http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Geenimanipulointi tuotiin nyt Suomeen Monsanton lobbaamanaGeenimanipulointi otti nyt suuren asekeleen kohti globaalia massaväestön myryktystä, sillä Monsanto on onnistunut nyt EU:n yhteislobbauksella saamaan myös Suomessa useat lihantuottajat siirtymään geenimanipuloidun rehun käyttöön. Tämä siis tarkoittaa sitä, että esim. geenimanipuloitua soijaa syövät eläimet saavat samoja tauteja kyöten syöpää, kuin nämä geenimanipuloidut koe-eläimet ja automaattisesti kun ihmiset sitten syövät vakavasti sairastuneiden eläimen lihaa, niin se ei voi olla vaikuttamatta myös ihmisiin.


Kuvassa oleville koe-eläinrotille on syötetty geenimanipuloitua maissia ja ne aiheuttivat laajoja syöpäkasvaimia. Nyt kohta maailman väestö pääsee seuraaviksi koe-eläimiksi geenimanipuloinille.

Suomalaisista liha-alan yrityksistä nyt Tapiola, Pajuniemi ja Kivilylä ovat ilmoittaneet, että heidän sopimustuottajat eivät käytä GMO-rehua. Saarioinen on myös kertonut, että gm-rehua ei ole käytetty heidän broilerituotteissa. Snellmanin myymä sian- ja naudanliha on Snellmanin mukaan GMO-vapaita. 

GM-rehua saattaa olla käytetty Atrian, HK:n, Järvi-Suomen portin ja Poutun tuotteissa. Painotettakoon vielä, että myös useat Rainbow merkkiset lihatuotteet ovat HK:n valmistamia.

Lisäksi myös nykylainsäädännön mukaan kenenkään liha tai kananmunientuottajien ei tarvitse merkitä pakkauksiin, että onko ne geenimanipuloituja.

Valio ja Satamaito ovat sopineet, että lypsykarjalle ei syötetä gm-rehua.

Suomen rehu ilmoitti maaliskuussa 2013, että se alkaa käyttämään geenimanipuloitua soijaa sikojen ja siipikarjan rehuissaan. LSO aloitti gm-soijan maahantuonnin jo vuonna 2007.

Eurooppaan tuotava geenimuunneltu soija on muokattu kestämään rikkaruohontorjunta-aineita. EU-maihin on sallittua tuoda Monsanton glyfosaatin kestävää Roundup Ready soijaa sekä Bayerin gm-soijaa, joka kestää glufosinaattia.

Atria sekä Snellman jäivät jo aiemmin tänävuonna kiinni naudanpaistijauhelihapakkausten sisältömäärien väärentämisestä ja ilmoittivat pakkausselosteessa todellisen lihan osuuden tahallisesti väärin. Lihaosuus oli pakkauksessa esim. 70 % ja todellisuudessa se oli vain 5% jne. Eli tästä siis huomaamme sen, että elintarviketeollisuuteen ja näihin valmistajiin ei oikein tänään kuluttaja voi oikein luottaa, koska kusetus näyttäisi olevan ainoa markkinoinnin elinehto.

Haluaisin myös painottaa, että myöskään vegaanit eivät ole turvassa geenimanipuloinnilta, sillä kaikki vihannekset jotka eivät ole luomuja saattavat olla ihan yhtä samalla tavalla myös geenimanipuloituja ja tästä syystäkin luomuvihannesten saatavusta pyritään koko ajan heikentämään ja lopulta jopa kieltämään niiden myynti kokonaan. Koska tämä, että nyt nämä geenimanipuloinnin salat tulevatkin julki ja ihmiset alkavat tajuamaan miten vakavasta asiasta tässä nyt on kysymys, että nämä Esko Valtaojat voivat kyllä painua muualle saarnaamaan geenimanipuloinnin nerokkaista innovaatioista, jotka pelastavat nälänhädän.Tämän Monsanton salainen poliittinen agenda ei ole pelastaa maailmanlaajuista nälänhätää tällä laajamittaisella geenimanipulaatiolla, vaan se on osa YK:n agenda 21:stä, joka tarkoittaa koko maailmanväestön depopulaatiota.

Maailman väestö kun tulisi saada laskettua vain 500 miljoonaan, niin siitä voi jokainen laskea, että millainen matka salaisella maailmaneliitillä on tämän tavoitteen toteutumiseen ja eräiden eliitin ajatushautomoiden kuten kolmensadanmiehen komitean suunnitelmissa 2050 tämä 500 miljoonaa ihmistä olisi enää jäljellä. 


Lähde: http://www.hs.fi/talous/Geenimuunnellun+soijan+tuonti+tuplaantumassa/a1362540810896

http://www.gmovapaa.fi/ajankohtaista/kotimaan-uutiset/gmo-vapaita-lihatuotteita-markkinoilla/

http://www.mindo.fi/maailmanlaajuinen-marssi-monsantoa-vastaan-la-25-5-myos-helsingissa-turussa-ja-oulussa/#.UYggnbXxrwg

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5106