http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 25, 2022

Menipä tiukaksi

 

Maailman terveysjärjestö WHO oli saanut etukäteen ohjeet, että Apinarokko julistettaisiin yleisvaaralliseksi taudiksi 23.7.2022

WHO kuitenkin järjesti asiasta sisäisen äänestyksen ja asiantuntijatiimi äänesti tätä vastaan äänin 9-6. Mutta se ei kelvannut WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesusille, vaan hän käytti yksin toimivaltaansa ja julisti sen yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi.

Joten edelleen Apinarokko plandemian kässärillä mennään ja seuraavaksi on luvassa valtioiden pakotetut ja painostetut rajoitustoimet.

EU-maita on nyt alettu salaa painostamaan ottamaan käytöön jälleen koronavirus sekoilusta tutut rajoitustoimet.

Kulttuuriala tulee myös jälleen kokemaan kovia, kun nämä apinarokko rajoitustoimet otetaan käyttöön. Suomen hallituksella on ässä hihassa ja se on uudistetun valmiuslain uudelleenkäyttöön ottaminen, joka on juuri tämä äsken kohuttu hallituksen esitys 

HE 63/2022, jossa tekstinivaskassa oli se jossa puhuttiin "valtiollisten toimijoiden yhteistyöstä rikollisjengien tai puolisotilaallisten joukkojen kanssa tavoitteidensa saamiseksi". 

Koronarajoitustoimet olivat jo aikaisemmin täysin rikollisia, koska tämä korona ei missään vaiheessa ollut oikeasti mikään vaarallinen leviävä tartuntatauti.

Ainoastaan nämä myrkkyrokotteet joita terveysviranomaiset, media tuputti ihmisille ja väitti niiden olevan turvallinen, vaikka kyseessä oli vaarallinen ja kokeellinen rokote, joka on tällä hetkellä mm. Kanadassa saanut 93 % koko väestöstä sairastumaan.

Kanadan kohdalla jos sen väestöstä 38,01 miljoonasta ihmisestä 92 prosenttia kuolee tuohon myrkkypiikkiin, niin jäljelle jää eloon enää vajaa 4 miljoonaa ihmistä.

Suomen väestöstä tod. kuolee näihin myrkkypiikkeihin n. 4 miljoonaa, jolloin eloon jää vajaa miljoona. Eivätkä nämä ihmiset kuolleet mihinkään koronaan, vaan heidät rokotettiin hengiltä, koska kyseessä oli väestönharvennus, joka oli osa YK:n Agenda 21 sekä YK Agenda 2030 maailmanväestön harvennusprojektia.

Se on se ns. Vihreä Siirtymä tai hiilineutraalisuus. Kyse ei ole minkään hiilipäästöjen vähentämisestä, vaan kyse on ihmismäärän vähentämisestä ja näiden Sveitsin Talousfoorumin elitistien mukaan meitä on edelleen liikaa ja n. 7,1 miljardia ihmistä täytyisi heidän mukaansa vähentää pois näillä lukuisilla rokotteilla.

Koronarokote oli vasta se ensimmäinen biologinen ase.

Toinen heidän käyttämä biologinen ase on taas tämä Bill ja Melinda Gatesin säätiön valmistama apinarokkorokote, jonka jälkeen sitten vuonna 2023-2025 välisenä aikana he ova valmistaneet vielä kolmansiakin myrkkypiikkejä Marburg-virukseen, jotka taas sisältävät myrkyllistä risiiniä.

Tämän äsken tuhoutuneen Georgia Guidestonesin kivimonumentin kylkeen olivat nämä yksityiset tahot kirjoittaneet tuon väestönharvennustavoitteensa, jossa sanottiin sanatarkasti, kuinka maailmassa tulisi olla elossa vain 500 miljoonaa ihmistä.


Tähän väestönharvennusta harrastavaan elitistiporukkaan ei kuulu kuin vain n. 8500 ihmistä, joiden rikolliset varat on talletettu mm. Sveitsin pankkeihin.

