http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 08, 2018

Salaisen Bilderberg kokouksen pääteemana populismin nousun pysäyttäminen


Puskaradio kertoo että tämän vuoden salaisen Bilderberg kokouksen pääteemana on jälleen Eurooppalaisen populismin pysäyttäminen.

Populismin tämä Bilderberg kokouksiin osallistuva valtaeliitti näkee kaikista suurimmaksi uhkaksi mm. tälle heidän junailemalleen EU:n liittovaltiohankkeelle.

Bilderberg kokoukseen osallistuu myös joukko erittäin varakkaita miljardöörejä joihin kuuluvat mm. amerikkalainen liikemies Peter Thiel, jonka nettovarallisuuden väitetään olevan 2,5 miljardia. Mutta tuostakaan osuudesta ei olla ilmoitettu veroparatiiseihin piilotettuja osuuksia.

Thiel on mukana Bilderberg ryhmässä eliitin harjoittamien Euroopan valtioiden salaisten vallanvaihto-operaatioiden rahoittajana, joihin osallistuu myös CIA.

Millä valtaeliitti yrittää pysäyttää populismin nousun Euroopassa ? 

Bilderberg kokouksiin osallistuva valtaeliitti käyttää populismin pysäyttämiseen vain näitä keinoja joita se on aiemminkin käyttänyt, joita ovat a.) lahjonta b.) uhkailu c.) kiristys.

Ensimmäinen näistä eli lahjonta on kaikista yleisin keino, joilla nämä rikolliset elitistit ovat onnistuneet pysäyttämään vaikka minkä maan populististen hallitusten nousun. Tällainen onnistuttiin saamaan aikaan myös Kreikan talouskriisin jälkeisessä Aléxis Tsiprasin vasemmisto hallinnossa.

Koska näillä maailman valloittajarikollisilla on käytössään käytännössä rajattomat määrät likaista rahaa, niin he voivat lahjonnan avulla ostaa kokonaisia hallituksia puolelleen ja näin estää aidon demokratian toteutumisen melkein missä tahansa maassa.

Mutta jos taas käy niin, että jonkun valtion johdossa oleva presidentti tai pääministeri uskaltaa laittaa riittävästi näille roistoille kampoihin, niin sitten käytetään jo kovempia keinoja. Romanian presidentti Nicolae Ceausescu mm. teloitettiin CIA:n järjestämällä sotilasvallankaappauksella koska hän sai Romanian valtionlainat kuriin, eikä suostunut enää ottamaan lisää sinne tarjottua valtionlainaa. 

Mutta CIA sai lavastettua ensin mielenosoittajien joukkomurhan, joka saatiin näyttämään Ceausescun tekosilta.  Kaikki tämä Euroopan Keskuspankin suuromistajien harjoittama valtioiden kolonisaatio ja tyrannia perustuu velkaorjuudelle.

Sillä ilman valtionvelkaa ei tällaista finanssi-kolonisaatiota olisi olemassa. Mutta koska nämä salaista maailman valloitusleikkiä käyvät Illuminatin investointipankkiirit saavat lisää virtaa siitä, että he saavat ryöstettyä vaikka juuri nyt Italian valtiolta miljardeja keinottelemalla heidän valtion velkakirjoja. 

He saavat sitten näiden valtioiden köyhtymisestä suurta tyydytystä ja näillä pankkiireilla on jopa tapana naureskella jopa yrittäjien tekemille itsemurhille, joista tämä ent. Hollantilainen pankkiiri Ronald Bernard puhui.

Vain psykopaatti voi saada tyydytystä jonkun yrittäjän konkurssista ja itsemurhasta. Mutta pankkialalla investointipankkiirit pääosin ovat kaikki tunteettomia ja kylmiä psykopaatteja.Mutta tämän ryöstökapitalismin aikakausi alkaa olla jo siinä taittovaiheessa, että jossain vaiheessa syntyy tämä kapinasukupolvi, joka laittaa lopun tälle duunarien köyhdyttämiselle mm. kilpailukyvyn parantamisen verukkeilla.

