http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 20, 2023

Sanktiota tulee Youtubelta, vaikkei mitään väärää olla edes ehditty tekemään

 

 Sain n. pari kuukautta sitten todella mitättömistä asioista 2 varoitusta suurimmalle Youtube kanavalleni. Samalla myös toiseksi suurimmalle Youtube-kanavalle tuli 1 varoitus, joka myös tuli aivan olemattomasta syystä.Nyt sitten kun lähenee päivä, jolloin toinen näistä varoituksista umpeutuu, niin Youtube päätti ryhtyä oikein tositoimiin, kun se nyt lähetti oikein erityisen sähköpostin, jossa ilmoitettiin kuinka kanava ei enää jatkossa saisi striimejä näkyviin laajemmin, koska kanava ei ole noudattanut aikaisemmin Youtuben sääntöjä.

Samalla Youtube poisti tältä TEEMU VEHKALA MUSIC Youtube-kanavalta kanavahistorian, jolloin sitä on paljon vaikeampi löytää enää algorytmi hauilla.

Youtube myös esti tämän kanavan striimien päiväkohtaisten ja videoiden suuremman leviämisen mahdollisuuden poistamalla kyseiset algoritmit.

Youtube poisti myös PIN-kommentit sekä mahdollisuuden lisätä Youtube-videoihin muita ulkoisia linkkejä.

Eli tässä suoraan näette sen miten paljon nuo eräät pelkäävät meitä totuudenpuhujia, joiden suu halutaan jälleen tukkia kaikkia keinoja kaihtamatta. Paskat on eräiden housuissa jo aika tiiviisti.

Mutta asiahan on niin, että vaikka minä perustaisin Youtubeen vielä sen miljoonia katsontakertoja keräävän kissavideokanavan, niin kyllä Youtube saisi jo alussa selville sen, että koska kissavideokanavaa pitää väärinajattelija, niin tästä syystä mainostulonne on estetty, koska mielestänne juuri teidän kissavideonne eivät täytä Youtuben mainostajien ehtoja.