http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 23, 2019

Imatran surma - Poliittinen mysteeri


Teksti: Teemu Vehkala


4. joulukuuta 2016 SDP:n kunnallispoliitikko Tiina Wilén-Jäppinen (s. 26.2.1963) (kuvassa) ja Etelä-Saimaan ja paikallislehti Uutisvuoksen toimittajat Katri Ikävalko (19.6.1980) ja Anne Vihavainen (s. 19.3.1964) tapasivat Imatran keskustassa.

Kolmikko jatkoi illan aikana vielä paikalliseen Vuoksenvahti ravintolaan.



Sitten kun kolmikko tuli illalla kyseisestä vuoksen vahti ravintolasta ulos n. 23:57 aikoihin, niin heitä kohti ammuttiin useita kertoja metsästyskiväärillä.

Kaikki kolme naista kuolivat välittömästi.




Ampuja oli paikallinen mielenterveysongelmistakin kärsinynt 23-vuotias Jori Lasonen, jolla oli jo aiemmin tapon yrityksestä tuomio, kun hän oli hyökännyt kolmea vuotta aikaisemmin ystävänsä kimppuun puukolla.

Lasonen on käynyt vuosia sitten Suomen armeijan reserviupseerikoulun (RUK).



Hän ei tämän kolmoismurhan teon jälkeen tehnyt poliisille minkäänlaista vastarintaa, vaan oli kuin John Lennonin tappaja Mark David Chapman (kuvassa), joka myös meni jo valmiiksi maahan ja laittoi kädet ylös päänsä päälle odottamaan poliisin käsiraudoitusta.

Mark David Chapman oli CIA:n aivopesemä ja ohjelmoima. Mutta tämän Lasosen tapauksessa toiminta ja jäljet viittaavat samanlaiseen toimintaan. Sillä pelkkä puhelinsoitto riittää akvitoimaan MK ULTRA ohjelmoidun tappajan ja puhelimeen he sanovat vain triggerisanan, jolla tuo koulutetun tappajan mieli aktivoidaan tuohon toiseen moodiin, josta CIA käyttää nimitystä DELTA.

Tämä tulee ihmisaivojen DELTA-aalloista, joiden värähtelytaajuus on 1-3 hertsiä.

Tämän vuoksi tuollainen MK ULTRA ohjelmoitu tappaja ei muista mitään surmaamishetkistä, koska hänen aivonsa ovat tuossa DELTA-tilassa, jotka liittyvät syvän unen jaksoon.

SDP:n pedofiilirinki ? 

Olen kuullut lukuisia huhuja, että nämä toimittajat sekä tämä paikallinen demarien valtuutettu tapasivat toisensa, koska heillä oli erittäin arkaluontoisia tietoja SDP:n pedofiiliringin kytköksistä, jotka ulottuivat Imatralle asti ja siihen liittyivät myös Suomen lastenkotiyhdistykset jollain tavalla.

SDP:n puolueen pedofiiliringistä on jäänyt viime vuosina kiinni vain muutama promille näitä lapsiinsekaantujia.

Karkkilalainen SDP:n kaupunginvaltuutettunakin toiminut Markku Ahjoniemi sai 2,7 vuotta vankeutta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oulussa jäi kiinni insesti isä Seudou Kouanda, joka oli myös SDP:n listoilla ehdokkaana.

Oululainen kohuimaami Asoev Muso toimi myös SDP:n varavaltuutettuna ja myös hänet tuomittiin alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä raiskauksesta.

SDP:n listoilla oleva Asa Korhonen sai myös tuomion pedofiliasta, kun hänen oma tytär teki lastensuojeluilmoituksen.


Mutta nämä kaksi Imatralaista toimittajaa olivat selvästi päässeet jonkun vieläkin suuremman ja arkaluontoisemman jutun jäljille, jossa oli huhujen mukaan mukana hyvin tunnettuja ministereitä ja sen luokan tekijöitä, joiden päät olisivat pudonneet ensimmäisenä. 

Joten kuin ihmeen kaupalla tämä mielenterveysongelmista kärsinyt RUK:n sotilas sattui metsästyskiväärinsä kanssa paikalle ja ampui juuri nuo kolme naista hengiltä tuona iltana.

Imatran poliisihan ei tuota tapausta sen jälkeen tutkinut enää ollenkaan ja homma taputeltiin ns. villaisella.

Murhaaja Lasonen sanoi myöhemmin haluavansa mielentilatutkimukseen, mihin oikeus hänet määräsikin jo ennen varsinaista käräjäoikeuden pääkäsittelyä. Tutkimuksen mukaan Lasonen on syyntakeeton sekä erittäin vaarallinen henkilö toisen hengelle ja terveydelle.

Mutta koska Etelä-Karjalan käräjäoikeus katsoi Lasosen syylliseksi kolmeen murhaan, jätti häet syyntakeettomuuden vuoksi rangaistukseen tuomitsematta. Mutta hänet sijoitettiin psykiatriseen pakkohoitoon Vanhan Vaasan sairaalaan, joka on erityisesti suunnattu mm. henkirikoksista tuomituille vangeille.


Eliitin pedofiilirinki pyörii edelleen, eikä poliisi voi tehdä mitään, koska videonauhat ovat tarkoitettu vain mahdollista kiristämistä varten

Vaikka tämä sosiaalidemokraattien puolue (SDP) on komeillut viime vuosina pedofiilituomioissa julkisuudessa, niin se on vain yksi osa tätä pedofiiliverkoston ongelmaa. 

Sillä ei se puoluetta katso, että missä näitä lapsiin sekaantujia on.

Keskusrikospoliisilla (KRP) on tälläkin hetkellä yli 10 000 tuntia videonauhoja, joilla entisten vuosien ministereitä raiskaa alaikäisiä poikia ja tyttöjä.

Mutta koska näitä salaa kuvattuja videonauhoja eräät hyvin vaikutusvaltaiset tahot käyttävät poliittisen kiristyksen välineinä, niin silloin myös KRP on täysin aseeton tämän pedofiiliringin tutkinnan kanssa, koska myös poliisiylijohtajistakin osa on näitä saman ringin pedofiilejä.

Pedofilia kuuluu myös vapaamuurariliikkeen sisällä pakolliseksi toiminnaksi, joka tulee osaksi jossain kohtaa kun siellä saavutetaan näitä ns. ylempiä asteita.



Esim. tämä selliinsä viime syksynä salamurhattu Jeremy Epstein salakuvasi asiakkaidensa akteja alaikäisten lasten kanssa ja teki tätä vain poliittisessa kiristystarkoituksessa.

Myös Suomessa toimii tällainen samanlainen henkilö, jonka voisi nimetä Suomen Epsteiniksi. Mutta jostain syystä yksikään sanomalehti ei ole oikein halukas hänestä vieläkään mitään kertomaan.

Mutta nämä kyseiset varakkaat sedät ovat poliittisessa päätöksenteossa usein rahoittajina ja kestittävät herroja. Käyhän Suomen Pääministeritkin erään tunnetun teollisuusvaikuttajan saunalla usein.