http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 07, 2016

Ceausescun murhan salatut syyt


Vuonna 1989 Romanian presidentti Nicolae Ceausescu (kuvassa) syrjäytettiin vallasta ns. kansannousun jälkeen, mutta tämän kansannousun järjesti siellä CIA.

Operaatiossa käytettiin lähes samanlaista doktriinia, kuin myös Maidanin aukiolla 2014, jolloin Puolan kenraalien kouluttamat tarkka-ampujat alkoivat ampumaan ukrainalaisia mielenosoittajia sekä poliiseja. Näistä tarkka-ampujista sitten syytettiin Janukovitsin hallintoa, jolla hänet syöstiin vallasta.


Ceausescu syöstiin vallasta samalla tavalla, koska CIA järjesti pienimuotoisen kansanmurhan 17. joulukuuta 1989 Timișoarassa , jossa CIA:n kouluttamat aseelliset joukot alkoivat ampumaan romanian kansalaisia tässä ns. romanian vallankumouksessa ja tästä verilöylystä sitten syytettiin presidentti Nicolae Ceausescua, joka piti syöstää vallasta. 

Ceausescu piti heti tuon verilöylyn jälkeen 20. joulukuuta julkisen puheen, jossa tuomitsi tapahtumat ja väitti niitä läntisen tiedustelupalvelun tekemiksi.

                               Kuvassa juuri kalashnikov AK-47 rynnäkkökiväärin sarjatulela
                               teloitettu Nicolae Ceausescu. Näin käy jos alkaa uhmaamaan Rothschildien
                               pankkeja.


Mutta tämä ei auttanut enää, koska Ceausescu otettiin vaimoineen kiinni ja siitä seurasi pikainen sotaoikeudenkäynti, jonka jälkeen Nicolae Ceausescu sekä vaimonsa Elena Ceausescu vietiin teloituskomppanian eteen teloitetttavaksi ja tuomittiin kuolemaan mm. kansanmurhasta sekä maan talouden vaarantamisesta.

Kaikki tämä oli saanut alkunsa siitä, kun Romania oli maksanut lännelle jo 22 miljardin dollarin velkansa pois ja Ceausescu kieltäytyi enää ottamasta lisää lainaa.

 
CIA saa näyttämään minkä tahansa valtionpäämiehen kansanmurhaaja diktaatorilta

CIA ja USA:n hallinto ovat mestareita lavastamaan vallankumouksia ja he saavat näyttämään minkä tahansa valtion päämiehen kansanmurhaajalta tai diktaattorilta.


Tähän riittää vain se, ettei tämä valtionpäämies ole suostunut mm. myymään maansa uraani-esiintymiä tarpeeksi halvalla kuten teki Jugoslavian presidentti Slobodan Milošević (kuvassa).

Tästä uraani-esiintymien kauppakiistasta CIA järjesti kostona Jugoslavian hajoamissodat, joissa tapettiin n. 300 000 ihmistä.


Sarajevon parlamenttitalokin ammuttiin hajalle vain sen vuoksi, kun USA:n hallinto ei saanut uraania tarpeeksi halvalla. Joten tämä kyllä kuvastaa pelin henkeä.

Lopulta tämä johti 1999 Kosovon sotaan, jolloin Nato pommitti Kosovoa.

Tässä monia vuosia sitten internettiin levinneessä sionisti- eliitin kirjeessä oli seuraava lausahdus koskien Jugoslavian ja Kosovon sotaa; 

"Meidän hiljattain käydyllä sodalla Serbiassa oli monia tarkoitusperiä, mutta me emme puhu niistä avoimesti. Me annamme Talk Show -isäntien kertoa kaikenlaista hölynpölyä, mutta mikään tästä ei osu lähellekään totuutta.

Ensiksikin Kosovossa on luonnon-rikkauksia joista meillä täytyy olla täydellinen kontrolli. 

Kosovon kallioperässä on paljon uraania, ja uraani on hyvin tärkeää meille. 

Meille käy hyvin myös se, että kaikki tällaiset mineraalit pysyvät meidän potentiaalisten vihollistemme ulottumattomissa. 

Milosevic ei ole ollut kovin halukas antamaan näitä resursseja meidän käsiimme, joten me yksinkertaisesti teimme asiat hänelle vaikeiksi kunnes hän alistuu meidän komentoomme. Nyt voitto Jugoslaviasta on varma."

Tuollaista kieltä käyttävät vain Wall Streetin rikollisia pankkeja luotsaavat pankkiirit, joiden sanoista paistaa läpi tuo suunnaton ylimielisyys.
Lähteet: http://historum.com/european-history/58063-what-killed-nicolae-ceausescu.html

 http://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/11/24/ceausescu-teloitetaan

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2011/09/illuminati-eliitin-kirje-ihmiskunnalle.html