Näiden tahojen historia on sikäli mielenkiintoinen, että se johtaa aina lopulta 1200 luvulle asti ja Temppeliritarikunnan toimintaan, joka oli keskiajalla ristiretkien aikaan perustettu veljeskunta, joka vaikutti laajasti Euroopassa ja Lähi-Idässä vuosina 1119-1307.

Heidän pohjaton omaisuutensa on peräisin pankkitoiminnasta, joka perustuu tälle rahajärjestelmälle, jonka on ollut alusta lähtien pelkkä ponzihuijaus, koska kaikki liikkeellä oleva raha onkin ollut velkaa. Eli jos kaikki maailman velat maksettaisiin pois, niin kaikki liikkeellä oleva käteinen raha poistuisi kokonaan.

Toki näillä Illuminati mafia roistoilla on myös muitakin bisneksiä kuten asekauppaa, lasten sisäelinkauppa, lapsien kidnappaus bisnes, kun he sieppailevat lapsia ympäri maailman ja salakuljettavat niitä mm. laivojen konteissa pitkin maailmaa mm. Saudeille seksiorjiksi. Hintalappu on n. 16 000 dollaria per siepattu lapsi.

Temppeliritareiden toimintaa alettiin myös pelkäämään jo keskiajalla, kun heidän vaurautensa alkoi lisääntymään ja he alkoivat saamaan paljon vihamiehiä, koska käytöskoodit muuttuivat mafia tyylisiksi. 

Mutta lopulta ahneella oli todella paskainen loppu, kun Ranskan kuningas Filip IV, joka alkoi olla jo pahasti pystyssä (velkaa) heille antoi heistä määräyksen, että jokainen temppeliritari tuli ottaa kiinni ja heidät laitettiin roviolla tunnustamaan syntinsä.

Temppeliritarikunnan suurmestari Jacques de Molay poltettiin roviolla kerettiläisenä 18. maaliskuuta vuonna 1314, jossa hän vielä kirosi silloisen Ranskan kuninkaan Filip IV:n ja Paavi Klemensin sekä ennusti, että vuoden sisällä he olivat hänen kanssaan helvetissä. Klemens V kuoli vain kolme viikkoa tuon jälkeen ja Filip vuoden loppupuolella marraskuussa.

Temppeliritarikunta joutui näiden vainojen jälkeen pakenemaan Ranskasta ja he asettuivat Maltalle. jonne he perustivat oman ritarikunnan, joka tunnetaan edelleen Maltan ritarikuntana.

Maltan ritarikuntaa johtaa vaalilla valittu suurmestari, jonka ritarikunnan päämaja on sijainnut Roomassa vuodesta 1834 asti. Ritarikunnalla on jopa omat autojen rekisterikilvet, oma valuutta sekä yksityisarmeija, joka toimii Italian asevoimien alaisuudessa.

Arkansasin osavaltion päämajan edessä on näiden satanistien oma Babhomet patsas, joka on siellä ikään kuin muistuttamassa siitä, että ketä nämä elitistit todellisuudessa palvovat. 

Saksan Baijerissa vuonna 1776 perustetun Illuminati salaseuran takana olivat tämä aikaisemmin Maltalle Ranskasta paennut Temppeliritarikunta.

Mutta he joutuivat Saksassa huonoon valoon, kunnes vuonna 1787 sen toiminta kiellettiin siellä.

Tätäkin edelsi paska tuuri, kun väitetään että eräs Illuminatin silloinen kuriiri Lanze oli matkaamassa Frankfurtista Pariisiin läpi Regensburgin kaupungin läpi Saksassa, jolloin salama iski häneen ja tappoi kuriirin välittömästi. Näin hänen hallussaan olleet salaiset asiakirjat paljastuivat, kuinka tämä kyseinen salaseura oli vehkeillyt Saksassa kautta vuosien.

Näin nämä salaiset asiakirjat sitten lähetettiin tuon jälkeen kaikkialle Eurooppaan varoittaakseen heitä tästä juonesta. Mutta sittemin kun Baijerin Illuminaatit paljastettiin, niin heidän oppinsa on levinnyt jo yli 12 maahan, mukaanlukien Yhdysvaltoihin.

