http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 30, 2021

Maksattiko pääministeri Sanna Marin häänsä valtiolla ?


Reilut vuosi sitten juhlittiin pääministeri Sanna Marinin häitä, joita myös valvottiin maalla merellä sekä ilmassa.

ILTALEHTI raportoi tuolloin, että kuinka Sanna Marin olisi kansanut juhlakulunsa itse.

Mutta olikohan sittenkään näin, koska tutkihankintoja.fi sivuston valtionhankinnat sivusto kertoo taas, että juuri miltei tuolloin, jolloin ne Sanna Marinin yksityiset häät pidettiin tehtiin Suomen valtiolla 23 018 euron majoitus- ja ravintsemispalvelutilaus. 

Ettei vaan tuleva rouva pääministeri maksattanut häänsä Suomen valtiolla. Nythän selvisi sekin, että iltapäivälehdet valehtelivat tämän pääministerin aamupala edun olleen n. 300 euroa kuukaudessa, vaikka se onkin päälle 850 euroa kuussa. 

Eli 10 200 euroa vuodessa pääministeriperheen aamiaiskustannuksiin.

Pääministerin puoliso Markus Räikkönen taas kunnostautui fintech-alalla toimivassa Prezella Oy yrityksessä, joka lypsi n. vuosi sitten valtiolta useita satojatuhansia euroja vastiiketonta lainaa.

Sitten rahat pumpattiin kyseisen firman omistajien liiveihin ja nyt firma on ollut selvitystilassa ja konkurssin partaalla.

Ja vuoden 2020 lopussa tämän yrityksen kassavaroja oli enää noin 4000 euroa jäljellä.

Kyllä valtiolta on hienoa päästä lypsämään rahaa, kun sitä saadaan sieltä demarien taikaseinästä ja ohjataan vain harvoille ja valituille rosvoille, joita yhdistää miltei aina sama asia, että sitten kun siitä oikeasta työnteosta puhutaan, niin niitä ei päästä koskaan tekemään, vaan ne hommat ja duunit tekevät sitten ne start-up duunarit, kun taas näiden firmojen omistajahuijarit pyrkivät repimään start-up työntekijöiden selkänahasta kaikki rahat omiin liiveihin, joten ilmankos tällaisten yritysten tarulla on paska loppu, kun karma iskee lopulta peliin ja syöksee ne konkursseihin ja sitten KARMA IS A BITCH. Joten eikös sitten mennä taas valtion rahakirstulle, jonne tarvittaessa pääministeri avittaa lisää rahaa.

Sanna Marinin palkkiovirka häämöttää jo, koska muutaman viikon päästä järjestettävissä kuntavaaleissa CIA ja Tieto Oyj junailevat Kokoomukselle vaalivoiton ja sen jälkeen Suomen pääministeri vaihtuu Kokoomusvoittoiseksi, jolloin Sanna siirtyy syrjään ja hänelle luovutetaan joku hillotolppa virka, joka on palkkiovirka tästä hyvin hoidetusta pääministerin hommasta.


Sanna totteli Sveitsin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin määräyksiä ja ohjeita mm. rokotusohjelman sekä korona narratiivin suhteen.

Suomen valtiolta matkaa koko ajan rahaa EU-maiden mm. Italian mafialle.


Mutta mistäpä saisi sellaisen lippiksen, jossa teksti MAKE ITALY PAY THEIR BILLS AGAIN