Suomessa tämä KIKY-sopimus oli vasta alkusoittoa sille mitä on vielä luvassa, sillä nämä EU-pankkiirit ovat suunnitelleet vielä tuhoavansa koko Eurooppalaisten palkansaajien keskiluokan jokaisesta EU-maasta. Vaikka näissä EU-maissa on edelleen erilainen palkkataso ja hintataso, niin mitä pidemmälle mennään tässä EU:n integraatiossa, niin sitä kommunistisempi valtamuoto muodostuu Eurooppaan.

Jos ette sitä vielä ole huomannut ja havainnut, että EU on koko ajan kommunistinen valtajärjestelmä. 

Yhteinen euro-valuutta on tämän EU-kommunismin ydin ja tulevaisuudessa liittovaltiokehitys tuo tämän kommunistisen järjestelmän lopulta yhteen.  EU:n liittovaltion kehitys johtaisi lopulta samanlaiseen maaorjuuteen kuin mitä Neuvostoliitossa nähtiin, ettei enää ihmisillä ollut oikeutta edes maaomistuksiin. Vaan nyt Euroopan Union ottaisi kaikki EU-maiden työläisten omistamat tontit haltuunsa ja perustaisi jälleen kolhooseja.Mutta kaikki näiden tiettyjen EU-maiden kuten Unkarin, Tsekin ja Puolan voimakas EU-vastaisuus nähdään myös Bilderberg kokouksessa suurena uhkana.

Tämän vuoksi esim. Unkarista ei ole kukaan saanut kutsua tämänkään vuoden Bilderberg kokoukseen. 

Puolasta sinne on kutsuttuna tänä vuonna vain Radoslaw Sikorski, joka toimii nykyään Harvardin yliopistossa ja oli Puolan puolustusministerinä 2005-2007 sekä ulkoministeri vuodesta 2007 lähtien. 

Hän toimi myös Afganistanin sodan aikana sotakirjeenvaihtajana 1986-1989 mujaheddinien puolella.

Merkillistä on sekin, että hän ei ollut siinä Smolenskin pommilla pudotetussa koneessa kyydissä, jossa miltei koko Puolan valtionjohto murhattiin vuonna 2010.

Mutta Wikipedia paljastaa lähes kaiken tästä miehestä, sillä hän on Naton ja EU:n suuri kannattaja, joten tämän vuoksi hänelle aukenivat ovet salaiseen Bilderberg kokoukseen. Mutta eurokriitikoille ei tämä salaseura ole koskaan avoin, koska nämä Bilderberg elitistit eivät siedä ollenkaan näitä EU-maiden eurokriitikoita.

Timo Soini ei ole tod. sen takia todennäköisesti saanut Bilderberg kokoukseen kutsua edes Suomen nykyisenä ulkoministerinä, koska hänellä on edelleen henkilökohtaisia EU-kriittisiä mielipiteitä EU:sta ja se jo riittää pääsemiseen kutsumattomien listalle.
Tänä vuonna käsiteltävien aiheena myös Iran

Huhut kertovat vielä sellaista, että tänä vuonna Bilderberg kokouksen käsiteltävien aiheiden listalla ovat myös Iran, koska Israel haluaa tuhota kyseisen valtion keinolla millä hyvänsä.

Vaikka Iran ja Israel ovat keskenään valtioina veri vihollisia keskenään.

Mutta koska "Usrael" nyt pompottelee myös USA:n hallintoa miten haluaa, niin tämän pienen sionistisen pikkunilkkivaltion sana painaa myös Bilderberg kokouksessa hyvin paljon.

Israelissahan yritettiin juuri viikkoja sitten palestiinalaishallinnon ehdotuksesta ehdottaa tasa-arvoisia lakeja myös palestiinalaisille, joka sai Israelin hallinnon raivon partaalle.

Tämä Israelilaisten syvä viha Iranilaisia ja Palestiinalaisia kohtaan on niin rasistista, että nämä Israelilaiset äärijärjestöt vaativat tappamaan kaikki Gazan ei Israelilaiset asukkaat.Israelin apartheid politiikasta pääsisi parhaiten eroon sillä, että koko tämä Jahven valittu maa siirrettäisiin vaikka keskelle Yhdysvaltoja.

