http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 17, 2015

Monsanton vaiettu historia


Monsanto perustettiin vuonna 1901 ja sen perusti John Francis Queeny, joka oli Maltalaisen temppeliritarijärjestön jäsen sekä apteekkarialan konkari.

Monsanto perustettiin vahvasti kemikaaleja valmistavaksi organisaatioksi ja se toimi alussa nimellä Monsanto Chemical Works. Yhtiön ensimmäinen tuote oli sakariini, jota he toimittivat Coca-Cola yhtiölle makeutusaineena, silti vaikka hallinto tiesi kyseisen aineen olevan myrkyllinen.
1920 Monsanto laajeni ja lisäsi tuotantoonsa kemikaalien lisäksi myös huumausaineiden (lääkkeet) tuotannon ja heistä tuli tuolloin maailman suurin aspiriinin tuottaja. Samalla myös heistä tuli yksi maailman suurin PCB-yhdisteiden tuottaja, mikä on myrkyllinen polykloorattujen bifenyylien yhdiste.

Näitä myrkyllisiä PCB-yhdisteitä käytettiin 1920-luvulla mm. sähkömuuntajien eristeaineissa, kondensaattoreissa, jäähdytysnesteissä, hydrauliikkaöljyinä.

PCB oli teollisuudessa ns. ihme kemikaali, koska se oli öljy joka ei syttynyt palamaan.

Monsanton alihankkija I.G.Farben, joka valmisti Bayer aspiriinia sekä tappavaa Zyklon-B kaasua II-maailmansodan aikoina. Niin yhtiöt alkoivat kehitellä tuolloin yhdessä uutta makeutusainetta nimeltä aspartaami, joka suunniteltiin virvoitusjuomateollisuuden käyttöön. Lopulta sitten tämä myrkylliseksi luokiteltu hermomyrkky tuotiin myös USA:n terveysviranomaisten toimesta markkinoille Donald Rumsfeldin toimesta, joka 80-luvun alussa oli G.D. Searle yhtiön johtaja. 


Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA oli jo hakenut tälle myrkylle virallista hyväksymistä jo vuonna 1971. Lopulta sitten vuonna 1985 Yhdysvaltain suurin lääkäriliitto (AMA) hyväksyi sen terveellisenä ja turvallisena makeutusaineena, vaikka tutkimuksissa havaittiin rotille kertyneen mm. aivokasvaimia.

Aspartaamista vaiettu asia on vielä se, että kyseessä on syntetisoitu makeutusaine, jonka syntetisoi James Schlatter vuonna 1965. 

Vaikka Coca-Cola on taipunut viime vuosina julkisen painostuksen edessä ja väittänyt poistavansa virvoitusjuomistaan mm. palonestoaineissakin käytetyn bromatun kasviöljyn (BVO) käyttämisen.  Niin siitäkin huolimatta Monsanton kaltaiset maailman pahamaineisimmat yhtiöt edelleen tunkevat mm. energiajuomiin tauriinia

Monsanto geenimanipuloitujen myrkkyjen lobbarina

Nykyään yksi suurin Monsanton lobbauskohde on GMO-tuotteet, eli geenimanipuloidut elintarvikkeet. Mutta jos kerta Monsanton vuoksi GMO on niin cool, että sillä voitetaan maailmassa nälänhätä, niin miksi se sitten on kieltänyt omilta työntekijöiltään kaikki GMO-elintarvikkeet kokonaan.


Kyse ei ole siitä, että GMO-ruoka olisi jotenkin poikkeuksellista luksusta, vaan totuus on se, että GMO-ruoka on ihmiselle myrkyllistä ja altistaa syöjänsä mm. sterilaatiolle sekä erinäisille sairauksille. Näin ollen GMO-ruokan lobbauksella on Monsaton yhtymällä aivan oma poliittinen agenda, joka noudattaa YK Agenda 21 suunnitelmaa globaalista depopulaatiosta.  

Nyt EU:n ja USA:n välisen vapaakauppasopimuksen (TTIP) yksi olennainen kohta on juuri tähän mutaatioruokaan liittyvät kohdat, joissa nämä monikansalliset paholaisyhtiöt yrittävät nyt jatkossa uhkailemalla pakottaa jokaisen EU-valtion siirtymään mutaatioruoka-aikaan. Mutta jos joku valtio ei siihen suostu TTIP-sopimuksen aikaan, niin sitten USA ja yhtiö uhkaa haastaa kyseiset maat oikeuteen.  Eli tällaiseksi peliksi käy valtaväestön myrkyttäminen tulevaisuudessa, ellemme tee asialle pikaisesti jotain. Valtionvarainministerimme Alex Stubb on myös yksi mutaatioruoan (GMO) kannattaja.

Lähde: http://www.realfarmacy.com/monsanto-history/