http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 15, 2022

Maailman terveysjärjestö WHO:lla ensi viikolla toinen palaveri apinarokon mahdollisesta hätätilajulistuksesta


Maailman terveysjärjestö WHO pitää ensi viikolla torstaina toisen ns. hätäkokouksen apinarokon vuoksi, jossa se kuulemma päättää, että julistetaanko sen jälkeen apinarokon vuoksi kansainvälinen hätätila.

Jos nyt kuitenkin paljastan tässä hieman salaisia asioita, kuinka viime Bilderberg-ryhmän salaisessa kokouksessa puhuttiin ohjauskomiteassa tästä tulevasta apinarokko rajoitussekoilusta.

Siellä erityinen huolenaihe olivat nämä ihmiset, jotka eivät suostuneet ottamaan koronarokotteita, niin eivät he lähde piikille, vaikka järjestettäisiin apinarokko rajoitussekoilu.

Mutta tämä apinarokko hysteria sekoilu on jo päätetty laittaa alulle juuri tuon ensi viikon torstaina järjestetyn WHO kokouksen jälkeen ja ilmeisesti se hätätila julistetaan heti sen perään 23.7 ja huhut kertovat, että julistaminen tapahtuu Britanniassa. 

Mutta mitään todellista hätätilaa ei ole kuin taas niiden tyhmien ihmisten päässä, jotka triggeroituvat pelolla tähänkin apinarokkoviruksella pelotteluun.

Nämä ihmiset ovat valmiita taas lähtemään uudelle rokotuksille ja piikittävät itsensä apinarokkorokotuksilla, jotka Bill Gates on jo säätiöineen valmistanut vuosia aikaisemmin. 


Suomen hallituksella on myös todella ikäviä juonia vielä käyttämättä, kun se voi vielä poikkeustilan aikana mm. katkaista sosiaalituet, eläkkeiden maksut 3 kk ajaksi maksimissaan. 

Ilmeisesti näiden suunnitelmana olisi katkaista etuudet rokottamattomilta ihmisiltä ja yrittää saada heidät näille vaarallisille ja kokeellisille rokotuksille katkaisemalla heiltä sosiaalituet sekä eläkkeet.

Nämä kuritoimet ovat jo käsittelyssä eduskunnassa HE/63/2022 esityksessä.


Sähköyhtiöt ovat mukana juonessa

Mutta tämä energiakriisi sekä sähköyhtiöiden hinnakorotukset sekä bensan tuleva säänöstely ja sähkön tuleva säännöstely ei ole Putinin syytä, vaan tämän energiakriisin on juonineet tämä sama eliitti Bilderberg ryhmän kokouksissa sekä Sveitsin Davosin talousfoorumin kokouksissa.


Koko tämän energiakriisin tarkoitus on valmistaa ihmiset kohti tulevaa digitaalisen identiteetin (DIGITAL ID) valvontayhteiskuntaa, jonka olisi määrä tulla sitten voimaan Euroopassa joskus vuoteen 2030 mennessä.

Bill Gatesin Microsoft on yhtiönä mukana tässä hankkeessa, koska sillä on jo DARPA:n kanssa solmitut salaiset sopimukset. Heidän tavoitteena on vielä luoda tulevaisuudessa kokonainen maailmanvaluutta, joka tulee asennettavaksi käteen. Mutta vielä tätä ennen kaikki maailman valtiot pakotetaan luopumaan käteisestä rahasta.

Suomessa toimivat sähköyhtiöt aikovat kuulemma jo talveen mennessä ruveta säännöstelemään sähköä mm. katkaisemalla yksityisten kuluttajien sähköjä kesken päivän ensin mm. 3 tunnin ajaksi kerrallaan. Mutta huom. tämä ei koske bisnesalueita ja luultavasti Espoon Westend mm. ei tule kattamaan näitä rajoituksia.

Näin nämä Uutta Maailmanjärjestystä ajavat Davosin Talousfoorumin elitistit suunnittelevat mm. rajoittavansa internetin vihakirjoittelua, kun internet ei sitten enää ole toiminnassa, kun sähköyhtiöt pistävät sähköt poikki vihakirjoittelijoilta useiksi tunneiksi.


Yleislakko olisi paras ase tuota sähkön säännöstelyä vastaan

Yleislakko olisi kuitenkin paras ase tätä sähköyhtiöiden sähkön säännöstelyä vastaan.

Jos teollisuuden useat palkansaajat seisauttaisivat tuotannon samalla kolmeksi tunniksi, kun sähköt katkaistaan. Kun mitä todennäköisemmin tämä sähköjen katkaisu ei kuitenkaan koskisi mitään tehtaita, niin siellä työnseisaus kolmen tunnin ajaksi olisi mitä paras vastamyrkky tätä elitistien veronmaksajien kyykytyshanketta vastaan.

Suurin syy tähän miksi he haluvat juuri sähköt katkaista johtuu internetistä, jota nämä parasiittit eivät vieläkään kykene hallitsemaan ja kontrolloimaan Kiinan tavoilla.

