http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 12, 2019

Saksan Hallessa verinen ampumavälikohtaus


Teksti: Teemu Vehkala

Saksan, Hallessa tapahtui muutama päivä sitten keskiviikkona verinen ampumavälikohtaus, kun paikallinen 27-vuotias Stephan Balliet aloitti Twitch palvelussa live lähetyksen, jossa kertoi ensin näkemyksiään mm. syntyvyyden laskusta josta hän syytti feministejä ja sanoi kaiken olevan juutalaisten syytä.

Sitten hän ajoi paikalliseen synagoogaan aseistautuneena ja yritti päästä sinne sisään siinä kuitenkaan onnistumatta.



Tästä turhautuneena hän sitten ampui hengiltä ensimmäiseksi ohi kulkeneen naisen (Jana Lange).

Tämän jälkeen hän ajoi sitten läheiseen Turkkilaiseen kebab pitseriaan ja ampui siellä yhden miespuolisen työntekijän.

Tämä raaka ampujan kuvaama video leviää edelleen netissä ja löytyy mm. tuolta, mutta videon äärimmäisen raakuuden vuoksi sitä ei voi suositella kenellekään heikkohermoiselle.


Ampujan video oli kuin suora kopio Uuden-Seelannin moskeijaverilöylystä

Tuota Saksan ampumisvideota kun katsoo, niin huomaa heti ensimmäisenä että tekijä on jäljitellyt videonsa täysin tuolta Uuden-Seelannin moskeijaverilöylystä.

Mutta taas tämä Saksan, Hallen ampuja  ei toiminut yhtä suoraviivaisesti, vaan hänen toimintansa oli miltei suoraa sähläystä lukuisine kirosanoineen.

Sillä hän oli jatkuvasti ongelmissa kotitekoisen aseensa kanssa, joka jumittui monta kertaa, jota hän ei edes osannut kunnolla käsitellä.

Tämä Hallen tapaus on tuskin mistään Israelin tiedustelupalvelu Mossadilta tilattu keikka, mutta koska hän yritti päästä synagoogaan joukkomurhaamaan juutalaisia, niin se varmasti muistetaan Israelissa, ja voin melkein jo ennustaa, että jos tämä kyseinen videolla näkyvä tyyppi tulee päätymään sinne vankilaan, niin Mossad hoitaa hänet siellä hengiltä vankilan sisään tilattuna tilaustyönä. 

Sillä ovat he sen verran kostonhimoista sakkia Israelissa, että jos yhdenkään juutalaisen päälle hyökätään murhamielessä. 

Varsinkin kun tämä toinen Hallen uhri sattui Jana Lange sattui nyt olemaan uskonnoltaan juutalainen.



Kun tuo Mossadin kostonhimo nähtiin jo 70-luvulla, kun he käynnistivät Múnchenin olympialaisten terrori-iskusta oman kostoiskunsa nimellä "Operaatio Jumalan kosto".

Kun Múnchenissä oli vuoden 1972 kesäolympialaisissa palestiinalaiset terroristit tappaneet 17 panttivankia, joista 11 olivat Israelilaisia. Lisäksi kaappauksessa kuolivat yksi saksalainen poliisi ja kaikki viisi terroristia.

Tästä seurasi sitten se, että Mossad käynnisti tuon kostoiskunsa ja murhasi ensimmäisenä 16. lokakuuta 1972 Palestiinalaisen Abdel Wael Zwaiterin, jota vielä ammuttiin asunnossaan peräti 12 kertaa Roomassa.

Toisen kosto-operaation tarkoitus oli likvidoida PLO:n edustaja, tohtori Mahmoud Hamshari, joka toimi Pariisissa. Lehtimieheksi naamioitunut agentti kutsui Hamsharin luksusasunnostaan läheiseen kahvilaan haastateltavaksi. Samaan aikaan Mossadin pommiryhmä kävi asentamassa pommin Hamsharin puhelinpöydän alle. 8. joulukuuta 1972 journalisti soitti Hamsharille, ja kun tämä vastasi puhelimeen, niin puhelimeen asennettu pommi räjähti. Mutta Hmshari ei kuitenkaan kuollut heti.

