http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2015

San Bernandinon ampujat olivat silminnäkijän mukaan valkoihoisia pitkiä miehiä

Yhdysvalloissa on jatkunut mediassa viime viikolla Kalifornian, San Bernandinossa tapahtuneen ampumavälikohtauksen käsittely. 

Tutkivat journalistit ovat saaneet selville, että silminnäkijän mukaan ampujia oli kolme ja he olivat pitkiä sekä valkoihoisia miehiä.

Mutta tämän San Berdandinon psyop operaation valheita toisteleva media kertoo täysin toista ja väittää että ampumisesta epäillään yhtä pariskuntaa. Tämä on psykologisille operaatioille hyvin tyypillistä, että oikeita syyllisiä ei koskaan tulla saamaan kiinni.

Alueella oli käynnissä ampumisten aikana virallinen ampumavälikohtaukseen liitynyt harjoitus (eng. shooting drill).


Mutta Iranilaisomisteiselle PressTV -kanavalle haastattelun antanut ent. CIA:n ja NSA:n agentti Steve D Kelley löi pöytään astetta hurjemman väitteen San Berdandinon tapahtumista. 

Hänen tietojensa mukaan tapahtumapaikalta hälytyksen tehneet kolme miestä olivat itse ampujat. Ne olivat kuulemma USA:n armeijan erikoisjoukkojen Craft International palkkasotureita.


Kelleyn mukaan tämä false-flag ampumavälikohtaus ei tule jäämään ainoaksi, vaan niitä tullaan vielä toteuttamaan vuoden loppuun mennessä useita.

Kelley vielä toteaa, että jos katsoo veriteon tapahtumapaikalta uhrien vaurioita, niin niissä ei näy AR-15 rynnäkkökiväärien jälkiä. Hänen mukaansa 223-kaliiberin aseen (AR-15 rynnäkkökivääri) jäljet jättävät todella pahat jäljet keneen tahansa.

Tämän takia siis USA:n hallitus on nyt erittäin epätoivoinen sen vuoksi, kun se yrittää kaikilla keinoilla saada kiellettyä kaikki automaattiaseet jokaiselta USA:n kansalaiselta pois. 

Mutta täytyy myös huomioida se, että tämä samainen yritys on myös nyt EU:ssa käynnissä.