http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 24, 2022

WHO julisti Apinarokon kansainväliseksi terveysuhaksi - Some ennustus osui kohdilleen tuntien tarkkuudella


Eräs Suomen kansalainen oli muutamia viikkoja sitten kirjoittanut Twitter seinälleen, että "Sanokaa vaan foliohatuksi, mutta seuraavaa plandemiaa pukkaa 23.7, jolloin WHO julistaa apinarokon kansainväliseksi terveysuhaksi". Mainitsin tästä myös Youtubessa.


Ja kuinkas kävikään 23.7-24.7 välisenä ajankohtana.

Nyt apinarokko plandemiaa pukkaa.

Ensimmäiset apinarokko rokotteet matkaavat Suomeen jo kohta.

Tästä on enää vaikea olla ennustamatta, että mitä seuraavaksi on luvassa, sillä Suomi julistaa poikkeusolot viimeistään syyskuuhun mennessä. Koska uusi poikkeustila valmiuslaki tulee voimaan 1.8.2022

Suomen THL ja terveysministeriö alkaa sitten taas päivittäin pitämään näitä koronasta tuttuja pelkoporno lähetyksiä, joissa jälleen viranomaisilla on maskit naamalla ja ilmoitellaan kuinka Suomessa on tänään havaittu 466 apinarokkotartuntaa ja näitä pelkouutisointeja toistetaan vuoden loppuun mennessä.

Mutta tällä kertaa tämä ministeri Saarikon lipsautus eduskunnassa "Silloin kun tämä ennaltasovittu poikkeusaika loppuu vuoden 2022 loppuun mennessä" saattaisi ehkä tarkoittaa sitä, että se Marburg virussekoilu on ajoitettu seuraavaan vuoteen 2023 ? 

Mutta rajoitustoimet alkavat aika varmasti apinarokko sekoilun osalta jo tänä 2022 vuonna. Joka tarkoittaa jälleen sitä, että kulttuurialaa kohdellaan jälleen yhtä julmasti kuin koronaplandemia sekoilunkin aikana. Eli rajoitustoimet kohdistuvat siihen kovimmin.

Maskisekoilu tuodaan takaisin ja maskeja aletaan taas suosittelemaan julkisilla paikoilla THL:n sekä Suomen terveysviranomaisten toimesta.


Plandemian käsikirjoitus apinarokon ja Marburgin osalta päättyy vuonna 2025

Kuitenkin meille, jotka on jo ottanut selville tämän korona plandemian jälkeisen Marburg ja apinarokkosekoilun aikataulun, niin sen olisi määrä loppua viimeistään vuoteen 2025 mennessä.

Digitaalisen ID pisteytysjärjestelmän olisi määrä tulla käyttöön kaikissa EU-maissa viimeistään vuoteen 2025 mennessä, joka tarkoittaa jo että maailman taloudessa olisi nyt jo käynnissä viimeiset loppuvuodet.

Senhän pitäisi käytännössä tarkoittaa sitä, että koko käteisen rahan tulisi poistua käytöstä näiden seuraavien 3 vuoden sisällä, joka jo yksistään kuullostaa aika hurjalta. 

Mutta yrittäjiähän on jo alettu painostamaan, että he ottaisivat käteisen käytön pois valikoimistaan.Tämä apinarokko sekoilu on jo itsessään täysin idioottien ihmisten triggeroimista, jotka lähtevät tuohon apinarokkohysteriaan yhtä suurella pelolla, kuin he lähtivät jo siihen koronaviruksella pelottelukampanjaan mukaan.

Nämä ihmiset jotka sitten rokottavat itsensä sillä apinarokko rokotteilla, eivät jälleen huomaa, kuinka Bill ja Melinda Gatesin  säätiö (BILL & MELINDA GATES foundation) on nämä myrkkypiikit heille jo valmistanut.

Sillä mitään uhkaa mistään apinarokosta ei ole kuin vain jokaisen hölmön ihmisen omassa mielikuvituksessa. Aivan kuten myös mitään koronaviruksen uhkaa ei ollut kuin vain näiden samojen koronavirushysteriaa pelkäävien idioottien mielikuvituksissa. 

Milläs edelleen selitätte sen, että kuinka nämä n. miljoona suomalaista, jotka eivät ottaneet yhtä ainuttakaan koronavirus rokotetta, ovat edelleen täysin terveitä ?

Mitään LONG COVIDIA ei ole olemassakaan, mutta LONG IDIOTISMIA kyllä on. Siksi nämä tulevatkin apinarokko kotitestit ovat aivan samanlaisia älykkyystestejä, kuin olivat nämä aiemmat koti koronapikatestit, jotka hölmöt ihmiset reputtaa jokainen kerta.

Lähde: MTV3 Uutiset