http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 13, 2023

14 vuotiaan 3 kertaa koronarokotetun kuolleen tytön ruumiinavaus näyttää karut jäljet koronarokotteiden tappavuudesta

 


Ylläolevassa kuvassa näkyy kuva 14 vuotiaan tytön ruumiinavauksesta.

Tyttö kuoli kolmannen koronarokotteen jälkeen, kun hänen lähes kaikki sisäelimensä vaurioituivat. Keho ei enää lopulta kestänyt ja tyttö kuoli.

Joten näettekö miten terveysviranomaiset, tiede, THL, Suomen terveysministeriö, ministeri Krista Kiuru, rokotetutkija ja ylilääkäri Hanna Nohynek, HUS:n diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen, professori Mika Rämet ja tämä muu rokottajalauma valehteli teille kylmästi, että kuinka nämä rokotteet antavat teille suojan koronaa vastaan.

Koronarokote ei antanut suojaa, vaan se vei immuniteetilta suojan ja toi tilalle rokotusvauriot, sisäelinvauriot, syöpää, sydänlihastulehduksia, tromboosia, immuunipuutosta jne. 

Sitten kun toisia rokotteita alettiin tyrkyttämään selvisikin jo se, ettei ensimmäistäkään rokotetta oltu testattu. Sitten ilmoitettiinkin, ettei se anna mitään suojaa ja jokainen rokotteen ottaja on omasta terveydestään vastuussa, sillä rokotteen valmistajilla onkin syytesuoja.


Ei nämä rokotusviranomaiset vieläkään uskalla puhua mistä tässä on oikeasti kysymys, kun nämä Sveitsin talousfoorumin globalistit, YK, JOHN HOPKINS UNIVERSITY, WHO, Trilateraalinen Komissio, Bilderberg ryhmä, Sveitsin BIS-pankin omistajat, Euroopan Keskuspankin pääomistajat, Bill ja Melinda Gates Säätiö jne. haluavat vähentää maailman väestöä sellainen 7,1 miljardia, joista Suomen väestönharvennuskattavuus olisi sellainen karut yli 4 miljoonaa ihmistä.


Näitä reilua 4 miljoonaa rokotettua suomalaista nämä globalistit pitävät taas hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja sitä varten he loivat tämän valepandemia koronan ja keksivät väestönharvennukseen nämä koronarokotteet, jotka eivät olleetkaan suoja siihen koronaan, koska mitään koronaa ei ollut missään vaiheessa kuin vain näiden pelokkaiden koronalla peloteltujen ihmisten mielikuvituksessa.


Sen sijaan nämä koronarokotehaitat ovat täysin olemassa ja ne ovat hengenvaarallisia. Jo pelkästään suomalaisia julkisuudenhenkilöitä, jotka kävivät hakemassa nämä tutut ja turvalliset koronarokotteet 57-vuotias Jarkko Sipilä (rikostoimittaja) kuoli,


52-vuotias Tommi Parkkonen (Iltalehden pitkäaikainen toimittaja) kuoli juuri muutama päivä sitten ja hänkin oli ottanut 4 koronarokotetta.

Silti vaikka tässä on edelleen käynnissä täysi kansanmurha, niin edelleen lukuisat ihmiset sulkevat tältä silmänsä, koska heidän psyykkeensä ei kestäisi sitä todellisuutta, että Suomen valtiovalta on tässä kansanmurhassa täysin mukana toteuttamassa tätä globalistien väestönvähennys tavoitetta, jonka lopullinen tavoite on saada enää jäljelle maailmaa vain 500 miljoonaa ihmistä. Loput n. 7,1 miljardia ihmistä ovat heille pelkkiä hyödyttömiä suursyömäreitä, joille ei ole enää heidän mukaansa mitään käyttöä.


Tämä kuvassa näkyvä Sveitsin Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin neuvonantajana toimiva Israelilainen Yuval Noah Harrari pitää itseään yli-ihmisenä ja hän pitää itseään tuon 500 miljoonan joukossa, jotka säästetään. Mutta jos totta puhutaan, niin kyllä Sveitsin talousfoorumi voi myös tulevaisuudessa uhrata omiaan, jos heille ei enää lopussa löydetä järkevää käyttöä.

Harrari kun on kohdistanut sairaat teknoraattiset fantasiansa nyt ihmiskunnan aivoimplantoimiseen, jota hän pitää Klaus Schwabin kanssa teollisuuden tulevana neljäntenä vallankumouksena.

Voisi kuitenkin kuvitella, että jos tällaisille kiilusilmäisille psykopaateille annetaan vielä ne kaukosäätimet sen aivoimplantoidun ihmiskunnan ohjelmoimiseen, niin eivät he varmasti mitään ihmisten aivojen laskentatehoja halua nostaa, vaan päinvastoin he haluavat luoda täydellisen orjarodun, joka palvelee tätä heidän piilossa olevaa isäntäänsä.

Onhan tämä kapitalismin ja pankkivallan himmeli kyllä kieltämättä aika nerokkaasti rakennettu niin, ettei tavallinen pulliainen tajua mitään miten tämä maailma oikeasti pyörii, kun näiden pulliaisten mielenkiinto saadaan kohdistumaan televisio-ohjemien tai Netflix kaltaisten palveluntarjoajien propagandalle. 

Siihen vielä idiootit tarvitsevat vähän leipää, niin lopputuloksena on tämä nykyinen loputtomia idiootteja tuottava yhteiskuntajärjestelmä, jossa vain tyhmimmät on päästetty aina ääneen ja heidän annetaan johtaa tuota tyhmää laumaa. Joten ei tämä porukka paljon simpanssista älykkyyden osalta eroa, kun heidän välillään on enää se n. 50 ÄO-yksikköä.