http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 30, 2017

Ruotsalainen kansalaisjournalisti hiljennettiin hänen paljastettua Olof Palmen murhan toimeksiantajat ?Ruotsalainen ja palestiinalaistaustainen tutkiva kansalaisjournalisti Bechir Rabani aikoi paljastaa Robert Aschberg nimisen ruotsin-juutalaisen pankkiiri mediamogulin, jonka pankkisuvulla oli myös kuulemma tekemistä Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhassa. Samalla hän oli myös aikomassa paljastaa George Sorosin antifa kytkökset.Rabani latasi tuon viimeisen videonsa Youtubeen, jossa hän kertoi tämän ruotsin-juutalaisen Aschbergin pankkiiriperheen historiasta ja heidän kytköksistään mm. Palmen murhaan.

Vain kaksi päivää tuosta hän löytyi sängystään kuolleena ja kuolinsyyksi ilmoitettiin sydänkohtaus.Christer Pettersson (kuvassa) josta yritettiin tehdä 80-luvulla Palmen murhaajaa syntipukkina. Niin Robert Aschberg ja Gert Fylking tarjoutuivat maksamaan Petterssonille 70 000 dollaria, jos hän tunnustaisi olevansa Palmen murhaana Ruotsin televisiossa.

Mutta todellisuudessa Pettersson oli vain tukholmalaisen lähiön rapajuoppo, jolla vain sattui olemaan aiempaa rikoshistoriaa mm. 1970 vuonna tehdystä puukotuksesta jonka uhri menehtyi.

Lopulta muutaman vuoden istumisen jälkeen Ruotsin hovioikeus vapautti Petterssonin vankilasta ja mies sai valtiolta peräti 300 000 kruunun korvaukset syyttömänä istumisesta. Joten mies sai tuosta varsin hyvät ryyppyrahat n. 30 000 € nykyrahassa, jonka joi varmasti menemään tuon jälkeen vauhdilla.Robert Aschbergin koko suku koostuu ase ja huumekaupalla rikastuneista ruotsin-juutalaisista pankkiireista. Hänen isoisänsä oli pankkiiri Olof Aschberg, joka rahoitti myös Venäjän bolsevikkeja.Ruotsin pääministeri Olof Palme (kuvassa) salamurhattiin vuonna 1986 sen takia koska hän oli saanut kuulla Ruotsin salaisista asekaupoista, joita tehtiin Boforssin kautta ulkomaille. 

Joten koska Palme aikoi tehdä tästä aseiden salakuljetuksesta lopun niin hän lopulta astui silloin todennäköisesti tämän Aschbergien pankkisuvun pyörittämän aseiden salakuljetusbisneksen varpaille. Koska tuossa oli kyse kuitenkin vuositasolla yli miljardien kruunujen aselasteista.  

Palmelle selvisi myös tuolloin hieman ennen kuolemaansa, että Ruotsista salakuljetettiin myös aseita Iraniin, joka oli yhteydessä Iran Contra skandaaliin.


Aschbergien pankkisuvun kytkökset

Aschbergin pankkiirisuku vaikuttaa Ruotsin poliittisessa järjestelmässä hyvin vahvasti, koska heidän omistamiensa pankkien huume sekä asekaupoista saaduilla rahoilla he ovat ostaneet jokaisen poliitikon Ruotsin parlamenttiin jonka ovat sinne halunneet.Rabani oli saanut selville Aschbergin pankkisuvun omistusosuudet mm. näistä pankeista. Joten jos tällainen ruotsin-juutalainen pankkisuku omistaa lukuisista pankeista muutaman prosentin. Niin ottaen huomioon, että näiden yksityisomisteisten pankkien kuten J.P. Morganin hallussa on yli tuhansien miljardien dollarien varat.

Se miten Palmen murha liittyy tähän ruotsin-juutalaiseen Aschbergien pankkisukuun saattaa liittyä Ruotsissa 80-luvun salaisiin asekauppoihin.

Palme oli nimittäin saanut tietää 80-luvulla että Boforssista salakuljetettiin aseita ulkomaille ja hän aikoi lopettaa tuon toiminnan kokonaan.

Mutta kuten myös näissä kansainvälisissä huumesodissakin jos joku yksittäinen henkilö tai kilpaileva kartelli varastaa muiden huumekuormasta, niin heidän peräänsä lähetetään tappajat. 

