http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 07, 2017

Demarijohtaja Martin Schultz: Tavoitteena on EU yhdysvallat 2025


Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen (SDP) puheenjohtaja Martin Schultz kertoi demarien puoluekokouksessa Berliinissä torstaina, että kuinka Euroopan unionista olisi tarkoitus tehdä liittovaltio vuoteen 2025 mennessä.

Schultz ei kuitenkaan kertonut sitä, että kuinka EU hanke lyötiin alulle jo vuonna 1944, jolloin Strasbourgissa pidettiin salainen kokous natsien toimesta.

Tämä tieto tästä kokouksesta kuitenkin vuodettiin aina britannian tiedustelupalvelulle asti ja kirjattiin salaiseksi. Raportin/dokumentin nimi oli Red House Report.


EU armeija hanke taustalla

Jos ottaa huomioon sen, että natsi-saksa loi EU:n ja Saksa on myös tällä hetkellä EU:n armeija hankkeen takana. Joten tämä Saksalaisten kenraalien johtama EU:n militarisointi johtaa lopulta yhden EU armeijan perustamiseen.

NATO on tässä leikissä pelkkä USA:n armeijan soluttautumiskeino EU-maihin, joka nähtiin jo Suomen sekä Ruotsin allekirjoitettua NATO:n isäntämaasopimuksen syyskuussa 2014.Vaikka NATO:n päämaja sijaitseekin Brysselissä niin silti NATO:n tunnus on otettu natsi-saksan käyttämästä hakarististä.  


Isäntämaasopimuksen taustalla operaatio Barbarossan kaltainen hyökkäys suunnitelma Venäjälle ? 

Operaatio Barbarossa oli koodinimi Saksan hyökkäykselle Neuvostoliittoon vuonna 1941. 

Vaikka talvisota päättyi Moskovan rauhaan 13. maaliskuuta 1940, niin kuitenkin Saksa liitti jo kesän aikana Suomen mukaan suunnittelemaansa suurhyökkäykseen Neuvostoliittoon.

Eli jos tuolloin Saksan aloitteesta syntyi sotilaallinen yhteistyö Suomen ja Saksan välillä. 

Mutta tällä kertaa tämä vuonna 2014 tehty sotilaallinen yhteistyö tehtiin julkisesti vain NATO:n kanssa. 

Mutta tuossakin on taustalla aivan jotain muuta, joka liittyy näiden eräiden rikollisten pankkitahojen intressit päästä sotilaallisesti hyökkäämään jälleen Venäjälle. 

Joten koska Suomella ja Venäjällä on eniten yhteistä rajaviivaa, niin tämän vuoksi Suomi vedettiin jo mukaan tähän sotilaalliseen selkkaukseen NATO:n isäntämaasopimuksella.Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/saksan-demarijohtaja-tavoitteena-on-euroopan-yhdysvallat-vuonna-2025/

http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa  

https://www.express.co.uk/news/world/879322/eu-army-latest-5-countries-refuse-sign-up-france-germany-defence-force

https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_unionin_taistelujoukot