Ja vuonna 1973 Mossadin salamurhat jatkuivat, kun he murhasivat 24. tammikuuta 1973 jordanialaisen Fatahin Kyproksen edustajan Hussein Al Bashirin, joka murhattiin Olympic Hotel Nikosiassa. Hänen sänkynsä alle Mossad oli asentanut pommin. Mossadin mukaan hän toimi Musta syyskuu nimisen järjestön johtajana Kyproksella, jolla oli Mossadin mukaan vielä tiiviit yhteydet KGB:hen.

Seuraavaksi Mossad kävi murhaamassa Beirutin amerikkalaisen yliopiston oikeustieteen professorin, tohtori Basil Al-Kubaissisin, joka murhattiin 6. huhtikuuta 1973 asuntonsa lähellä Pariisissa. Häntä ammuttiin 12 kertaa.

Tämän jälkeen Mossad kävi murhaamassa Al Bashirin seuraajan, joka oli Kreikkalainen Zaiad Muchasi, joka murhattiin pommilla hotellihuoneeseen Ateenassa 11. huhtikuuta 1973.

21. heinäkuuta 1973 Ahmed Bouchiki, algerialaissyntyinen Marokon kansalainen taas ammuttiin Mossadin agenttien toimesta Lillehammerissa Norjassa. Mutta myöhemmin selvisikin, että vaikka Mossad luuli häntä PLO:n terroristiksi, niin hänellä ei ollutkaan yhteyksiä sinne.

Häntä vain luultiin yhdeksi PLO:n terroristiksi Ali Hassan Salamehiksi, jonka väitettiin olleen yksi Múnchenin terrori-iskun toteuttajista.

Bouchiki oli saapunut elokuvista vaimonsa kanssa, kunnes häntä ammuttiin 12 kertaa.

Vuonna 1996 Israelin hallitus joutui maksamaan korvauksia Bouchikin perheelle, mutta Israel ei koskaan tunnustanut olevansa syyllinen tapahtuneeseen.

Tämän jälkeen Mossad murhasi algerialaissyntyisen Ahmed Boudianin, joka murhattiin 28. kesäkuuta 1973 autoon asennetulla pommilla Pariisisa.

Vielä vuonna 1979 Mossad kävi murhaamassa Ali Hassan Salamehin, joka surmattiin Beirutissa autopommi-iskussa. Mossad oli palkannut Erika Chambersin soluttautumaan ensin Salamehin lähipiiriin ja hoitamaan pommi hänen autoonsa.

Ja vielä samana vuonna PLO:n edustaja Zuheir Mohsen ammuttiin 26. heinäkuuta 1979 Cannesissa, Ranskan Rivieralla hengiltä, kun hän oli saapumassa eräästä kasinolta. 

1. elokuuta 1981 Musta syyskuu järjestön edustaja Abu Daoudi murhattiin ampumalla vastaan, suuhun ja rintaan viisi kertaa hotellin aulassa Varsovassa. Hän ei kuitenkaan kuollut murhayrityksessä.

8. kesäkuuta 1992 PLO:n edustaja Atef Bseiso ammuttiin PLO:n toimistossa Pariisissa. Hän oli juuri tuolloin neuvottelemassa suhteiden avaamisesta Ranskan kanssa.


Hallen ampuja tunnusti jo murhat poliisille

Balliet tunnusti nämä kaksi murhaa poliisille.

Hän kertoi myös poliisille, että hänen tarkoituksenaan oli ensisijaisesti päästä tappamaan juutalaisia, koska tuona keskiviikkopäivänä oli heidän viettämänsä kippuri, joka on juutalaisten viettämä juhlapyhä, jota vietettiin Saksassa viime keskiviikkona.

Ampumisen aikaan synagogassa oli sisällä noin 70-80 ihmistä, joten kun hän ei kuitenkaan onnistunut pääsemään synagoogaan sisälle asti, niin tässä verilöylyssä säästyi sen seurauksena varmasti yli kymmeniä kuolonuhreja.

Lopulta poliisi pysäytti ampujan laukausten vaihdon jälkeen, kun epäilty haavoitui kiinniottotilanteessa.



