http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 27, 2013

Iltapäivälehdet maksavat autojen polttamisesta Ruotsissa ?


Viime-aikoina on saanut lukea lehdistä kuinka Ruotsissa riehutaan monikulttuurillisen kansanosan voimin. Nyt kuitenkin eräs henkilö on kertonut, että koko autonpolttotoiminta on iltapäivälehtien rahoittamaa ja sponsoroimaa toimintaa, jotta ilmeisesti saataisiin monikulttuurillista skismaa synnytettyä naapurimaamme Ruotsin sisällä.

Tässä ote tuosta jutusta:

"Vietin eilisen päivän Husbyssa tehden töitä SVT:n Debatt -ohjelmalle. Saavuttuani paikan päälle, ensimmäinen huomioni oli, että paikalla oli hyvinkin rauhallista. Seuraavaksi pistin merkille, että Husbyn keskustassa pyöri melkein enemmän toimittajia kuin paikallisia asukkaita.

Aftonbladet ja Expressen saavat painua helvettiin", he sanovat.

Joo mutta he haluavat maksaa meille autojen polttamisesta. He kehoittavat meitä kuvaamaan, kun poltamme autoja Husbyssä, josta meille maksetaan 7000 kruunua hyvistä tallenteista."

 Tämä on siis euroissa n. 800 €/per poltettu auto.

Jos tämä yllämainittu on todellakin totta, niin voisi kyllä jo veikata, että kohta on Suomenkin iltapäivälehdet maksamassa täälläkin autojen polttamisesta, jotta saadaan monikulttuurilliset pakolaiset demonisoitua ja järjestettyä Suomen kansalaisten ja tumman maahanmuuttajaväestön välille erimielisyyksiä.Se vielä, että tämä lavastettu pääepäilyn yhteydet kerrotaan olevan Suomeen näyttäisi selvästi siltä, että tällä nyt aiotaan kääntää tätä propaganda showta tänne Suomeen päin.

Lähde: http://rahmispossu.net/2013/05/24/iltapaivalehdet-maksavat-meille-autojen-polttamisesta/

http://yle.fi/uutiset/eri_puolilla_ruotsia_poltettiin_taas_autoja_-

_husbyssa_grillattiin_makkaraa/6658824http://www.hs.fi/ulkomaat/Husbyn+mellakoista+vangitun+Suomen+kansalaisen+tausta+on+rikkonainen/a1369362221529