http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 17, 2015

Poliisi tuhosi Helsingin Shooting Club ampumavälikohtauksen tutkinta-asiakirjat 2010 ?


Vuonna 2010 YLE:n toimittaja löysi Pasilan poliisitalon roskalavalta suuren määrän esitutkintapöytäkirjoja. Joukossa oli myös C-kasetti, jossa luki Sanna Sillanpään haastattelu. 

Kyseessä on sama Sanna Sillanpää, joka surmasi helmikuussa vuonna 1999 vuokraamallaan pistoolilla kolme miestä Helsinki Shooting Club -ampumakerhon tiloissa.

Helsingin poliisin johto väitti olevansa yllättynyt, että heidän takapihalleen sijaitsevalle roskalavalle päätyi salaiseksi luokiteltujen henkirikosten rikostutkintapöytäkirjoja.

Yhden esitutkintapöytäkirjan tapauksessa joka tältä samalta roskalavalta löytyi oli keskustelua elottomaaksi menneestä asiakkaasta poliisiautossa.

Mikä on saanut poliisin tuhoamaan Helsinki Shooting Club tapauksen esitutkinta aineistoa ? 

Se mikä tästä vuonna 1999 tapahtuneesta Helsinki Shooting Club ampumakerholla tapahtunut ampumavälikohtaus on saanut poliisin tuhoamaan todistusaineistoa, johtuu siitä että tähän kyseiseen tapaukseen liittyy MK ULTRA taustat.Sanna Sillanpää oli siis traumapohjaisen mielenhallinnan uhri ja jos tämä paljastuisi esitutkinnassa, niin se olisi eräille suurvalta tahoille hyvin suuri turvallisuusriski. Joten tästä syystä poliisi oli todennäköisesti saanut salaisen toimeksiannon ulkomailta, jossa kehoitettiin hankkiutumaan eroon kyseisen ampumavälikohtauksen esitutkintamateriaalista.  

Näin ollen jos tulevaisuudessa tapausta alettaisiin jälkikäteen tutkimaan mahdollisena MK ULTRA tapauksena, niin tapausta ei voisi enää uudelleen tutkia, koska kaikki vanhat esitutkinta-asiakirjat on jo tuhottu.

Esitutkintamateriaalin tuhoaminen poliisin toimesta on aivan yhtä rikos, kuin mikä muukin todistusaineiston tuhoaminen. Mutta asiasta tekee kuitenkin ongelmallisen se, että poliisin ylin johto vaikuttaa mm. vapaamuurari piireissä, jonka sisällä vallitsee HYVÄ VELI-verkoston korruptio.
Roskalavatutkinta hiljennettiin välittömästi poliisin toimesta

Kyseisestä tapauksesta järjestettiin vuonna 2010 poliisitutkinta, mutta tutkinnanjohtajana toiminut Krista Soukkola esitti lopulta tutkinnan lopettamista. Hän vetosi siihen, että se vaatisi 600-700 ihmisen kuulemista. Todellisuudessa tässä oli kyse korkeammalta poliisijohdolta tulleesta painostuksesta lakkauttaa tämä julkisuuteen noussut arkaluonteinen tutkimus.

Näin ollen Suomen poliisijohto on läpeensä korruptoitunut ja vastaavissa tapauksissa poliisi tulee myös jatkossa tekemään virkavelvollisuutensa rikkomuksia, eli ei suostu tutkimaan selviä rikoksia. Poliisin tehtävänä on tutkia rikoksia, mutta HYVÄ VELI-verkosto poliisijohdon sisällä saa tyrehdytettyä minkä tahansa rikostutkinnan. Ulvilan Surma on tästä myös elävä esimerkki.


Eloon jääneet mantsurian kandidaatit ovat riski

Kaikki traumapohjaisella mielenhallinnalla tuotetut mantsurian kandidaatit, jotka ovat jääneet henkiin ovat eräänlainen riski. Koska jos he onnistuisivat palauttamaan muistinsa ja tietäisi mistä näissä heidän tapauksissaan on ollut kyse, niin tällöin heidät katsottaisiin uhkaavan mm. MK ULTRA -ohjelmaa. 

Suomessa Sillanpään lisäksi myös Hyvinkään surmaaja Eero Hiltunen ei onnistunut tappamaan itseään. Sillä on hyvin yleistä, että näissä tapauksissa tekijä ollaan ohjelmoitu tekemään itsemurha. Jokelan koulusurmien tapauksessa rajuimpien huhujen mukaan karhuryhmä ampui Pekka-Eric Auvisen. On vielä merkille pantavaa se, että kuinka juuri nämä koulusurmaajat eivät miltei koskaan jää henkiin tekojensa jälkeen.
Eräs tuttavani sattui olemaan Jokelan koulusurmista epäillyn Pekka-Eric Auvisen nettituttu. Kuulin tältä tuttavaltani, että kuinka Auvinen oli kertonut hänelle yksityiskeskustelussa internetissä, että hän oli päässyt kommunikoimaan "jumalan" kanssa. 

Hän ei vaan ymmärtänyt sitä, että nuo tappamiseen kehoittaneet äänet ja käskyt eivät tulleet hänen oman päänsä sisältä, vaan ne suggestoitiin häneen etäältä. 

Ruotsalainen Magnus Olsson on perehtynyt juuri tähän elektroniseen mielenhallintaan ja kertoi, että eräs hänen MIT Institutelle työskentelevä ystävänsä oli vuonna 1999 laatinut muistion, johon hän kirjasi ylös että kaikki tämä elektroninen aivoimplanttiteknolgia on vaaraksi koko ihmiskunnalle. Siitä ei juuri kukaan tiedä vieläkään mitään ja Olsson kertoo vielä sen tuolla ylläolevassa luennossa, että kuinka tätä aivoimplantteihin liittyvää teknologiaa on jo salaisesti käytetty meihin yli 40 vuoden ajan.


Miten sitten poliisijohto voisi ajaa ihmisten oikeusturvaa, jos joku epäilee joutuneensa etäteitse toteutettavan traumapohjaisen mielenhallinnan uhriksi ? 

Poliisi ei ole tietoinen, että tällaista tapahtuu jatkuvasti, joten mikä legimiteetti sillä olisi silloin tutkia CIA:n salaiseksi luokiteltuja juttuja ? 

MK ULTRA ohjelmaan valitut tappajat ovat olleet aina eräänlaisia mantsurian kandidaatteja, eli heidät on etäohjelmoitu toteuttamaan joko yksittäinen tai sitten joukkomurha. Mutta yhteenkin henkilöön kohdistettu henkirikos voidaan myös lavastaa joukkomurhaksi, jolloin näiden tapausten todelliset motiivit hämärtyvät. Tässä teoriassa esim. Myyrmannin pommi-isku saattoi myös olla tällainen. Mistä muuten Israelin Mossad olisi siitä osannut varoittaa omiaan viikkoja ennen Helsingissä. 

 
Lähteet: http://yle.fi/uutiset/helsingin_poliisin_tutkintamateriaalia_loytyi_roskalavalta/1519058

http://mvlehti.net/2015/12/17/helsingin-poliisin-tutkintamateriaalia-loytyi-roskalavalta/