Palestiinalaiset saisivat sen jälkeen heiltä 40-luvulla varastetun maansa takaisin ja rauha palaisi jälleen lähi-itään. 

Mutta tällainen ehdotuskin saisi Israelin ministerit raivoihin.

Totuushan vielä näistä Israelin hallinnossa öykkäröivistä askenazijuutalaisista sekä kasaareista on se, että he eivät ole alkuperältään juutalaisia, vaikka väittävät olevansa.

Tämä heimo on juuri se porukka josta tämä kristittyjen profeetta puhui silloin n. 2000 vuotta sitten näin, että "he väittävät olevansa juutalaisia mutteivat ole, vaan ovat osa saatanan synagoogaa."Silti koko Israelin kansan tuomitseminen näiden askenazien ja kasaariöykkärien teoista on väärin. Sillä tässä kyseisessä palestiinalaisilta ryöstetyssä maassa vain nämä henkivaltojen pimeällä puolella toimivat öykkärit ovat onnistuneet pilaamaan koko Israelin maineen maailmalla. Miksi kyseinen valtio nähdään kaikkialla maailmalla tuollaisena suunnattomana maailman häpeäpilkkuna. 

Mutta kyllähän siitäkin nousisi suuri skandaali jos joku näistä Euroopan sivistysvaltioista tekisi Israelit ja tunkeutuisi jonnekin lähi-idän pikku maahan aseellisine joukkoineen Britannian ja USA:n armeijan tuella. Jonka jälkeen alkaisi sitten perustamaan sinne siirtokuntia ja ampumaan tämän maan menettäneen väen mielenosoittajia päivittäin, joista joukossa olisi vielä paljon lapsia.

Israel tekee tuota päivittäin ja sionistinen CNN ei näihin lasten surmaamisiin juuri puutu, vaikka silloin tällöin saatetaa näistä kuulla vain pintapuolisia pikku uutisointeja.

Israelin rahoittajat joihin kuuluvat mm. Rothschild pankkisuku, keksivät jo aikanaan keinon jolla nämä askenazit ja kasaarit hiljentävät kaikki Israelinkin kritisoijat. 

He loivat juutalaisvastaisuuden kieltämisen ja vetoavat aina siinä mm. Holokaustin kieltämiseen.

Sanon kuitenkin sen nyt suoraan, että maailmanrauhaa ei tule ennen kuin tämä kyseinen apartheid valtio nimeltä Israel on sopinut asiansa Palestiinalaisten kanssa ja siihen taitaa mennä vielä monta sataa vuotta. Koska tämä Israelin sionistihallinnon toiminta on vielä kuin suoraan keskiajalta peräisin. 

Samoin myös kun Islamilainen kulttuuri elää vielä keskiajalla, niin senkin integroituminen Eurooppalaiseen kulttuuriin tulee pikemminkin tuhoamaan Euroopan kulttuuri-identiteetit, kuin sulautumaan siihen yhteen. Mutta tämä onkin tämän sionistisen valtaeliitin motiivi tuhota Eurooppalainen rotu Islamisaation avulla. Koska he haluavat tehdä itsestään Euroopan herrarodun.

Tarkemmin koko tämä Juutalainen ylivalta oppi on peräisin hyvin rasistisesta Talmudista, joka on näiden eräiden askenazijuutalaisten ja kasaarieliitin luoma Juutalainen teos, joka on Juutalaisuuden oppikirjoina lähellä heidän omaa raamattuaan.

Juutalaisen rodun ja tämän askenazijuutalaisen sekä kasaarien ylivallan taas loi sellainen langennut henkiolento kuin Jahve, joka sortui vähän samaan kuin Lucifer, eli ylitti luojan toimivaltuudet.

Hän ehti jo luoda Juutalaisten heimot ja hänen luomansa evoluutio ehti kehittyä jo niin pitkälle, että tämä juutalaisheimo alkoikin jossain vaiheessa perustaa toimintansa maailman valloitukseen. Mutta jossain vaiheessa sitten luojan korkeammat voimat puuttuivat peliin ja Jahvelta vietiin luojan puolen kulkuluvat ja hänelle kävi kuten Luciferille.

