http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2018

Joutuiko julkkiskokki Anthony Bourdain julman salamurhan kohteeksi ?


Julkkikokki Anthony Bourdain (61) löydettiin hirtettynä hotellihuoneestaan Pariisissa. 

Mutta hänen kuolemansa julistettiin kuitenkin lähes välittömästi itsemurhaksi tiedotusvälineille ilman minkäänlaista tutkimusta. Kun normaalisti aina selvitetään kuolinsyy poliisitutkimuksissa.Bourdain ei kuulunut entisen USA:n ulkoministeri Henry Kissingerin kuten myöskään Hillary Clintoninkaan kannattajiin ja oli kirjoittanut mm. Kissingeristä aikanaan näin; "Kerran kun olet ollut Kambodzassa, niin et koskaan laka haluamasta hakata Henry Kissinger hengiltä paljailla käsilläsi. 

Et sen jälkeen enää halua avata yhtäkään sanomalehteä uudelleen ja lukea mitä tämä petollinen, murhanhimoinen paskakasa on istumassa Charlie Rosen kanssa musta smokki päällään keskustelemassa uudesta kiiltävästä lehdestä ilman.

Todista mitä Henry teki Kambodzassa, niin näet kaikki hänen neroutensa hedelmänsä ja ymmärrät, että miksi hän ei istu seuraavana Haagissa kuten Milosevic jne."Infowars.com Alex Jones sai selville, että Bourdain oli tutustunut Tesla-autoyhtiön pääjohtajan Elon Muskin kanssa viimeisten vuosien aikana ja oli juuri viime kuukausina tekemässä uutta tv-ohjelmaa Marokossa, jonka aiheet käsittelivät mm. ruokateollisuuden korruptiota

Mutta Jonesin saamien tietojen mukaan Bourdain aikoi tulla julkisuuteen jonkun vielä suuremman asian johdosta ja siksi hänet hiljennettiin juuri ennen sitä.Vaikka nyt kaikki maailman valemediat väittävät Anthony Bourdain tehneen itsemurhan hirttäytymällä, niin silti mm. hänen äitinsä kertoi New York Timesille, ettei hän voisi kuvitella poikansa tehneen itsemurhaa koska hänellä oli kaikki asiat hyvin.

- Oli kertonut vain muutama päivä ennen Elon Muskille olevansa onnellisempi kuin koskaan
- Mennyt juuri uudestaan naimisiin
- Oli juuri tekemässä "Parts Unknow" -sarjaa, joissa on paljastuksia Deep State luokan korruptiosta
- Hänellä oli 9 vuotias tytär
- Hänellä oli myös satojen miljoonien omaisuus 

Epäilemättä jos miettii, että mikä sai Bourdainin perään CIA:n tappajat niin todennäköisesti tämä hänen uusin ohjelmansa joka käsittelee Deep State tason korruptiota astui jo liian suurille varpaille. Nyt tuon koko tv-ohjelman kausi joutui todella suuren vaikeuden alle kun ohjelman juontaja murhattiin pois kuvioista. 

Alex Jonesin saamien tietojen mukaan kyseisestä ohjelmasta on olemassa 11 minuutin pituinen trailer versio, jonka Infowars.com on jo saanut käsiinsä, mutta eivät vielä tietojen mukaan saa sitä esittää tuotantoyhtiön vaatimuksesta ainakaan vielä.

Lähteet: https://mvlehti.net/2018/06/09/infowars-valtamedia-vaittaa-anthony-bourdainin-tehneen-itsemurhan-ennen-tutkimuksia/

https://www.eater.com/2017/12/15/16782342/rotten-netflix-trailer-documentary-series

https://www.nytimes.com/2018/06/08/business/media/anthony-bourdain-dead.html

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/250754-cnn-julkkiskokki-anthony-bourdain-kuoli-oman-kaden-kautta-hanen-lahjakkuutensa-ei?qt-popular_articles=0