http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 29, 2024

Näin se vaalivilppi käy WEF:ltä ja CIA:lta aivan kuin kusettaisi pikkulasta

 

Jos todellakin luulet, että äänelläsi on merkitystä näissä vaaleissa, niin olet silloin kuin tuo kuvan pikkupoika, jollen on annettu illuusio siitä, että hän ajaa oikeaa autoa.

Aivan samalla tavalla suomalainen äänestäjä voidaan myös nukuttaa siihen hypnoosiin, että he luulevat heidän paperiäänillään olevan jotain merkitystä sen kanssa, että kuka tänne Suomeen valitaan Presidentiksi.


Tein tässä Twitteriin n. viikko sitten oikean gallupin, jossa neljän ehdokkaan gallpissa Jussi Halla-Aho on tällä hetkellä 85,1 murskaäänillä suosituin Presidenttiehdokas ja Alex Stubb jäi vasta kolmanneksi, koska Sari Essayah sai 7,2 % äänistä.

Mutta Maailman talousfoorumi WEF on kyllä melkoisen tuurilla pelaava porukka, kun jokaikinen vuosi he saavat tänne Suomeen WEF-jäsenen Presidentiksi.

Mutta sen he voivat varmistaa vain, koska CIA ja WEF väärentää täällä jokaikisten eduskunta ja Presidentinvaalien tulokset.


Tämäkin Suomen 2024 Presidentinvaalien toinen kierros oli ennalta sovittu ja järjestetty nimenomaan Pekka Haaviston ja Alex Stubbin välille.

Jussi Halla-Ahoa ei taas sen vuoksi haluttu enää toiselle kierrokselle, koska siitä olisi elitistien mukaan saattanut seurata kansallismielisten Perussuomalaisten kiihkomielinen kansannousu, koska nämä WEF elitistit olisivat pelänneet, että Halla-Ahon häviäminen Stubbille toisella kierroksella olisi saattanut aiheuttaa täällä levottomuuksia Perusujen kannattajien joukossa. Niin tämän vuoksi he järjestivät jälleen Pekka Haaviston toiselle kierrokselle.

Mutta koska olen selvännäkijä ja näen nuo tulevat Stubbille ilmoitetut toisen kierroksen prosentit, niin he tulevat jälleen väittämään, että Stubb voittaisi nämä Presidentinvaalit toisella kierroksella yli 72 prosentin murskaäänillä, joka on sitten miltei samanluokan vedätys, mitä se oli Sauli Niinistön toisella Presidenttikaudella siinä toisenkierroksen ääntenlaskennassa.  

Mutta mitähän nämä perussuomalaisten kannattajat siitä tykkäisivät, jos kuulisivat sen totuuden, että Jussi Halla-Aho sai jo tällä ennakkoäänestyskierroksella oikeasti eniten ääniä ? 

Täällä kun mennään edelleen sen tahon ehdoilla, joka pystyy manipuloimaan nämä äänestyskoneet ja tämän tempun on viime vuosina jatkuvasti tehnyt it-yhtiö Tieto Oyj (ent. Tietoenator).

Kupletin juoni on jokainen kerta sama, että vaalilaskentapaikoilla lasketaan paperiäänet, jotka sitten välitetään lopulta Pasilaan, joka johtaa lopulta Tieto Oyj:n yhtiön omistamaan tietokoneohjelmaan, joka on tämä CIA:n Dominion äänestysjärjestelmä, jolla nämä lopulliset äänet sitten väärennetään CIA:n haluamiksi. 

He voivat myös eduskuntavaaleissa estää kansanedustajuuden joltain ehdokkailta, jotka vaikka on CIA:n ja SUPO:n toimesta katsottu mm. liian valtiolle vaaralliseksi ehdokkaaksi. Näin tehtiin mm. Ilja Janitskinille muutama vuosi sitten eduskuntavaaleissa.

Tällä samalla Dominion ääntenlaskusoftalla myös CIA pystyy pudottamaan pois nämä kapinalliset kansanedustajat, joita aikaisempina hallituskausina olivat mm. Markku Uuspaavalniemi ja James Hirvisaari sekä Ano Turtiainen.

Toki tällainenkin kapinallinenkin edustaja on myös joskus ihan rahalla ostettavissa, jolloin he saattavatkin siirtyä takaisin globalistien leiriin. 

Mutta siihen tarvitaan yleensä myös uhkailuja ja lahjontaa tämän muun asian tueksi. Juuri jenkeissä paljastui, kun erästä naispuolista republikaanipoliitikkoa oltiin alettu uhkailemaan hyvin vaikutusvaltaiselta taholta ja häntä painostettiin jäämään USA:n presidentinvaaleissa pois ehdokas listoilta.