http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2015

FM 3-39.40

Vuonna 2009 USA:n hallinnon armeijan tiedusteluosastot loivat salaisen dokumentin FM 3.39.40.

Se saatiin myöhemmin paljastettua julki ja löytyy luettavissa pdf-muodossa osoitteessa: https://info.publicintelligence.net/USArmy-InternmentResettlement.pdf


Dokumentti on varsin karua luettavaa ja siellä on lueteltu USA:n hallinnon aseellisille joukoille lupa ampua mielenosoittajia tulevaisuudessa. Lisäksi Yhdysvalloissa kansalaisaktivisteille on suunniteltu aivan omat keskitysleirit, joissa voidaan myös teloittaa USA:n kansalaisia ilman oikeudenkäyntiä.

Lisäksi tästä FM 3.39.40 dokumentistä löytyy myös oma osionsa psyop -operaatioille. 

 

Kaikki edellämainittu mm. keskitysleiritoiminta oman maan kansalaisille on kuin suoraan Natsi-Saksan ajoilta. Mutta jos EU:n annetaan laajentua lopulta liittovaltioksi asti, niin sitä myös odottaa aivan samanlainen kehitys. Koska myös Eurooppaan on suunnitteilla samanlaisia keskitysleirejä.FEMA:n keskitysleireistä Hollywood elokuvan tehnyt elokuvaohjaaja David Crowley ja perheensä murhattiin tämän vuoden alussa, joten tästä voimme päätellä sen, että miten arka aihe nämä USA:n keskitysleirit ovat ns. pahalle eliitille.Yhdysvalloissa oli jo vuosi sitten tämän verran useita satoja keskitysleirejä valmiina odottamassa kansalaisten vangitsemisia.Mihin eliitti pyrkii keskitysleireillään ?


Varmaankin askarruttavin kysymys joka liittyy näihin mm. Yhdysvalloissa sijaitseviin FEMA:n keskitysleireihin, on se että mitä varten ne ovat rakennettu ?

Mitä varten Natsi-Saksa rakensi kaasukammionsa. Sama motiivi on myös näissä USA:n ja EU:n liittovaltioon suunnitelluissa keskitysleireissä.Niissä on eliitin tarkoitus päästä eroon pysyvästi heille tarpeettomista ihmisistä ja heidän mukaan nykyisestä maailman väestöstä pitäisi hävittää n. 6,5 miljardia. Lopulta jäljelle jäisi enää vaivaiset 500 miljoonaa.

Tämä on ihan kaiverrettu Georgian osavaltiossa sijaitsevaan tuntemattomien rahoittajien (Illuminati) pystyttämästä graniittimonumentista. 

Ajatella, että miten nämä roistot ovat uskaltaneet pystyttää koko monumentin, koska he käytännössä sen kautta paljastivat jo itsensä ja maailman väestöön kohdistetun depopulaatio agendan juonen kaivertamalla sen kiveen.


Lähteet: https://info.publicintelligence.net/USArmy-InternmentResettlement.pdf 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/feman-keskitysleireista-elokuvan-tehnyt.html 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones