http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 04, 2023

Jymypaljastus - Suomi liitettiin Natoon laittomasti - Rikosnimike tästä on valtionpetos


Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto allekirjoitti Brysselissä Natoon liittymisasiakirjan ja Suomesta tuli näin Naton 31 jäsenmaa.

Ex diplomaatti Jali Raita taas väittää, että kyseessä oli laiton maanpetos, koska Tasavallan Presidentti Sauli Niinistöllä, puolustusministeri Antti Kaikkosella ja ulkoministeri Pekka Haavistolla ei ole ollut enää 29. maaliskuuta 2023 jälkeen edustaa Suomea Brysselissä Suomen Natoon liittyvissä toimissa.

Koska nykyisen eduskunnan puhemies Matti Vanhanen tiedotti 29. maaliskuuta 2023 eduskunnan työn päättyneeksi kyseisellä hallituskaudella.

Ex diplomaatti Jali Raidan mukaan Suomen Natoon liittyvissä toimenpiteissä olisi täytynyt odottaa, kunnes uusi eduskunta olisi saanut valmiiksi uudet ministerien nimitykset.

Myös Suomen perustuslain mukaan tasavallan presidentillä ei myöskään ole toimivaltaa enää edustaa Suomea ulkopoliittisissa asioissa tuon 29. maaliskuuta 2023 jälkeen.

Raita jätti asiasta tutkintapyynnön valtionpetoksesta, joka jätettiin juuri oikeuskanslerille.


Asia: Mahdollinen valtiopetos tiistaina 4. huhtikuuta 2023 liittyen Suomen ottamiseksi NATO:n jäseneksi Brysselissä, viite kirjeeni tasavallan presidentin kanslialle tänään 4. huhtikuuta 2023.

"Arvoisa oikeuskansleri Tuomas Pöysti, pyydän kunnioittavasti, että puututte käsillä olevaan asiaan ja tutkitte mahdollisen valtiopetoksen

Tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä ja seurueeltaan tulee välittömästi periä takaisin matkasta Brysseliin aiheutuneet matkakulut päivärahoineen.

Rikkomuksiin syyllistyneet tulee saattaa oikeudelliseen vastuuseen, tuomita rangaistuksiin ja periä aiheuttamiensa rahassa määriteltävissä olet kulut ja vahingot.

Suomen liittymisen NATO:on estävät seuraavat kansainväliset sopimukset, joita on myös rikottu.

Rauhansopimus Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton välillä (SopS 3/9140) (Moskovan rauhansopimus) 12.3.1940 (engl. Moscow Peace Treaty)

Rauhansopimus Suomen kanssa (SopS20/1947) (Pariisin rauhansopimus) 10.2.1947 (engl. Treaty of Paris)

Suomen ja Venäjän välinen sopimus suhteiden perusteista (SopS 63/1992)20.1.1992 (engl. Treaty between the Republic of Finland and the Russian Federation on the Basis for Relations).

Toistan Teille oheisen kirjeeni sisällön tasavallan presidentin kanslialle 4.4.2023 ja pyydän kiireisiä toimenpiteitä."

Somerolla 4.4.2023, ystävällisin terveisin,

Jali Raita, sissiluutnantti SA reservissä, diplomi-insinööri, ex. diplomaatti, ex. Notarius Publicus

Mistä tulee tämä kova kiire Natoon ? 

Vielä toinen merkille pantava asia on, että mistä tulee tämä niin kova kiire päästä Natoon ? 

Kun aivan selvästi tämä Nato ovi vedettiin kiinni juuri ennen tulevan Suomen hallituksen muodostamista, kun kansanäänestyskin piti estää, jottei vaan Suomen kansa olisi estänyt Nato jäsenyyttä.

Suomi on sotilasliitto Natolle pelkkä potentiaalinen taistelukenttä Venäjää vastaan.

Saksan EU-armeijalle se edustaa myös samaa.

Eniten heitä kuitenkin kiinnostavat se Euroopan suurin raja-aita Venäjän kanssa, joka voidaa hyödyntää natsi-saksan operaatio Barbarosan kaltaisella hyökkäyssodalla Venäjälle. 

Jos tämä tapahtuisi, niin silloin nämä NATO-kiimaiset suomalaiset alkaisivat vaatimaan sitä suursuomea, jota sitten lähdettäisiin luomaan sen silloisen Saksan EU-armeijan tai Naton avulla. Mutta jos tulisi takkiin, kuten tuli II-maailmansodassa, niin sitten taas menisi maine sekä kunnia, jonka taustalle jäisi edelleen tuo pitkien sukupolvien ryssäviha kytemään.

Mutta annas kun paljastan tässä nyt sen valtionsalaisuuden joka tulee Venäjään ? 

New Yorkissa kyllä muutamat koukkunokkaiset miljardöörit vihaavat Venäjää, mutta se syy on täysin poliittinen.

He kun haluaisivat käsiinsä Venäjän rikkaat luonnonvarat ja he eivät tässä muuten onnistu, ellei joku heidän koukkunokka kavereista sinne saada istumaan tulevaksi presidentiksi.


Oligarkki Boris Berezovski oli 1999-2000 vuosina heidän yksi kokelas, mutta se epäonnistui.

