http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 01, 2021

Yli 50 ihmistä pidätettiin rauhanomaisessa mielenosoituksessa Helsingissä


Helsingin keskustassa järjestettiin tänään lauantaina 1.5.2021 rauhanomainen mielenilmaus koronarajoituksia vastaan.

Poliisi kuitenkin motitti mielenosoittajien kulkueen jo heti alussa Helsingin sanomatalon lieppeille ja alkoi ottamaan lopulta ihmisiä kiinni, joita toimitettiin Helsingin, hakaniemen torille bussilla kiinniotettuina ja nämä ihmiset saivat sakkoja nikottelusta.

Tässä on erään paikalla olleen naisen kertomus tuosta, miten eräs poliisi oiksin vapisi, kun joutui tottelemaan esimiestensä määräyksiä ja ottamaan kiinni täysin rauhanomaisia ihmisiä, joilta oli jälleen riistetty vapaus osoittaa mieltä.


Irwin Goodmanin laulut joutuisi melkein sanoittamaan ajan kuvan mukaisesti.

Että jos kerta mellakkavarusteilla lähtee poliisi rauhanomaiseen mielenosoitukseen, niin pistetäänköhän kohta suomalaisten keskikaljavarkaiden perään jo koko Karhuryhmä. Voisivat varmaan helikopterilla saada sen kaljavarkaan nopeemmin kiinni.

Mutta leikki sikseen... Tässä on nyt käynnissä Suomalainen vallankumous, joka toteutuu jo tämän mieleltään heränneen kansan puolella ja nämä kansalaiset tuolla nyt yrittävät osoittaa mieltään, jonka poliisi estää, koska nämä Suomenkin valtaeliitin aatelissuvut pelkäävät, että heiltä lähtee kohta valta pois. Mutta näiltä osin, on jo lähtenyt, koska ei nämä fasistisuvut voi enää saada kenenkään tietoiselta mielellään heränneltä suomalaiselta valoja pois, vaikka perustaisi ne EU:n uudelleenkoulutusleirit.

Tällaisiahan uudelleenkoulutusleirejä on huhujen mukaan jo Saksassa suunniteltu, jonne sitten näitä koronankieltäjiä vangittaisiin ja nämä rokottamattomat sitten julistettaisiin yhteiskunnalle vaarallisiksi henkilöiksi, joka on jo yksistään todella epätoivoinen hanke näiltä korona vedätyksen takana olevilta globalisteilta.

Ne rokotetut ovat rokottamattomille riski, koska niiden piikkiproteiinit leviävät heidän hengitysilman mukana.