Mutta silti tämä kaikki Luciferin kirous sekä Jahvelle tapahtuneet asiat kuuluvat tähän koko nykyiseen tietoisuuden evoluutioon. Sillä ilman tätä dualistista kehitystä tämä nykyinen maailmamme ei kehittyisi kohti valon evoluutiota.

Israel on myös tämän vuoksi tämän planeetan ruutitynnyri tässä suhteessa, että siellä toimivat nämä henkivaltojen pahuuden voimat, jotka yrittävät kaikin keinoin estää valon evoluution tällä planeetalla. Mutta jossain vaiheessa näiden raskaiden voimien on annettava periksi kun valon voima ylittää pimeyden voimat.

Mutta tämä Illuminatin korkein eliitti tietää kaiken tämän ja he ovat siksi suunnitelleet jo vuosisatoja sitten, että tuon uudenmaailmanjärjestyksen lopullisen NWO-kliimaksin ydinvaltio tulee olemaan Israel ja Jerusalem sen keskus.

Tämä kaikki on jo päätetty etukäteen ja kaikki tämä sitä ennen tapahtuva EU:n liittovaltio integraatio ja muut valtasotkut on myös suunniteltu ennakkoon.

Sillä nämä Illuminatin korkea-arvoiset loosimiehet eivät jätä koskaan mitään puolitiehen.Italialainen Illuminatin korkea-arvoinen vapaamuurari Giuseppe Mazzini suunnitteli jo 1800-luvulla sen, että tässä maailmassa tulisi olla kolme suurta sotaa (I, II ja III:s maailmansota).

Mutta kaikki näistä maailmansodista aiheutettaisiin vain siksi, että nämä Illuminatin pankkiirit pääsisivät sijoittamaan niihin miljardeja ja luomaan niillä yli tuhatkertaiset voitot.

Jopa eräs Rothschild pankkisuvun nainen sanoi, että "jos eivät poikani olisi halunneet näitä suuria sotia, niin silloin näitä sotia ei olisi syntynyt lainkaan".

Mutta jos kyseessä on 500 triljoonaa dollaria omistava pankkisuku, niin luuletteko että raha enää motivoi synnyttää uusia sotia ? 

Sillä ei tässä missään vaiheessa edes maailmansodissa ole rahan tekemisestä kysymys. Vaan kysymys on aina ollut tiettyjen valtioiden tuhoamisesta.Saksa tuhottiin mm. toisen maailmansodan seurauksena pahasti, koska Britannia koki nämä eräät Saksalaiset suuryhtiöt heille suureksi kilpailu-uhaksi. Mutta tämän koko sotasuunnitelman luomiseen keksittiin todella nerokas keino, että ensin rahoitettiin natsien valtaannousu ja tuotiin esiin diktaattori nimeltä Adolf Hitler, jonka ympärille rakennettiin massiivinen henkilöpalvontakultti. 

Onhan myös kommunistisissa maissa kuten Kiinassa sekä Pohjois-Koreassa edelleen hyvin voimakas valtionjohtajien henkilöpalvontakultti voimassa.

Euroopan Unionin integraation syventämisessä seuraava vaihe ja suunnitelma on liittovaltion luominen. 

Eliitin suunnitelma on jo luotu monia vuosikymmeniä sitten ja heidän suunnitelmana on perustaa liittovaltion integraatio yhden EU-diktaattorin ympärille, jonka keskelle rakennetaan myös Hitlerin kaltainen henkilöpalvontakultti.

Mutta koska tuolloinen Euroopan väestö on enemmistöltä tuossa massahypnoosissa, niin he menevät täysin siihen samaan halpaan kuin mitä nämä Hitlerin kannattajat Saksassa. Että kun yhtäkkiä työtä löytyy kaikille ja teollisuus kukoistaa vähän aikaa ennen suursotaa.

Sillä tämä samanlainen silmänkääntötemppu ollaan jo suunniteltu EU:n tulevaan liittovaltioon.

Työhän on muutenkin ollut aina koko kansojen psykologinen ja henkinen alistuskeino, jolla pidetään kansat ruodussa. Kun työläiset eivät kapinoi jos heille riittää vähän leipää ja sirkushuveja.

Lähteet: Express

 vastarinta.com

Uusisuomi