Kun Olof Palme todellakin oli aikomassa lopettaa Boforssista ulkomaille toimineen aseiden salakuljetusreitin. Joten hän astui silloin Aschbergin pankkimafia suvun varpaille, joka kävi tätä salaista asekauppaa Ruotsista mm. Iranin kanssa.  

Aschbergien kytkös Palmen murhaan viittaa myös siihen, että miksi juuri Robert Aschberg halusi maksaa Christer Petterssonille peräti 70 000 dollaria siitä, että mies menisi televisioon tunnustamaan murhan jota hän ei koskaan tehnyt. Siinä olisi Christer saanut jo yli 650 000 ruotsin kruunua ryyppyrahaa, jota toki ei olisi voinut juoda vankilassa elinkautisessa.

Jostain syystä tämä Palmen murha on ollut edelleen Ruotsin poliittisessa historiassa se tapaus, jossa itse murhan alkuperäistä toimeksiantajaa ei olla edes pyritty jahtaamaan. 

Vaan on sen sijaan pyritty jahtaamaan Palmen ampujaa ja media laitettu tähän kissa hiirileikkiin uskottelemaan kansalaisille, että Palmen tappaja oli vain joku mielenvikainen ja halusi vain henkilökohtaisista syistä tappaa Ruotsin pääministerin. 

Vaikka oli jo 80-luvulla päivänselvää, että tapaus oli tilausmurha jonka toimeksiantajat istuivat Ruotsin hallitusta vaikutusvaltaisemmissa piireissä. 

Mutta nämä huumekaupalla, ihmiskaupalla sekä asekaupalla miljardituloja tekevät rikolliset pankkiirit saavat tehdä täysin mitä haluavat, koska heitä eivät koske minkään valtion lait. 

Koska näitä likaisia pankkiireja ei kiinnosta mikään muu kuin rahanteko ja tuo verillä tahrittu raha on heille kuin heroiinistille aina uusi heroiiniannos.

Sillä näillä likaisilla pankeillla on käytössään niin suunnattomat rahavarat, etteivät he enää keksi niille rahoille mitään muuta käyttöä kuin vallan väline.

Rikolliset pankit kun tekevät myös miljardivoittoja myöntämällä valtioille lainaa sijoituspankkiensa kautta ja tämäkin liikehaara toimii kuten huumekaupassa. Eli jos jokin valtio kuten Romania 80-luvulla julistaakin maailmanpankille, etteivät he enää tarvitse lisää lainaa. 

Niin lopulta käy niin, että tulee CIA ja lavastaa pienen verilöylyn jossain Bucharestissa ja syyttää siitä Ceausescua. Jonka jälkeen teloittaa edellisen johtajan sotilasvallankaappauksessa.

Valtiot tulee pitää jatkuvassa lainassa, jotta tämä rikollisten pankkiirien huumekauppa, ihmiskauppa ja asekauppa pysyisi toiminnassa. Joten jos valtiot eivät enää suostu velkaantumaan ja pyrkivät omavaraisiksi, niin nämä rikolliset pankkiirit käsittävät sen samalla tavalla kuin jokin ulkopuolinen alkaisi varastaa joltain isolta huumekartellilta kamaa pois kuormasta.

Sillä tämä maailman salainen valtaeliitti on mafia, jonka toiminta ei eroa juuri paljoakaan perinteisestä italialaisesta mafiasta. Koska myös heidän sisällään nämä roistot vaativat jokaiselta jäseneltään syvää lojaaliutta. 

Mutta se miksi heidän joukossaan vain psykopaatit pärjäävät johtuu siitä, että vain psykopaatit kestävät mm. nähdä pikkulasten rituaalimurhia ja vielä nauttivat nähdä näitä murha/kidutusrituaaleja.

Myös rikollisten pankkisukujen sisällä nämä lastenmurharituaalit ovat hyvin yleisiä, joilla ikään kuin vihitään uudet jäsenet kultin sisälle joista mm. tämä hollantilainen ent. pankkiiri Ronald Bernand kertoi.Kuka sitten tappoi Bechir Rabanin ? 

Lopulta kysymys kuuluu, että kuka sitten tappoi Bechir Rabanin (kuvassa) ? Eli tilasi hänen murhansa... Hän kun tuossa viimeiseksi jääneessään Youtube videossaan puhui useasti tästä ruotsin-juutalaisesta mediamogulista Robert Aschbergista. 

Rabani kuoli virallisesti sydänkohtaukseen, mutta sydänkohtaus tulee myös silloin jos joku ihminen saadaan myrkytettyä.

