http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 11, 2018

Onko Hillary Clinton Anthony Bourdainin ja Kate Spaden murhien takana?


Viime viikolla New Yorkissa hirtettynä löydetty 55-vuotias muotisuunnittelija Kate Spade kuului Hillary Clintonin pyörittämän Clinton Foundation yhdistyksen jäseniin.  
Saman viikon perjantaina niin ikään myös New Yorkista kotoisin oleva julkkiskokki Anthony Bourdain löydettiin hirtettynä hotellihuoneestaan Pariisilaisesta hotellista.

Nähtävästi tämä hirttäminen näyttäisi olevan Clintoneiden suosikkeja, joilla he päättävät poliittisten vihollistensa päivät.Bourdain oli nyt 2. toukokuuta 2018 kirjoittanut Twitteriin, kuinka hän oli saanut uhkailuja Hillary Clintonin joukoilta.

Nyt mm. Newsweek lehti on hyökännyt Alex Jonesia kohti ja syyttää häntä näiden juttujen levittämisestä. Vaikka nämä eivät ole mitään keksittyjä juttuja vaan aitoja Bourdainin twiittejä.

Nyt joku on jo vuosia sitten tehnyt Twitteriin #clintonbodycount tilin, jonne myös Bourdainin itsemurha uutinen päätyi. Voisiko Clinttonin akka olla oikeastikin niin murhanhimoinen hullu, että tilaisi säätiönsä Clinton Foundationin varoista CIA:n palkkatappajat jokaisen häntä julkisesti kritisoineen julkisuudenhenkilön perään vaikka maailman ympäri ? 


Eli voisiko Hillary Clinton todellakin olla näin murhanhimoinen sekopää, että tilaisi miljoonarahoitteisen säätiönsä varoista aina CIA:n palkkatappajat jokaisen häntä julkisesti kritisoineen julkisuudenhenkilönkin perään vaikka maailman ympäri ? 

Katsotaan hieman tätä Clinton Foundation säätiön ympärille vuodesta 1993 asti kerääntyneitä outoja kuolemantapauksia, joissa tapahtui näille kuolleille henkilöille lukuisia itsemurhia mm. hirttämällä. Osa kuoli taas ryöstömurhissa joissa varas ampui heidät hengiltä.Onko mielestänne yli 45 kuolintapausta (itsemurhia, ryöstömurhia, murhia jne.) normaalia yhden tällaisen yksityisen amerikkalaisen säätiön ympärillä 1993-2018 vuosien välillä ? 

Voisiko kaikki nämä tapaukset liittyä vain Clintonien yhdistykseen ja siihen, että Hillary Clinton on todellisuudessa aina ollut tällainen murhanhimoinen psykopaatti.Näin tämä psykopaattirouva kommentoi Libyan johtaja Muammar Gaddafin teloitusta jonka hän huhujen mukaan itse näki, kun vielä kävi USA:n armeijan helikopterilla tarkistamassa, että ruumis oli oikea.

Lähteet: sott.net

 http://www.newsweek.com

https://twitter.com/hashtag/clintonbodycount