http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 24, 2024

Tauti X vedätys - Missä mennään


Maailman terveysjärjestö WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesuksella on viime viikkoina antanut julkisuuteen melkoista pelkopropagandaa liittyen tauti x:sään, kun hän totesi siitä että se voi olla koronaakin tappavampi.

Ensinnäkään mitään koronaa tai koronavirusta ei ole ollut vieläkään missään. 

Oli vaan nämä eri lääkeyhtiöiden valmistamat koronarokotteet, joita oli 3 annosta. Ensimmäinen oli täysin turvallinen placebo suolapiikki, jonka saivat vain nämä harvat ihmiset, joita ei haluttu vielä tappaa.

Sitten toiseksi myrkyllinen koronarokote taas oli jo tämä, jossa oli se n. 400 gramman grafeenioksidiannos. Näitä piikkejä kaksi, niin syöpä iskee muutamassa vuodessa ja henki pois, tai sydänlihastulehdus, sydänkohtaus, tromboosi, aivokalvontulehdus jne. Kolmas oli taas se kaikista myrkyllisiin koronarokote, joka taas annettiin näille ihmisille, jotka haluttiin tappaa samantien. Mutta hekään eivät mihinkään koronaan kuolleet, vaan he menettivät henkensä tämän kokeellisen myrkkyrokotteen johdosta.


Tauti X vedätys pähkinänkuoressa

Kun tämä aikaisempi vedätys oli korona, niin jo sen verran olemme julkisuudessa näiden elitistien huuteluja kuulleet, että tämä "mystinen tauti x" tulee olemaan lopulta todennäköisesti se MARBURG VIRUS, jonka sitten nämä samat WHO:n elitistit julistavat yksinoikeudella lopulta pandemiaksi.

Mutta jos pitäisi nyt heittää vakiota tulille, niin on myös se SPARS voi myös olla tällainen vedätys, mutta tällä hetkellä sen ajankohdaksi ollaankin ennustettu 2025-2028 aikaväliä.


Kulisseissa panikoidaan

Nyt kuitenkin tämä seuraava pandemia vedätys ei välttämättä tule enää menemään kuin Strömsössä, koska nyt on jo koronamyrkkypiikillä harvennettu niin paljon pois tyhmiä ihmisiä, että jäljelle ovat jääneet ne vähänkin viisaammat.

Tämän vuoksi WHO:lla myös panikoidaan, että entäs jos ihmiset eivät enää tottele, kun he tämän seuraavan feikki pandemian julistavat alle.

Heidän erityisenä huolen aiheenaan ovat juuri nämä ihmiset, jotka näkevät tämän agendan ja eivät suostu lähtemään edes sinne tauti X myrkkyrokotuksille, jos komennetaan tai käsketään tai suositellaan. Joten sen vuoksi WHO ja YK ovat joutuneet keksimään myös Trilateraalisen Komission ja Kolmensadan Komitean voimin uusia keinoja valtaväestön harventamiseksi ja seuraava keino on sitten todennäköisesti vielä vesijohtoveden myrkyttäminen, koska se eräs Davosin talousfoorumin nainen jo lipsautti vuosi sitten sen, että "kun me epäonnistuimme rokottamaan koko maailman ihmiset, niin toivottavasti me emme enää tämän veden kanssa epäonnistu".


Kannattaa jo tässä vaiheessa siirtyä lähdeveteen, koska sitä ei olla ainakaan vielä pilattu millään natriumfluoridilla tai fluorilla.


Näissä maailman valtaeliitin salaisissa kokouksissa mm. Trilateraalisen Komission, Rooman Klubin, Kolmensadan Komitean puolella sekä YK:n ja WHO:n ja Davosin talousfoorumin kanssa suurin kiistakysymys siellä on ollut juuri se, että mitä yleensäkään hyötyä on tämä samanlainen pandemia vedätys järjestää sulkutiloineen ja karanteeneineen sekä rokotuksineen uudestaan ? 

Kun monet ihmiset näkivät jo miten törkeästi myös Suomenkin valtio syyllistyi perustuslakinsa rikkomiseen juuri noina poikkeustilan aikoina.

Suomessa tällä hetkellä jo asuntomarkkinat ovat alkaneet kärsimään tämän johdosta, kun nyt näitä koronarokotettuja ihmisiä kuolee jo näihin myrkkypiikkeihin kuin kärpäsiä ja enää ei niihin tyhjiin asuntoihin ehdi muuttaa edes Afrikan tai lähi-idän roadmanit. Joten eipä siinä enää tarvitse paljon olla mikään talousnero nähdäkseen, että mitä sen seurauksesta on nyt käymässä asuntomarkkinoille ? 

No hinnat tulevat alas kohta aika moisella vauhdilla ja rakennusyhtiöitä menee jo nyt konkurssiin melkoisella vauhdilla.

Eli ainakin grynderit kärsivät tästä rokotuskansanmurhasta taloudellisesti ja heidän lompakkonsa alkaa nyt kaventumaan sen seurauksesta, Toistaalta grynderien taloudellisesti lihavaa elintasoa on pitänyt yllä mm. KELA:n asumistukijärjestelmä, joka on heille miltei suora tulonsiirtokone.