http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 20, 2024

Suomen terveydenhuoltojärjestelmän "syöpäkattavuus" elää nyt niin ennätyksellistä nousukautta, ettei siitä oikein uskalleta edes uutisoida missään


Suomen terveydenhoitoalalla vallitsee tällä hetkellä räjähdysmäinen syöpäpotilaiden määrä, joten näin ollen koko maanlaajuinen syöpäkattavuus elää nyt ennätyksellistä nousukautta, joka ennenkaikkea tietää lääketeollisuudelle todella paljon rahaa. Mutta kun syöpäpotilaita on liikaa, niin silloin syöpähoidon jonot kasvavat ja kyseinen terveydenhoitojärjestelmä on lähellä romahtaa.

Taysin sairaalan syöpäpoliklinikka on nyt niin ruuhkautunut, että yksi mies oli joutunut odottamaan kontorllikäyntiään peräti 1,5 vuotta.


Mutta lehdissä ei mainita sanallakaan sitä, että mikä nämä syöpäsairaalat on oikein täyttänyt täpötäyteen ja ylitäyteen potilaista ? 


No siihen syynä on tämä "tutkittu ja turvallinen" väestönharvennukseen kehitetty koronarokote, joka tuhoaa verisuonet, sydämen toiminnan mm. grafeenioksidilla, jonka jälkeen lopulta siellä elimistössä näkyy tällainen näky.

Grafeenioksidi hyytelöittää mm. veren, jolloin verihyytymät voivat tukkeuttaa sydämen aortan verisuonen seinämät.


Ja se ei myöskään katso ikää, että minkä ikäiset näihin äkillisiin sydämen pysähdyksiin kuolevat, jotka ovat ottaneet nämä koronamyrkkypiikit, kun nyt niihin kuolee ihan jopa 17-vuotiaitakin.

Mutta terveydenhuoltoala, lehdistö ei saa vieläkään puhua siitä, että mikä nämä äkilliset kuolemat aiheutti. 

Se on edelleen tämä valtionsalaisuus, jonka taakse lääketeollisuuden lääkejätit, valtiot, media piiloutuvat.

Britanniassa äsken eräs koronarokotteista vammautunut mies kohtasi britannian pääministeri Rishi Sunakin.


Ihmiskunta ei silti edelleenkään ole selvästi valmis kuulemaan sitä totuutta, että minkälainen porukka heidät haluaa nyt rokottaa hengiltä, koska maailman väestöstä he katsovat tämän 7,1 miljardin olevan hyödyttömiä suursyömäreitä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Joten heitä varten nämä elitistit laittoivat lääketehtaat luomaan nämä koronarokotteet, jonka jälkeen he sitten suunnittelivat tämän valepandemia koronan, jona aikana he pelottelivat koko maailman ihmisiä tällä jollain kuvittellisella ja tappavalla koronataudilla, mitä kuitenkaan itse vaarallisena viruksena ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa liikkeellä tai olemassa.

Koska se koronavirus oli vain se pelote, jolla tämä maailman liikaväestö (7,1 miljardia) peloteltiin sinne myrkkypiikeille tuhoamaan immuniteettinsa.

Meille jotka taas olemme olleet hereillä jo vuonna 2013, niin oli helppo ennustaa tämäkin koronakusetus jo silloin vuonna 2013.

Lähde: Aamulehti