http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 20, 2023

Argentiina sai uuden Presidentin - Javier Milei tuuletti voittoaan kuin olisi voittanut lotossa

Argentiinassa käytiin presidentinvaalit ja voittajaksi päätyi radikaalina pidetty Javier Milei, joka tuuletti voittoaan kuin olisi voittanut lotossa.


Hän heilui lavalla vähän samaan malliin kuin Microsoftin Steve Ballmer 90-luvulla. 

Mutta myöskin eräs huume nimeltä kokaiini saa aikaiseksi kyseisenlaista käytöstä poistaen kaikki estot, jolloin jopa poliitikkokin voi alkaa tanssimaan ja huutamaan kuin joku apina ja tehdä sen vielä täysin häpeilemättä ja julkisesti.


No kuitenkin tämä Javier Milei oli selvästi CIA:n suosikkiehdokas ja hänet haluttiin myös Argentiinan tulevaksi Presidentiksi, koska mies haluaa ajaa Argentiinan rahayksikön sidottuna Yhdysvaltain dollariin.

Mutta mies on väittänyt haluavansa lakkauttaa Argentiinan keskuspankin.

Silti Argentiinan populistiäänestäjät eivät vieläkään tiedä, että tämä mies on kaikkea muuta kuin puhuu, kun he nyt luulevat että Argentiinan talous paranisi Milein myötä. Mutta siinä tulee käymään juurikin päinvastoin, koska Milei on ajamassa kaikkien aikojen leikkauksia. Joten köyhyys koittaa Argentiinassa yhä ankarammin tämän miehen valtaan tulon myötä.
Mutta minkäs tallin miehiä tämä Javier onkaan, no Schwabin Klasun alaisuudessa toimiva WORLD ECONOMIC FORUM Sveitsin talousfoorumin sätkynukke. 

Ja kun tuo tuuletus oli melkein sarjassamme lottovoittaja, niin ehkä Javier jo tiesi, että minkälaiset satojen miljoonien dollarien Sveitsin lahjustilit aukenivat nyt Argentiinan tulevana presidenttinä.