Internet oli alusta asti näille elitistisille parasiitteille suuri uhka, koska se mahdollisti aina kansannousun ja totuuden leviämisen, jota sitten tämä vallassa oleva eliitti alkoi nimittämään mm. vihapuheeksi. Nythän mm. YLE suolsi melkoista soopaa, kun se julkaisi tällaisen julkisen ihmisryhmälistan, joiden tulisi kuulemma hävetä ja listalla oli myös salaliittoteoreetikot. 

Ai mistä muka heidän tulisi hävetä ? 

Ai siitä, että kuinka he ovat kehdanneet ja uskaltaneet ottaa selvää ja löytäneet maailman salaisen hallinnon mädännäisyyden sekä selvittäneet sen syy-yhteyden valtioiden korruptoituneisiin hallituksiin ? 

Yleisradion toimittajien tulisi hävetä, kun ovat edelleen näiden samojen mädätettyjen ja läpeensä korruptoituneiden hallitusten sekä rahaeliitin rakkikoiria. Onhan median tarkoitus toimia vallan vahtikoirina, mutta YLE on siinä kohdalla muuttunut jo tällaiseksi pieneksi Ullanlinnalaiseksi puudeliksi, joka ei räksytä kuin vain enää isommille koirille.

Nämä vallassa olevat elitistit taas pelkäävät salaliittoteoreetikkoja, koska nämä paljastavat eliitin korruptoituneisuuden sekä mädännäisyyden. Mutta missäpäs tämä sana "salaliittoteoria" luotiin, kun se luotiin Yhdysvalloissa 60-luvulla ja sen sanan tarkoituksena oli vain olkinukkena sivuttaa kaikki argumentit pois heiltä, joilla oli otsaa kyseenalaistaa USA:n Presidentti John F. Kennedyn salamurha.   

Tämän jälkeen tuo salaliitto tai salaliittoteoria sana ujutettiin valtamediaan sisään ja sen teho toimii tänäkin päivänä perusidioottiin varmana, koska se triggeroi tämän idiootin päässä olkinukke efektin, jolla sivutetaan kaikki mahdolliset argumentit ja siihen idiootti toteaa vain, että "sinulla ei ole todisteita".

Mutta milläpäs todistat, kun idiootti ei kykene ajattelemaan tietoisella mielellä, koska ajattelun on vaikeaa. Siksi idiootit mm. vihaavat salaliittoteoreetikkoja, jotka taas kykenevät itsenäiseen ajatteluun.

Ihmismieli toimii vain avoinna, mutta valtamedia onkin tästä syystä rakennettu pelkistä negatiivisista pelkoon keskittyineistä uutisista ja maksimiärsykkeistä. Valtamedian tehtävänä ei ole rohkaista kriittistä ajattelijaa, vaan sen tehtävänä on antaa tekosyy moraalisille pelkureille olla ajattelematta lainkaan.


Kulttuurialat varautukaa uusiin lockdowneihin ja tapahtuma rajoituksiin

Tämä on nyt viesti Suomen kulttuurialan toimihenkilöille. Luvassa on jälleen uusi rajoitussekoilu ja tämän koronasta seuraavan apinarokko operaation tarkoitus on lisätä vain vauhtia sekä ampua jo kovilla, koska Suomen hallituksella tulee kireämmät poikkeusolot mahdolliseksi jo heti 1.8.2022 lähtien.

Apirarokon lisäksi WHO:n salaisessa plandemia kalenterissa on vielä Marburgvirusepidemia, jonka aikataulusta ei ole vielä mitään tarkempaa tietoa. Mutta huhuja on liikkunut, että Marburg hysterialle suunniteltaisiin 2023-2024 väliselle ajalle aikaikkunaa. Mutta tämä kaikki ilmeisesti on vielä kiinni siitä, että miten paljon tämä apinarokko vedätys onnistuu pelottelemaan täällä Euroopassa ihmisiä.

Mutta ilmeisen pettyneitä nämä elitistit olivat näihin koronahysteria vuosiin, kun vielä riittävästi ihmisiä ei olla heidän mukaansa onnistuttu pelottelemaan sinne piikeille tuhoamaan immuniteettiaan.

Sairaanhoitoalalla ei Suomessa tällä hetkellä myöskään mene hyvin, kun siellä on suuri henkilöstövaje, koska rokotetut työntekijät ovat koko ajan sairaana. Samoin myös monilla muillakin yhteiskunnan työaloilla on sama ongelma, mutta tämä on asia, josta ei vaan julkisesti edes mediassa saa puhua.

Lasten sydänkohtaukset ollaan nyt jo normalisoimassa, kun rokotetut lapset oireilevat ja saavat mm. vyöruusuja.

Lähteet: MTV Uutiset


Jos haluat tukea blogin tuotantokustannuksia, niin tuonne voi laittaa tukieurot: FI85 3939 0033 2259 47

MAKSUN SAAJA: TEEMU VEHKALA

Kiitokset kaikille tukijoille