http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 07, 2017

EU:n komissio haastaa pakolaiskiintiötä vastaan niskuttelevat Unkarin, Tsekin ja Puolan


Teksti: Teemu Vehkala

EU:n komissio haastaa seuraavaksi oikeuteen EU:n pakolaiskiintiötä vastaan niskuttelevan Unkarin, Tsekin ja Puolan.

EU:ssa luotiin vuonna 2015 laki jonka mukaan 160 000 pakolaista siirrettäisiin tasaisemmin ei EU-maihin. Mutta tätä päätöstä ei ole suostunut Puola, Tsekki sekä Unkari tottelemaan.

EU:n komissio kuitenkin ei ole mikään itsenäinen instanssi vaan he valvovat tässä pakolaiskiintiö asiassa pankkiirien etuja sekä intressejä. Sillä nämä pankkiirit kuten Rothschildien pankkidynastia on mm. tämän EU-maiden pakolaistulvan taustalla.

Heidän intressinä on tuhota EU maiden kansallisidentiteetti, jotta nämä valtiot myöhemmin hyväksyisivät helpommin liittyä uuden maailmanjärjestyksen alle. Jossa ei enää olisi maiden lippuja tunnuksineen.

Eliitti kun on katsonut juuri vahvan kansallisidentiteetin uhaksi tälle heidän ajamalle uudelle maailmanjärjestykselle. Koska tämä uusi maailmanjärjestys tulisi olemaan hyvin feodaalinen ja fasistinen yhteenliittymä, joka ei enää salli mm. väestön sananvapautta.

EU:n maahanmuuttohanke käsittää tälläkin hetkellä hankkeen nimeltä 2020, johon mennessä mm. Suomeen on määrä tuoda vielä satojatuhansia pakolaisia lisää.

Tämä pakolaisinvaasio ei siis ole missään vaiheessa lähtenyt itse liikkeelle. Vaan tämä pakolaisaalto/invaasio on alusta saakka ollut näiden kansallisvaltioita tuhoavien pankkiirien aikaansaannos.

Heidän tavoitteenaan on vielä saada tuhottua kansallisidentiteetti juuri sillä keinoin, jossa islam sekä sharialakia vaativat vähemmistöt tulevat sekoittamaan länsimaalaisen kulttuurin tulevaisuudessa. 

Unkari, Puola sekä Tsekki ovat kaikki kokeneet jo kommunistisen ajan ja juuri tästä syytä näihin maihin ei haluta mitään uutta miehittäjä hallintoa. Mutta EU on jo tähän mennessä komissionsa puolelta näyttänyt, että EU ei ole mitään muuta kuin tuo Brysseliin kasattu miehittäjä hallinto joka määräilee entisten itsenäisten valtioiden asioita.

Lisäksi EU:n talouspolitiikkaa johtaa Euroopan Keskuspankki (EKP), joka on todellisuudessa näiden maailman rikkaimpien rikollispankkiirien hallussa.

Missä on kehitysapu ?

Jos nyt puhutaan asiat suoraan, että missä on mm. lähi-itään ja Afrikkaan suunnattu aito kehitysapu ?

Sillä jos tämä maahanmuuttajien auttaminen tehtäisiin aidolla ja humaanilla tavalla, niin se voitaisiin suunnata suoraan näiden pakolaisten lähtömaihin. Jolloin lopulta näiden maiden taloudellinen tilanne parantuisi niin, ettei kenenkään tarvitsisi enää sieltä asti lähteä elintasopakolaiseksi näihin EU-maihin.

Mutta tämä köyhiin maihin suunnattu aito kehitysapu ei ole koskaan kiinnostanut tätä pakolaisinvaasiota rahoittavia pankkiiri rikollisia. Koska kehitysavulla ei taas voida tuhota Euroopan maiden kansallisidentiteettiä. Vaan sitä ennen rotu on laitettava sekoittumaan sekä muslimisoitava Eurooppa, jotta näiden EU-maiden kansallisidentiteetti hajoaisi. Jotta nämä maat eivät enää vastustaisi tämän uuden maailmanjärjestyksen fasistista muutosta.
Lähde: http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3757842/EU+haastaa+oikeuteen+pakolaiskiintiota+vastaan+niskoittelevat+Unkarin+Tshekin+ja+Puolan