Sefardijuutalaistaustainen miljardööri pankkiiri Edmond J. Safra oli tuon silloisen Venäjän vallankaappausyrityksen pääarkitehti. 

Hänellä oli 3 miljardin dollarin omaisuus jo haalittuna, mutta hän himoitsi päästä käsiksi Venäjän luonnonvaroihin, johon sitten hän keksi Berezovskin apuun. Että jos saisimme hänet Venäjän istuvaksi Presidentiksi. 


Mutta sitä ennen siellä istuva Presidentti Boris Jeltsin (kuvassa) piti jotenkin saada pois palliltaan, jota varten Safra kehitteli nerokkaan juonen, kun he saivat huijattua Jeltsiniä ottamaan 50 miljoonan dollarin lainan Moskovan duuman remontteihin.

Sitten kun rahat viimein siirrettiin Bank of New Yorkista Jeltsinin sanomalle tilille, niin Safran kaverit soittivat Borisille ja sanoivat, että jos ei hän eroaisi vuoden loppuun mennessä, niin muuten häntä tultaisiin syyttämään Venäjällä rahanpesusta ja siitä koituisi presidentille vankeusrangaistus.

Mutta he tekivät selväksi Jeltsinille, että ero olisi parempi ratkaisu, että he kyllä suojelevat sinua, jos eroat ja Boris totteli käskyä ja ilmoitti erostaan 31. joulukuuta 1999.


Lopulta kävi niin, että Berezovski hävisi presidentinvaalit Putinille ja joutui lähtemään maanpakoon, koska alkoi arvostelemaan julkisesti Venäjän Putinin hallitusta.

Edmond J. Safra kuoli Monacossa huvilansa tulipalossa 3.12.1999


Rothschildien suvun Jaakko, eli Jacob de Rothschild on myös kiinnostunut Venäjän varoista. Mutta hänen sukunsa bisnes intressit kohdistuvatkin sinne lähes pelkästään Venäjän keskuspankin omistussuhteisiin, että onko ne yksityiset vai eivätkö ole ja Venäjän keskuspankki ei tällähetkellä ole yksityinen rahalaitos, joka syvästi ärsyttää Rothschildien pankkisukua.

Syy miksi Rothschildit mm. tilasivat 1917 vuonna Venäjän vallankumouksen ja rahoittivat sen, johtui pelkästään siitä, koska silloinen Venäjän Tsaarisuku ei suostunut Rothschildien pankkisuvulle, että he olisivat perustaneet Venäjän keskuspankin heidän yksityiseen omistukseen.

Tämän takia Tsaariperheet murhattiin julmasti, koska se oli tästä suora mafiamaisen raaka kosto.


Tsaarit olivat jo 1800-luvun loppupuolella antaneet jo kerran rukkaset Rothschildeille, jonka joutui kuulemaan Nathaniel de Rothschild, joka oli siitä kuulemma niin raivoissaan, että vannoi vielä jonain päivänä kostavansa tämän Venäjän Tsaareille.

Tuolloin 1870-luvulla Venäjän Tsaareja vastaan tehtiin lukuisia murhayrityksiä, mistä tiettävästi miltei jokaisen toimeksiannot tulivat Rothschild pankkisuvun puolelta.

Eikä tässäkään ollut alunperin mistään rahasta kyse, vaan silloin jos suvullasi omistat jonkun suurvallan keskuspankin, niin silloin voit hiljalleen alkaa velalla kyykyttämään tätä valtiota ja lopulta kun velkasuhde kasvaa, niin lopulta pääset valtiolle rahanlainaajan ja pankin asemasta lopulta haltuunottamaan koko maan, koska kun valtionvelka kasvaa, niin lopulta nämä näkymättömät siirtomaaisännät mm. sijoitusyhtiö Blackrock tai Vanguard Group alkavat ostamaan maan pala palalta ja lopulta se on näillä siirtomaaisännillä itsellään, eli Rothschildeilla ja näillä 12 muulla maailman rikkaimmalla suvulla.


Sillä tuo I-maailmansotakin alkoi osaksi juuri tämän takia, että koska tämä Rothschildien pankkirikollissyndikaatti ei ollut vielä täysin onnistunut pääsemään mm. Itävallan sekä Venäjän sisään, joten lopulta sitä varten piti vielä aiheuttaa kokonainen maailmansota, joka vielä jännästi alkoi Itävallasta, kun Itävalta-Unkarin Prinssi Ferdinand salamurhattiin, kun Rothschildien pankkisuvun ja Illuminaatien palkkaama salamurhaaja Gavrilo Princip hoiti homman ja murhasi kruunuprinssi Frans Ferdinansin 28. kesäkuuta 1914 Sarajevossa. Samassa rytäkässä kuoli myös prinssi Ferdinandin puoliso Sophie von Chotek 

Prinssi Ferdinandin murhankin takana oli sama syy, kuin Tsaariperheen murhien takana. 

Koska Itävalta-Unkarin kruunuprinssi Ferdinand ei suostunut Rothschildien suvun perustavan Itävaltaan keskuspankkiaan.

Lähde: https://mvlehti.net/2023/04/04/suomen-epaillaan-liittyneen-natoon-laittomasti-ja-ilman-toimivaltaa-ex-diplomaatti-kasilla-nayttaa-olevan-valtiopetos/