Pistäkää naama nyt mieleen

Viime keväänä Uudessa-Seelannissa Christchurchissa toteutettiin joukkomurha paikallisessa moskeijassa, jossa ampuja onnistui surmata 50 ihmistä.



Tuokin joukkosurma kuvattiin ampujan toimesta suorana nettiin. Mutta tuossa tapauksessa omituisinta oli se, että oikeudessa nähtiin jo eri mies. Sillä siellä ei enää ollut paikalla tämä ampujaksi väitetty Brenton Tarrant.



Mediassa väitetään, että Hallen ampujalla ei ollut juuri ystäviä ja vietti lähinnä aikaansa tietokoneen äärellä

Mediassa väitetään nyt, että tämä Hallen ampuja oli sosiaaliselta elämältään lähes erakko, jolla ei juuri kavereita ollut.

Hänen kerrottiin asuneen äitinsä kanssa ja vanhemmat olivat eronneet, kun hän oli 14-vuotias.

Ylioppilastutkinnon jälkeen hän oli kuulemma vielä opiskellut kemiaa vain kaksi lukukautta, jonka jälkeen joutui keskeyttämään opintonsa vaikean vatsaleikkauksen jälkeen.

Hän asui Helbrassa vain 40 kilometrin päässä Hallesta.



Tämäkin Hallen pyssysankari ei luultavasti tiennyt Sionistisen Israelin valtapolitiikasta paljoakaan, koska hän puhui vain juutalaisista.

Vaikka Israel on hyvin rasistinen apartheid-valtio, joka sortaa Palestiinalaisia viikosta toiseen, asuu siellä myös aivan tavallisia ihmisiä kuin missä tahansa muuallakin.

Mutta tämä Israelin valtionjohdossa oleva porukka koostuu pääosin tästä kasaarijuutalaisten heimoihin kuuluvasta porukasta, joiden mielestä heillä on oikeus toimia ylivallassa, koska he ovat ylentäneet itsensä mm. Yhdysvaltojakin korkeammalle tuossa geopoliittisessa hierarkiassa.

Että kun joskus vuosia sitten Israelin pääministeri Benjamin Netanuahu uhosi, että "Minä omistan USA:n kongressin".

Holokaustin kieltämistä ovat nämä kasaarijuutalaiset sionistit käyttäneet aina poliittisena lyömäaseena heidän poliittisia vastustajia vastaan.



Sillä nämä punaisen ristin toisen maailmansodan ajoilta olevat keskitysleiridokumentit ovat äärimmäisen kiusallisia sionisteille, koska siellä ei puhuta kuudesta miljoonasta mitään.

Hallen tapaus on silti melko varmasti poliisin mukaan viharikos, koska tapauksen motiivi kohdistui uskonnollista kansanryhmää vastaan.

Mutta se on taas hyvinkin kummallista, että vaikka Suomessakin pitäisi olla voimassa ns. yhtenvertaisuuslaki, jonka mukaan kaikki ihmiset ovat samanarvoisia riipumatta heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään.

Mutta se on nähty, että valkoihoisia suomalaisia saa herjata, solvata netissä kansanryhmänä vaikka millä keskustelufoorumilla. Nämä tapaukset eivät kiinnosta valtakunnansyyttäjiä tai poliisia. 

Mutta heti jos tällainen kirjoittelu ja kritiikki kohdistuukin muslimeja vastaan, niin silloin alkaa heilumaan vihapuhesyytteet. Esim. Sebastian Tynkkysen tuore kansankiihotustuomio nettikirjoittelusta todisti tämän jälleen kerran todeksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, ettei yhdenvertaisuuslaki toimi Suomessa.

Mutta vaarallisinta on se, että tulevaisuudessa Suomen ja EU:n lainsäädäntö viedään eteenpäin ja vallanpitäjät laajentavat tätä viharikoslainsäädäntöä niin, että jo pelkästä nettikirjoittelusta saa yhtä kovan tuomion kuin vaikkapa 10 kuukautisen vauvan pahoinpitelystä. Tämä on jo toteutunut Suomessa.


Lähteet: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f29c1050-4a0a-4eec-9302-376f4e9e07ed

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d70387cb-5158-42a6-bec4-8b2ad541b860