niin, että nämä vallankahvassa maailman kulisseista roikkuvat kontrollifriikit eivät salli, että yksikään maailman kansalainen saisi elää vapaalla mielellä. Koska sellainen romahduttaa tämän Illuminaatien ja Archonien luoman tyyrannian kaikkialta.



Sosiaaliturvatunnuksesi on todellisuudessa osake, joilla käydään kauppaa.

Eli sinulla käydään kauppaa ja sinä veronmaksajana olet näille Illuminatin pankkiireille puhdas voitontavoittelun välikappale.

Käytännössä vain sellainen ihminen, joka onnistuu syntymään ilman sosiaaliturvatunnusta on oikeasti vapaa tästä palkkaorjuuttavasta valtio ja velkatalouteen perustuvasta järjestelmästä.

Joten jos valtionvelkakin menee todellisuudessa niin, että sinä olet sen n. 22 000 euroa valtiolle pystyssä, niin silloinhan pitäisi olla myös niin, että jos joku maksaisi tuon osan pois, niin voisi sen nojalla heittäytyä pois oravanpyörästä. Eikö vain ? 

Mutta ei tätä silti sallita, vaan valtiot on luotu orjuuttamaan ihmiset palkkaorjuudella ja luomaan pankkiireille rahaa valtionlainojen koroilla.



Lähteet: https://www.aamulehti.fi/mielipiteet/asiantuntijat-arvioivat-facebook-on-hirvio-ja-internet-tekee-meista-pannukakkuja-200635538

https://yle.fi/uutiset/3-6758201

https://www.theguardian.com/world/2013/jul/31/nsa-top-secret-program-online-data

https://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/mita-ovat-archonit/

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006297448.html

https://www.anttiheikkila.com