http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Sydneyn kahvilakaappaus päättyi poliisin lavastamaan rynnäkköön


Sydneyn keskustassa eilen alkanut kahvilakaappaus päättyi poliisien erikoisjoukkojen ennalta lavastettuun rynnäkköön, jossa kahvilaan ryntäsi joukko polisin erikoisjoukkoja ammuskelemaan ja viskomaan valokranaatteja. 

Koko pelastus-skenaario on täysin älytön, jos ajattelee että kuinka kahvilan sisällä oli sivullisia vaarassa.  

Median mukaan panttivankidraamassa kuoli 3 ihmistä, joista kuollut kaappaja oli yksi heistä. 



Mutta kun katsoo hieman näitä seuraavia filminpätkiä tapahtumapaikalta , niin huomaa että tässä koko tapahtuneessa panttivankidraamassa haisee joku todella pahasti. 

Aina silloin kun REUTERS-AP:n satusedät ovat CNN:n uutiskameroiden kanssa siellä missä sattuu ja tapahtuu, niin ei voi yleensä odottaa mitään muuta kuin keskitason Hollywood actionia suorassa lähetyksessä Crisis Actors näyttelijöiden kera. Sandy Hookin kouluammuskelu oli lavastettu alusta loppuun ja siellä ei kuollut oikeasti yhtään lasta eikä edes aikuista. Jos Yhdysvaltain hallinto on niin härski, että se alkoi lavastamaan kouluampumisia, niin mikä estää Sydneytä tekemästä samoin?



Youtubessa toimiva tutkiva kanava freeradiorevolution analysoi BBC:n suorassa lähetyksessä näytetyt filmatisoinnit alueelta ja pisti heti merkille, kuinka itse kahvilan oven takana seisoo joku pukuun pukeutunut mies. 

Jos oikeasti olisi käynnissä poliisien erikoisjoukkojen erikoisoperaatio, jossa sivulliset ovat vaarassa, niin yhtäkään pukupelleä ei päästetä tasan minkään kriisipesäkkeen oven taakse pälyilemään. 



Jonkin ajan kuluttua kahvilan oven takana pälyilee jo toinenkin mies. Eikä poliisien erikoisjoukot komenna miehiä pois, vaan antaa heidän seistä kaikessa rauhassa siellä, kun poliisit räiskivät tod. kumiluoteja kahvilan sisälle. 

Lisäksi jos tuolla ilmoitetusti oli panttivankina n. 40 ihmistä, niin miksi poliisien erikoisjoukot olisivat niin tyhmiä, että alkaisivat ampumaan kovilla ja vaarantaisivat sivullisia. No eivät ne olekaan niin tyhmiä, mutta nyt täytyy muistaa, että koko tämä Sydneyn keskustassa toteutettu kahvilakaappaus oli psyop (Eng. psychological operation). Eli psykologisen sodankäynnin operaatio, jossa Australian hallinto tarvitsi kiristää terrorismi lakejaan kireemmäksi, joten lavastettin kahvilakaappaus sen tehostamiseksi. CNN:n kamerat olivat myös paikalla välittömästi, kun alkoi tapahtua. 

Lauseet mitä toistettiin mediassa olivat lähes identtisiä Sandy Hookin kouluammuskelun tapahtuman kanssa, jossa toisteltiin koko ajan lauseita "our prayers are with you". Näitä maailmalla lavastettuja psyop operaatioita käsikirjoitetaan Yhdysvalloissa ja veronmaksajat kustantaa niiden lopullisen tuotannon.

Sydneyn kahvilakaapparin kerrottiin olevan juuri samanlainen kuin lavastetut kouluampujat, eli kuvailtiin olleen ns. yksinäinen susi. Tarina oli alusta alkaen käsikirjoitettu Yhdysvalloissa ja psyop operaatioiden tarkoitus on levittää ISIS-mörköjen muodossa pelkoa maailmalle. 

Tässä tapauksessa itse tarinan päähenkilön väitettiin halunneen kahvilaan ISIS:n lipun. Saatiin taas maailmalla levitettyä lisää muslimeihin kohdistuvaa vihaa, joka on sionistisen eliitin poliittinen agenda. Koska humanitaarisen maahanmuuton poliittinen agenda on taas tuhota länsimaisten kulttuurien identiteetti. Kun taas sionistinen valtamedia hoitaa muslimiväestöön kohdistuvan vihanlietsonnan mm. ISIS-propagandalla jne.

Lähteet: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305908168625 

http://www.dailytelegraph.com.au/news/sydney-siege-gunman-man-haron-monis-vowed-to-take-an-eye-for-an-eye-if-more-hostages-escaped/story-fni0cx4q-1227157742196?nk=5fb3d7e5c88ee8ed859fad6843e3eb3a 

https://www.youtube.com/watch?v=p6sunv3lTJ0 

https://www.youtube.com/watch?v=2YY0eSFvQpQ 

https://www.youtube.com/watch?v=3Z67jXHxHow 

https://www.youtube.com/watch?v=YVZCEBN65-c