Baijerin hallitus tuomitsi useita Illuminatin jäseniä, mutta monet saivat turvapaikan muualta Euroopasta, joista yksi oli Illuminatin perustaja Adam Weishaupt, jotka pääsivät pakenemaan.


Tässä ei siis tarvitse olla mikään ruudinkeksijä selvittääkseen sen, että mistä Sveitsin Talousfoorumin pääjohtaja Klaus Schwabin voitelurahat ovat peräisin ?

Ja miksi hän tuntuu pystyvän voitelemaan ja lahjomaan jokaisen EU-maan Pääministerit sekä Presidentit puolelleen.

Kun miltei jokaisen EU-maan ja aivan myös Kanadankin Pääministeri on Maailman taloufoorumin YOUNG GLOBAL LEADER järjestön jäsen. Eli heidät on lahjottu ja voideltu jo Klaus Schwabin toimesta.


Suomen nykyinen Pääministeri Sanna Marin on myös saanut osansa tuosta voitelusta.

Tässä hän poseeraa yhdessä Klaus Schwabin kanssa.


Digital ID hanke kaiken takana

Tämä peruspulliainen ei vieläkään välttämättä käsitä, että mikä tässä on kaiken takana.

Sillä kaiken takana on tuo Digitaalinen ID hanke, jonka tarkoituksena on lakkauttaa maailmasta kaikki käteinen raha ja siirtyä älypuhelimeen koodattuun pisteytysjärjestelmään.

Sri Lanka otti jo tuollaisen käyttöön.

Kiinassa tuollainen on jo käytössä. Mutta Klaus Schwab haluaa sen vielä Eurooppaan kaikkii EU-maihin.

Joten sitä varten nämä elitisti keksivät, että sinne suuntaan keskittyvät agenda loisi ensin valepandemia koronan. Jonka jälkeen sitten siirrytään vuonna 2022 vale apinapandemiaan nimeltä APINAROKKO ja vuonna 2023-2025 vielä tulee kolmas valepandemia nimeltä MARBURG virus.

Tämä sitten tulisi johtamaan siihen, että vuonna 2025 maailmasta katoaisi kaikki käteinen raha, jonka seurauksena Klaus Schwab tai silloinen Davosin pääjohtaja nukke tulisi esittelemään tuon Digitaalisen ID pisteytysjärjestelmän.

Heillä on suunnitelmana luokitella ihmiset neljään eri ryhmään.

C = Common People (Tavalliset ihmiset... eli veronmaksajat)

R = Restricted People (Yhteiskunnalle vaaralliset ihmiset, kuten toisinajattelijat, jotka aiotaan eristää tuossa järjestelmässä tavallisen yhteiskunnan ulkopuolelle ja heitä aiotaan määrätä mm. karanteeneihin).

Q = Quarantine (Karanteeniin määrätyt ihmiset, jotka myös aiotaan eristää tuossa systeemissä yhteiskuntajärjestelmän ulkopuolelle. Karanteeneistahan ihmiskunta sai jo valmennusta koronaplandemian aikoina 2020-2022).

S = Sovereign People (Vapautetut ihmiset, joihin kuuluvat mm. julkisuuden henkilöitä taiteilijoita, poliitikkoja jne. Heitä ei tulisi koskemaan mitkään matkustusrajoitukset ja he saisivat mällätä menemään varallisuutta kuten nytkin, mutta tuossa ajassa he mälläisivät ja sikailisivat tietenkin digitaalisen ID-valuutan kanssa).


Tuohon suunnitelmaan kuuluu myös lähes kaiken keskiluokkaisten ihmisten yksityisomaisuuden takavarikointi, kuten kommunistisessa systeemissä aina kuuluukin.

Joten jos saat sitten siinä Digitaalisessa ID-pisteytyspassissa vaikka tuon Q tai R leiman, niin silloin valtio takavarikoi kaiken yksityisomaisuutesi valtiolle.

Heidän suunnitelmiinsa kuuluu myös kaiken yksityisautoilun kieltäminen vuoteen 2050 mennessä. Eli myös bensalla käyvän auton omistaminen olisi jo silloin 2050 vuonna laitonta.