http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 06, 2021

Teemu Vehkala show #27 - Kesä peruttu 1.7-31.12.2021 saakka


Eduskunta valmistelee nyt seuraavia rajoituksia, joiden on määrä tulla voimaan 1.7-31.12.2021

Eli Suomen kesä on käytännössä sitten peruttu yhteiskunnan palveluiden osalta 1.7.2021 lähtien aina vuoden loppuun asti.

Tämän rajoitustoimien valmisteludokumentit löytyy jo Eduskunnan sivuilta https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_73+2021.aspx

Katsotaan vain, niin THL yrittää vedättää suomalaisia siinä kesäkuun lopulla sanomalla taas jotain, että "nyt ovat tartunnat niin paljon nousussa, että meidän täytyy taas harkita uusia rajoitustoimia". Vaikka nämä rajoitustoimet 1.7-31.12.2021 on päätetty salaa jo nyt etukäteen.

Mutta jos Suomen valtio ei suostuisi noihin rajoitustoimiin, niin silloin taas tämän koronarajoitustoimien rahallinen hyötyjä IMF Valuuttarahasto pankki alkaisi uhkailemaan Suomen valtiota, kuten valtiota uhkailtiin jo ulkoministeriöön sen EU tukipakettipäätöksen osalta, jonka taas valtioneuvoston kanslia pyysi salaamaan.

Maa on siis ns. aivan puun ja kuoren välissä, kun Suomen valtiota kyykyttävät nämä Italian jesuiitta mafioosot. Vatikaanihan siellä taustalla on ja sieltä tätä Uuden Maailmanjärjestyksen totalitaristista ja fasistista sekä tyrannimaista hanketta ajetaan eteenpäin, johon myös tämä YK Agenda 2030 myös sekä YK Agenda 21 olennaisesti kuuluu sekaan.


Kuitenkin tämän maan ihmiset ovat silti näiden tietoiselta mieleltään heränneiden osalta jo niin itsenäisiä, ettei heitä nämä Vatikaanin lapsenhaistelijat pysty enää kyykyttämään edes siltä osin, että nämä oman mielensä tasapainon sekä vapauden löytäneet ihmiset alkaisivat elämään siinä koronavirushysterian epätoivossa, joka on taas näiden elitistien keksimää ja juonimaa psykologista sotaa, jolla he yrittävät epätoivon vimmalla viedä maaliinsa tuon tavoitteensa yli 7,1 miljardin ihmisen vähentämiseksi mm. rokotuksilla.