http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 03, 2014

MH17 lentoturman uhrien omaiset haastavat Ukrainan hallinnon oikeuteen



MH17 lentoturman omaiset haastoivat Ukrainan hallinnon oikeuteen. Turmassa kuolleen saksalaisnaisen äiti syyttää Ukrainan hallitusta 17.7.2014 Hollannista Malesiaan matkalla olleen MH17-lennon alasampumisesta ja vaatii jopa miljoonan dollarin suuruisia korvauksia henkisestä kärsimyksestä.

Nyt tämän 23 vuotiaan MH17 -lennon turmassa kuolleen saksalaisnaisen äiti on kääntynyt Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen puoleen.

Muutamat muut saksalaismatkustajien omaiset aikovat myös haastaa Ukrainan hallinnon oikeuteen. Syyttäjä vetoaa siihen, että kuinka Ukrainan hallinnon olisi pitänyt sulkea koko Itä-Ukrainan ilmatila sotilaallisen konfliktin ajaksi, mutta se ei tehnyt niin. Näin ollen Ukrainan hallinto on vastuussa 298 matkustajan kuolemasta, sanoi oikeustieteen professori ja tapauksen asianajaja Janis Juksja.  


Internettiin on ilmestynyt yhä uusia valokuvia MH17 -suihkukoneen tuhoutuneista osista, jotka osoittavat kuinka hävittäjän tykinkokoisia reikiä löytyy koneen kyljestä. 

Asia on siis jo valokuviakin myöten selvä tapaus, mutta tapauksen virallinen tutkintalinja salattiin lähes välittömästi, kun internetissä pelkkien yksittäisten valokuvien perusteella verkkoyhteisöt saivat analysoitua SU25 hävittäjän lentokonetykin ammusten kokoiset reijät MH17 -koneen tuhoutuneista osista. Sopivasti Ukrainan ilmavoimilla on käytössään SU25 -hävittäjiä. 

Sionistinen media uutisoi tapahtuneesta välittömästi tuolloin MH17 -alasampumisen päivänä, että sen takana oli Venäjä ja tästä aina tunnistaa valehyökkäyksen (false-flag) tunnusmerkit, että lavastettu syyllinen esitetään välittömästi median välityksellä ilman minkäänlaista tutkintaa. Näin luodaan väestön alitajuntaan pelkoreaktio, jolla heidän huomionsa saadaan käännettya muualle, jotta itse totuus ei pääsisi julki. Mutta kiitos jälleen internetin ja itsenäisen ajattelun voiman, jolla näiden asioiden taakse salattu totuus pääsee julki.


Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=12334

http://swedish.ruvr.ru/2014_12_01/Boeingspassagerarnas-familjer-stammer-Ukraina-9260/