http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 17, 2013

Suomessa syyllistetään pitkäaikaistyötöntäUusi tutkimus selvitti, että nykyään Suomessa syyllistetään pitkäaikaistyöttömiä heidän tilanteestaan. Asenneilmaston koveneminen alkoi näkyä vuosina 1997-2004 selviää tuoreesta tutkimuksesta.

Väitöskirjan aineistona on käytetty Suomen sosiaali - ja terveys ry SOSTE:n kyselyaineistoa vuosilta 1997-2004 sekä sosiaalijohtajille vuonna 2011 toteutettuja haastatteluja.

SOSTE:n nykyinen pääsihteeri Vertti Kiukas on samaa mieltä väitöskirjan kanssa, että arvot ovat nykyään koventuneet poliittisen ilmapiirin seurauksena. Talous ja sosiaaliteiden välinen kuilu näkyy myös nykypolitiikassa.

Tässä työttömyyden ymmärtämättömyydessä näkyy vahvimpana ymmärtämättömyys koko rahajärjestelmästä, sillä eihän edelleenkään kouluissa opeteta nykyisen raha ja talousjärjestelmän todellista rakennetta, eli sitä että raha on velkaa. Eli kaikki liikkeellä oleva raha on jonkun toisen velkaa.

Pankkien luotonlaajennus

Pankin luotonlaajennus eli rahanluominen tapahtuu sillä tavalla, että jos vaikka joku keskiluokkainen perhe tarvitsee pankilta 100 000 € lainan ja sen pankki heille myöntää, niin pankilla ei tarvitse olla siitä kuin vain oikeasti 10% holveissaan. Eli siis 90 000 € on tästä oikeasti myönnetystä lainasta pelkkää virtuaalirahaa.  

No tuo 100 000 € menee sitten tämän perheen tilille ja sillä sitten mahdollisesti ostetaan vaikka joku hieno auto ja yhtäkkiä onkin sitten jonkun autokauppiaan tilillä tuo 100 000 € ja hän saattaa sitten jopa tuolla summalla lähteä lyhentelemään liiketoimintaansa liittyviä lainoja. No mutta nyt tuleekin se olennaisin juttu, eli kun tämä autokauppias sitten tuon saman kierrossa olevan rahan maksaa jonnekin pankkiin takaisin. Niin lopulta tämä raha ei olekaan enää liikkeellä olevaa rahaa ja se lakkaa olemasta.

Tähän siis perustuu koko nykyinen rahajärjestelmä ja erityisesti valtionvelkaa täytyy lisätä vain sen vuoksi, että pystyttäisiin pitämään nykyiset palkkakehitykset voimassa. Mutta samalla myös tämä järjestelmä tarvitsee n. puolenmiljoonan työttömien armeijan mahdollistaakseen tämän keskiluokan palkkakehityksen säilymisen, vaikka keskiluokka on koko ajan tuhoutumassa.

Jos taas näille yli puolimiljoonaa Suomalaista työllistettäisiin keskiluokkaisilla työpaikoilla, niin se taas romuttaisi eteenkin ei tuottavien alojen ja koko keskiluokan palkkakehityksen. Eli laskisi maan mediaaniansiot (nyk. n. 3100 €/kk) alle 1100 €/kk ja moniko enää tekisi töitä noilla palkoilla ? 


Sitten kun tämän talousjärjestelmäajattelun on oppinut, niin on myös hyvin helppo nähdä, että miksi esim. terveysalalla riittää töitä vaikka kenelle. No tottakai sen takia, että tämä sairas yhteiskunta pitää huolen siitä, että sairaaloissa riittää väkeä mm. sosiaalisen syrjääntymisen aikaansaaman pahoinvoinnin johdosta. On korkeat työttömyysluvut, joista seuraa korkeat alkoholismiluvut, alkoholismisairaudet, alkoholismikuolemat sekä tietenkin nämä kansalliset sepelvaltimo/sydän ja verisuonitaudit.

Sitten tässä samalla kokkarimafiat ja muut vale-liberaalit haluavat yksityistää kaiken, eli heikentää myös köyhien ihmisten terveyspalvelut tällä järjesttömällä kuntauudistuksella. Siitä sitten seuraa sitä, että mahdollinen apu on enää saatavilla yhä harvempaan kotiin. Kun rikas eliitti käy edelleen yksityisellä sektorilla lääkärissä ja heille joku 245 €/per terveyskeskuskäynti ei maksa missään mitään.

Kaiken tämän keskellä sitten poliitikot ja päättäjät ajavat edelleen Suomeen lisää maahanmuuttoa ja ovat keksineet sille harhautusnimen työperäinen maahanmuutto. Tässä on esimerkkinä nyt vaikka Suomen 2006 vuoden maahanmuuttajien työttömyysprosentit. Kiinalaisia ravintoloita kun löytyy paljon Suomesta ja heikäläiset kyllä työllistyvät. Saksan maahanmuuttajat ovat heti toisena Ruotsin jälkeen ja Englantilaiset tulevat sitten Yhdysvaltalaisten jälkeen perässä. Sitten on Virolaiset ja Turkkilaiset, joista jälkimmäisiä näkee paljon kebab & pizzeria yrittäjinä Suomessa. Tämän jälkeen tulevat sitten Serbia ja Iranilaisten työttömyysprosentti pomppaa jo yli 50 % ja sitten on Somalialaisten melkein 60 % työttömyysprosentit ja Irakilaiset vetävät pohjat reilusti yli 60 % luvuillaan.

