http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 26, 2024

Kuinka huikea se Stubbin johto on siellä todellisissa gallupeissa ?

Tein tuossa muutama päivä sitten Twitteriin tällaisen oikean kyselyn, että kuinka moni teistä aikoo äänestää ja ketä. 


Twitterin ongelma oli, että sinne sain vain 4 vaihtoehtoa, mutta noista luvuista ja prosenteista näette sen Alexander Stubbin todelliset kannatuslukemat, että kuinka hän on todellisuudessa toiseksi viimeinen suosiolukemissa tällä hetkellä vaivaisella 4,3 % kannatuslukemilla, Pekka Haaviston jäädessä vielä hänen taakse 2,9 % osuudella. Näin huikea kansansuosio Stubbilla todellisuudessa on.

Mutta koska Alexander Stubb on taas Helsingin-Sanomien, Iltasanomien ja Iltaleden suosikkiehdokas, niin sen vuoksi nämä propagandalehdet kirjoittavat tällaista propagandaa, että kuinka Stubb johtaisi gallupeissa.

Heitä tässä painostaa mm. CIA, joka tulee väärentämään Stubbin Suomen tulevaksi presidentiksi väärennetyillä äänillä. Mutta toiselle kierrokselle mennään jälleen ja vastaehdokkaaksi ilmoitetaan viime metreillä jälleen Pekka Haavisto, vaikka oikeasti jo nyt eniten ääniä saava Jussi Halla-Aho voittaisi nämä presidentinvaalit, jos ne oikeat äänet ratkaisisivat. 


Mutta kun elämme fasistisessa Eurostoliitossa, jossa myös äänten laskijat päättävät, että kuka ehdokas voittaa, jolloin äänestyslapuilla ei ole enää mitään merkitystä. Tätä samaahan kaavaa sovellettiin jo aikaisemmin siellä Neuvostoliitossa.


Miksi CIA haluaa Alexander Stubbista Suomen seuraavan Presidentin ? 

Alexander Stubbilla on jo aiemmalta pääministeri kaudeltaan suhteet CIA:han kunnossa, koska toimi sinne päin pääministeriaikoinaan Kokoomuksen tietolähteenä.

CIA myös tietää, että nyt tämä tuleva Presidentti on myös USA:n liittolainen ja lojaali USA:n armeijalle ja sallii heidän tunkevan vielä sotakalustoaan tukikohtineen Suomeen, kunhan vain ensin saadaan se sotatila päälle Venäjän ja Suomen välillä, johon on jo suunniteltu vuodelle 2025 ajoittuvat false-flag iskut.Stubbin isä Göran Stubb on myös tehnyt pitkän uran CIA:lle hommia, jotka tehtiin aina sen kansainvälisen jääkiekkovaikuttajan kulisseissa.

On tosiaan CIA:n agentin ollut toimia maailmalla, kun hän on noilla ulkomaan matkoillaan ollut aina vain "NHL-pelaajien kykyjenetsijänä".