http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 15, 2023

Sotilasjuntta NATO Suomen poliittiset pidätykset jatkuivat


VKK:n ehdokkaana edellisissä eduskuntavaaleissa ollut Esa Pietikäinen napattiin poliisin toimesta kiinni viime yönä, kun poliisi mursi hänen kotiovensa ja pidätti.



Nyt viimeisen vuorokauden sisään on jo poliisin toimesta pidätetty 4 ihmistä. Eilen Pohjois-Suomessa Marko ja Mikko Vapa sekä Anne Oikarinen, joita kuulemma tultaisiin syyttämään kohta maanpetoksesta.

Tästä oli oikein isot otsikot maamme iltapäivälehdissä eilen netissä. Sattumoisin nyt tämä Vapan veljesten Youtube-kanava Tunnelbusters katosi kuin pieru saharaan, kun se hävitettiin bittiavaruuteen.

Nyt samalla nämä Vapan veljeksille naurajat sekä halveeraajat hiljentyivät ja osa jopa raivostui siitä, että miksi heille nyt annetaan tällaista näin laajaa medianäkyvyyttä, kun näiden heidän pilkkaajien sekä vihaajien mukaan kyseiset veljekset olivat vain keksineet itse päästään, että Suomessa on laaja tunneliverkosto, vaikka sellainen olikin todellisuutta ja tässä nyt on tiettävästi kyse siitä, että kyseinen kolmikko Vapan veljekset sekä Anne Oikarinen olisivat luvatta tunkeutuneet Kajaanin prikaatin alueelle muutama kuukausi sitten.


Kohudosentti Johan Bäckman piti myös minun lisäkseni Vapan veljesten ja Oikarisen Annen tapauksesta eilen pitkän erikoislähetyksen, jonka aikana Bäckman väitti tietävänsä, että ensiviikon puolessavälissä alkaisi NATO:n laajempi kosto-operaatio, jonka aikana olisi tarkoitus poliisin toimesta kiinniottaa Suomessa peräti 200 toisinajattelijaa ja pistää lukkojen taakse istumaan poliittisiksi mielipidevangeiksi, joista kaikille olisi jo tehtailtu näytösoikeudenkäynnit ja tekaistut syytteet mm. Venäjän pussiin pelaamisesta.

Jos tämä pitää paikkansa, niin Suomesta on tullut jo täysi sotilasjuntta.

Eli siis tämä tarkoittaa, ettei NATO sotilasjuntta Suomessa sallita enää minkäänlaista kritiikkiä Natosta, koska näillä NATO-kiimaisilla Nato haukoilla on jo suunnitelmat saada aikaiseksi suursota Venäjää vastaan, jonka tarkoituksena sinne olisi hyökätä samanaikaisesti sekä Viron, että Suomen rajalinjoja pitkin.

Joten tämä toisinajattelijoiden porukka olisi vain tämän hyökkäyssuunnitelman tiellä, niin keksitään heille Venäjän trollauksesta useiden vuosien vankeustuomiot ja pistetään heidät mielipidevankeina istumaan Turkin tyyliin, kun Turkissa pelkästä hallinnon kritisoimisesta tulee toimittajalle useita vuosia linnaa. Nyt nämä NATO fasistit haluavat hiljentää koko Suomen todellisen opposition Keskusrikospoliisin (KRP) avulla.