Ihmiset eivät oikein ymmärrä, että kyllähän tähän skandinaaviseenkin järjestelmälliseen ja systemaattiseen humanitaariseen maahanmuuttoon on olemassa syy sekä joku poliitttinen agenda, sillä ei nuo etniset ryhmittymät tänne sattumalta suuntaa.

Koko homman ydin on tuhota näiden kaikkien maahanmuuttoon keskittyneiden maiden kansalliset identiteetit ja varsinkin siinä vaiheessa kun muslimit alkavat saavuttaa enemmistöaseman, niin ollaan sitten lopullisessa tavoitteessa jo pitkällä.

Tässä maahanmuuttokriitisyydessä ollaan Suomen sisällä menty jo niinkin pitkälle, että humanitaarisen maahanmuuton puolustajat ja suojelijat, eli ylempi eliitti on jo jaellut näitä kansankiihotustuomioita monille yksityishenkilöille ja media on sitten pistetty haukkumaan heidät jokainen riviin. Kuin sitten on mahdollista, että esim. Jussi Halla-Aholla on myös tummaihoisia ystäviä, jos media haukkuu häntä rasistiksi? Se, että on maahanmuuttokriittinen kun ei tarkoita sitä, että olisi rasisti. Onko sitten sellainen maahanmuuttaja myös itse rasisti, jos he ovat samaa mieltä tästä kulttuurillisen identiteetin heikennysagendasta, jossa heidän kulttuuriaan käytetään sen tuhoamiseen ?

Mutta vielä kun mennään itse alkuperäiseen aiheeseen, niin työttömyys ja varsinkin pitkäkaikaistyöttömyys ei ole työttömien vika, vaan se on tämän järjestelmän vika ja syy.

Tämä yhä lisääntyvä kansallinen työttömyys kaataa samalla useita yrittäjien pyörittämiä liikkeitä, jotka kaatuvat sitten kuin dominot.

- Kun ihmisillä ei ole enää varaa käydä ravintoloissa, niin ravintoloita kaatuu
- Kun ihmisillä ei ole enää varaa ostaa kallista luomuruokaa, niin pienyrittäjien luomukauppoja kaatuu

jne. Yhä heikentyvä ostovoima on koko maallinen syöpä ja mitä enemmän vanhoja lainoja maksetaan pois ja ei taas kyetä enää ottamaan lisää lainaa, niin liikkeellä olevan rahan määrä vähenee ja se tuo rahajärjstelmään tämän niukkuuden, mikä aikaansaa työttömyyttä.
Suomen valtion lainoista on myös kaikki lainattu tuolla ylemmässä mainitulla luotonlaajennuksella yksityisomisteisilta keskuspankeilta, eli Suomen valtio ei siis luo uutta rahaa vaikka näin yleisesti uskotaan sekä luullaan ja tähän tuo tämän salaisen maailmanhallituksen eliitin ylivalta perustuu, että se pystyy velkaannuttamalla valtiot hallitsemaan näitä kaikkia velkapuristusotteessaan olevia valtioita ja pitämään  kaikkia valtioita täydellisessä ojennuksessa talouden velkakurituksen ottein. Kaikki yksityisomisteiset pankit ovat siis taloudellisen väkivallan ammattilaisia ja harjoittavat sen avulla myös täydellistä eugeniikkaa, joista Afrikka ja sen köyhimmät maat on täydellisin esimerkki. Miksi esim. Afrikan köyhimmän maan eli Zimbabwen valtion kassassa oli tämänvuoden alussa vain 217 dollaria? Se johtui siitä, että siellä on yksityisetty kaikki mahdollinen ja pumpattu koko maan paikallinen kilpailu aivan kuiviin ja IMF kyllä osaa tämän pelin, kun se onnistui jo 90-luvulla aikaansaamaan kokonaisen kansanmurhan aikaan Ruandassa tällä järjestelmällisellä taloudellisella väkivallalla.
Nyt se mitä tapahtuu Euroopan unionin sisällä on taas tätä, että köyhät euromaat ollaan pistetty talouskuurille ja varakkaammat euromaat joutuvat lypsämään lisää lainarahaa näille konkurssikypsille maille. Eli tämä köyhien EU-valtioiden velkojen takaus kaataa sitten kaikki muut maat perässä kuin dominot ja se onkin tarkoitus, jonka päätteeksi sitten EU-maiden johtajat esittelevät yhteisen liittovaltiohankkeen tähän tilalle.


Lähde: http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/suomessa-syyllistetaan-pitkaaikaistyotonta/629872/
http://talousdemokratia.blogspot.fi/2008/02/luotonlaajennus-kytnnss.html
http://www.kauppalehti.fi/etusivu/kyseenalainen+ennatys+valtion+tililla+217+dollaria/201301351051