http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 18, 2024

Euroopan salatut kuolintilastot tuotiin ylikuolleisuuden osalta julki - Koronarokotteet tappaneet ihmisiä kuin kärpäsiä

 

Nyt viimein tämä EU:n ylikuolleisuus lista tuotiin julki ja se on karua katsottavaa, kun Suomen osalta näkee tuosta ylikuolleisuus tilastosta, kuinka Suomessa on jo nyt vuoden 2024 mennessä syntynyt 40,5 % ylikuolleisuus.

Tuosta tilastosta myös näkee sen, että prosentuaalisesti Suomessa tämä ylikuolleisuus on ollut EU-maissa kaikista suurinta, kun onhan täällä tosiaan näitä koronamyrkkypiikkejä kuulemma ottanut yli 82 prosenttia jo koko Suomen väestöstä ja nämä kaikki koronarokotteilla tapetut suomalaiset nähtiin siinä YK:n Agenda 21 liikaväestön tilastossa myös näiksi hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joita nämä elitistit ovat laskeneet olevan maailmassa peräti 7,1 miljardia, jotka tulisi vähentää pois keinoilla millä hyvänsä.



Rokotusintoilija Bill Gatesilla on taas riittänyt muutakin puuhaa koronarokotteiden tyrkyttämisen lisäksi, kun mies haluaa ihmisten siirtyvän vielä tulevaisuudessa luopumaan lihansyönnistä ja korvaamaan se synteettisellä lihalla. 

Tässäkään ei valitettavasti ole mitään humanitaarista motiivia taustalla, että tämä Gatesin miljardööri haluaisi jokaikisen maailman ihmisen siirtyvän lihansyönnistä synteettisen lihansyöjiksi, jotta heistä tulisi vegaaneja. Ei todellakaan... Tämä ei voisi vähempää Bill Gatesia kiinnostaa, mutta siinä vaiheessa kun sinne synteettisen lihan sekaan pääsee Bill setä noiden yhtiöidensa toimesta tunkemaan mm. sellaisia karsinogeeneja, joilla synteettisen lihansyöjä sairastuu siihen agressiiviseen kolmannen tai neljännen asteen syöpään.

Tällaisesta synteettisestä lihateollisuudesta Bill sekä BIG PHARMA:n lääketeollisuus ovat äärimmäisen kiinnostuneita ja vieläpä Suomen on katsottu olevan tässäkin synteettisen lihan projektissa pilottimaa, koska juuri tämän maan ihmiset halutaan harventaa ensiksi pois, kuten jo näistä koronarokotuskuolintilastoista ylikuolleisuuden osalta jo näkee, että kuinka Suomi nyt johtaa tuota ylikuolleisuustilastoa tuon 40.04 % lukeman osalta. 

Vain Liechenstein tulee perässä kakkosena 37.06 % ylikuolleisuus nousulla ja Sveitsi tulee TOP kolmosena 29 % ylikuolleisuus osuudella.

Huomaa siis, että myös tässä taloudellisesti hyvin menevässä käkikellomaassakin piikitetään ihmisiä kuoliaaksi koronarokotteilla.


Vielä tästä Bill Gatesin omasta ruokamenusta vähän tässä osviittaa: Hänellä on nimittäin miljardöörien elinikäinen Kultakortti, jolla hän voi mm. asioida vaikkapa McDonalds ravintoloissa ja syödä siellä ilmaiseksi hänelle jo valmiiksi tuttuja juustohampurilaisaterioita diet kokiksella.

Eli jos Bill haluaa kieltää sinulta lihansyönnin, niin itse hän syö edelleen lihaa ja tämä synteettisen lihan pakko ei siis koske häntä ja näitä muita elitistejä ollenkaan.

Billhän ei oikeasti koskisi pitkällä kepilläkään näihin hänen itsensä omistamiin synteettisiin lihavalmisteisiin, joiden elintarvikkeiden aineosien myrkyttämiseen myös Bill Gatesin yhtiöt ovat osallistuneet, koska niillä on juurikin tarkoitus tuhota syöjiensä immuniteetti, eli vastustuskyky. Eli juuri tätä samaa, jota vielä aikaisemmin nämä "tutkitut ja turvalliset" koronamyrkkyrokotteet ajoivat.



Joten kun näitä koronarokotuksiin kuolleita ihmisiä kuolee nyt kuin kärpäsiä, niin luonnollisesti Suomen ruumishuoneilta loppui jo tila. Helsingissä Malmin sairaala on joutunut jo vuokraamaan Helsingin Tattarisuon teollisuusalueelta peltihallin, jonka tiloissa säilytetään nyt vainajia, koska Malmin sairaalan vainajien säilytystilat ovat täynnä.

Mutta Suomen valtio, media pitää edelleen suut kiinni, eikä uskalla kertoa tätä totuutta, että mikä nämä ylikuolleisuus tilastot oikein aiheutti ? 

Ne aiheutti tämä myrkkypiikki nimeltä koronarokote, jota täällä alettiin tyrkyttämään siitä vuodesta 2020 lähtien ja tämän myrkkypiikin kansallisen annostelun jälkeen nämä ylikuolleisuustilastotkin lähtivät vasta viimein ensimmäiseen nousuunsa.

Voisi kuvitella edelleen, että mitenköhän nämä myrkyttäjät kuten Bill Gates nukkuu edelleen yönsä ? 

Kun ainakin ilmiselvästi nämä maailman liikaväestön myrkyttäjät ovat joutuneet viime vuosina hankkimaan itselleen aina yhä enemmän henkivartijoita.