http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 25, 2013

Maailmanlaajuinen mielenosoitus Monsantoa vastaan la 25.05.2013Maailmalla osoitetaan tänään kansainvälisesti huomiota Monsanton vastaisessa mielenosoituksessa. Suomen osalta mielenosoituksia on luvassa ainakin Helsingissä, Turussa ja Oulussa.   

Helsingissä mielenosoitus alkaa kokoontumisella kampin narikantorille klo 14.00 

Kuvassa oleville koe-eläinrotille oli syötetty geenimanipuloitua maissia ja tulokset olivat hätkähdyttävät. Samoin myös koe-eläinrotat saivat myös Monsanton Roundup hyönteismyrkystä syöpäkasvaimia.

Mielenosoituksen aihe on siinä mielessä vakava, että se koskettaa meitä jokaista. Sillä Monsanton Roundup hyönteismyrkyllä myrkyttämiä elintarvikkeita aletaan myös myymään Suomessa sekä myös lihatuoteet muuttuvat ensimmäkseen geenimanipuloiduiksi, sillä että karjalle syötetään tästedes vain GMO-rehua. Joten sitten nämä GMO-siirtogeenit siirtyvät eläimeen ja eläimen kautta ihmiseen.Monsanton ainoa poliittinen agenda on sama kuin YK:n agenda 21, eli depopulaatio. Eli siis maaplaneetan massaväestön eliminointi ja se käy kyllä helposti geenimanipulaatiolla, kun saadaan myös väestö sitä mukaa steriiliksi, eli eivät tuota enää jälkikasvua.