Myrkky laitetaan yleisimmin jonkun ruoan tai juoman sekaan, jota uhri ei sitten huomaa.Amerikassa vuonna 2012 oli tuollainen Rabanin kaltainen tapaus, jolloin tunnettu vaihtoehtomedian pioneeri Andrew Breitbart (kuvassa) julisti, että hänellä olisi silloisesta USA:n presidentti Barack Obamasta jokin videonauha hallussa, joka voisi vaarantaa istuvan presidentin poliittisen uran. 

Tuosta julistuksesta kului vain n. vuorokausi niin Breitbart kuoli myrkytysoireisiin kotonaan. Mutta tästä tapauksesta teki vielä erittäin oudon se, että Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt kuolinsyytutkija/patologi Michael Cormier kuoli samanvuoden toukokuussa arsenikkimyrkytykseen.

Cormier kuoli juuri samana päivänä jolloin oli tarkoitus julkistaa Breitbartin ruumiinavauksen pöytäkirjat. Joten CIA:n oli varmasti kätevää myrkyttää hengiltä tämän alkuperäisen raportin tekijä, jotta pystyivät väärentämään Breitbartin ruumiinavausdokumentit. Jolla piiloteltiin se, että myös Breitbart myrkytettiin hengiltä ja oli silloin puhdas poliittinen murha.

Myrkytys on hyvin yleinen tiedustelupalveluiden käyttämä hiljennyskeino joista ei yleensä jää jälkiä. Koska monet kemialliset myrkyt saattavat poistua elimistöstä jo muutaman vuorokauden jälkeen.

Se on silti yhden tekevää, että oliko Bechir Rabanin tappaja Ruotsin salainen poliisi (Säpo), Naton Gladio B-yksikkö, Israelin tiedustelupalvelu Mossad vai peräti yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA. Koska paljon olennaisempi asia on se, että hän tiesi mm. Palmen murhasta sen verran liikaa, että meni jo vihjailemaan Aschbergin pankkiirisuvun olevan Palmen murhan toimeksiantajat. 

Koska Ruotsin kokoisessa maassa tällainen uutinen olisi jo itsessään hyvin arka poliittinen, skandaali jonka keskipisteeseen tämä pankkirikollissuku voisi joutua. Mutta koska tämä Aschbergien ruotsin-juutalainen pankkisuku omistaa käytännössä verirahoillaan koko Ruotsin median, niin tällaista skandaalia ei siellä tulla näkemään. Koska he kohtelevat ruotsin mediaa täydellä monopolilla sekä kartellilla, jossa ruotsalaiset kärkipoliitikot ovat heidän Ruotsin parlamenttiin ostamia poliittisia sylikoiria. Aivan kuten Suomessa lukuisat Kokoomuspoliitikot ovat näiden rikkaiden suomalaisten teollisuussukujen poliittisia sylikoiria. 

Mutta näille rikollisille pankkiireille valtamedia on aina ollut juuri sellainen jonka nämä rikolliset tahot ovat halunneet sen olla. Samoin kuin myös tämä Suomen nykyinen lehdistö on näiden rikkaiden fasistisukujen hallussa, joiden suusta tuli nämä viikontakaiset valegallupit siitä, että kuinka enemmistö Suomen kansalaisista on tyytyväisempiä nykyiseen hallitukseen.

Eli näin suuri valta näillä rikkailla teollisuusmiehillä täällä Suomessa on, että he voivat röyhkeästi omistamassaan Helsingin Sanomat lehdessä julistaa vaikka mitä sontaa ja väittää sen olevan Suomen kansan enemmistön mielipide. 

Mutta myös nämä samat rikkaat teollisuusfasistit ovat maalanneet Sauli Niinistöstä tätä isä aurinkoinen kuvaa ja ovat sen vuoksi laittaneet tämän 1,5 miljoonaa euroa kiinni jotta tämä Sauli "isä aurinkoinen" saataisiin vielä seuraavalle jatkokaudelle. 


Lähteet: Jan Bondeson - "Blood on the Snow" - The Killing of Olof Palme (kirja)

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/11/palmen-murhatutkinta-avattiin-jalleen.html

https://www.youtube.com/watch?v=f0d4xM_qrZc

https://www.youtube.com/watch?v=JljK7jexgqU

https://www.youtube.com/watch?v=CLkm9GdT9W8

https://fi.wikipedia.org/wiki/Olof_Aschberg

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/03/yhdysvaltalainen-toimittajabloggaaja.html