http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 05, 2014

Ympäristöministeri: Ilmastonmuutos on maailman suurin bisnes mahdollisuus


Suomen ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) mielestä ilmastonmuutos on maailman suurin bisnes mahdollisuus.

Lobbarit laittoivat nämä sanat vaan hänen suuhunsa. Ilmastonmuutos on maailman suurin huijaus ja ilmasto ei pelastu sillä, että energiayhtiöiden veroparatiisihuijarit siirtelevät miljardien tilisiirtoja veroparatiiseihin. 

Ilmastonmuutos on myös oma uskonto, jonka kyseenalaistamiseen ei julkisessa keskustelussa ole edelleenkään kenelläkään oikeutta, ellei ole tarpeeksi akateemisia professorin arvoisia natsoja. Tämä kertoo hyvin siitä, että minkälaisessa auktoriteettikeskeisessä yhteiskunnassa me edelleen eletään. 

Vihreidenkin keskuuteen tämä ilmastonmuutos-uskonto on juurtunut hyvin voimakkaasti ja jos joku erehtyy kyseenalaistamaan tämän ilmastonmuutos uskonnon bisnshuijauksen, niin hänet tuomitaan ilmastouskovaisten toimesta häpeämään. Nykypäivänä tuo häpeäpaalu on vain siirtynyt facebookkiin, jossa ideologisesti valveutuneet ja ei valveutuneet elävät todeksi virtuaalitodellista itseään. 

Vaikka tämä naamakirja sovellus onkin kansainvälisille tiedustelupalveluille suuri karhun palvelus, niin facebook toimii myös yhteiskunnallisena ja poliittisena herättäjänä, kun enää ei kenenkään tarvitse mennä kylille huutelemaan maailman muutoksista. Suomi on muutenkin jo sen verta sivistysvaltio, että perinteinen kylillä huutelu on jo liian vanhaa toimintaa ns. "herättää" massoja, koska aina se kynä on terävämpi kuin miekka ja tieto valtaa.