http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 08, 2019

QAnon operaatio jatkuu menestyksekkäästi CIA-rahalla


Teksti: Teemu Vehkala

Viimeisen vuoden aikana CIA:n kontrolloima QAnon-kultti on kasvanut entisestään.



Nämä QAnoniin uskovat ihmiset luulevat edelleen, että Q on Trumpin hallinnon sisällä työskentelevä sisäpiiriläinen, jolla on Q-luokan turvaluokitus.

He mm. perustelevat tätä sillä, että kuinka näissä 4chan ja 8chan foorumilla olevia Q:n viesteissä olevia kryptisiä sanoja onkin putkahtanut mediassa esille.



FOX-kanavan tuottama maailman suosituin piirrossarja Simpsonit on myös ennustanut tulevaisuutta ja yksi sarjan ohjaajiin kuuluva David Silverman totesi sarkastisesti, että se johtuu siitä, että koska me kuulumme Illuminatiin. Johon me todellakin kuulumme.



Simpsoneihin kun piilotettiin monia asioita, jotka myöhemmin toteutuivat tulevaisuudessa.



Mutta tämän QAnon operaation tarkoituksena on saada USA:n presidentti Donald Trumpille kannatusta näiden Q-salaliittoon uskovien piirissä.



Kysymys on hyvin yksinkertaisesti kontrolloidusta oppositiosta. Sillä jos tämä Q-olisikin todellinen Trumpin hallinnon sisällä toimiva sisäpiiriläinen, niin hänet olisi jo ajat sitten käyty pidättämässä ja hän istuisi vangittuna kuten Julian Assange tällä hetkellä.

Sillä noin kohdellaan oikeita tietovuotajia. 

Mutta tällaisia CIA:n luomia valetietovuotajia taas kohdellaan niin, ettei salainen palvelu, NSA, CIA, FBI puutu heidän toimiinsa millään tavalla. Vaan he saavat postailla anonyymisti internettiin 4chan ja 8chan foorumeille mitä lystäävät.



Huomioisin kiinnittämään huomi tuohon samaan kielenkäyttöön, jota CIA käytti tuossa aiemmassa psyop operaatiossaan Anonymouksessa. 



WE ARE ANONYMOUS

WE ARE Q

Tällä annetaan se kuva höynäytetylle salaliittoteoreetikolle, että he ovat osa tätä maailmanlaajuista ja suurta vastarintaliikettä, jota tuo pääorganisaattori tuolla rapakon takana johtaa.

Mutta he eivät tiedä sitä, että siellä rapakon takana onkin vain pieni joukko CIA:lle työskenteleviä agentteja, joiden työ on luoda näitä kontrolloituja oppositioita, joilla passitoidaan tämä oikea vastarinta.

Sillä jos tällaiset vastarintaliikkeet olisivat aitoja ja orgaanisia, niin kyllä niiden johtoryhmä olisi joutunut oikeasti elämään pakosalla maan alla jo pitkään.



Case Epstein voi olla osa QAnon psyop operaatiota

Tämä Jeremy Epsteinin juttu, eli case Epstein saattaa olla osa QAnon operaatiota sen nojalla, että se saattaa antaa QAnon kulttiin uskoville sen tunteen, että nyt nämä loputkin pedofiilit pidätetään seuraavaksi massapidätyksillä. PROTrump operaatio se on ollut alusta saakka.

Mutta näitä massapidätyksiä ei sittenkään ilmaantunut, vaan kaikki huomio siirrettiin Epsteinin hämärän kuoleman jälkeen tähän Ruotsalaiseen ilmastonmuutoskakaraan Greta Thunbergiin.

Tieto on valtaa

QAnon operaatio ajettiin CIA:lta aikanaan ulos vain sen vuoksi, koska tieto on valtaa.

Jos QAnon muodosti miljoonille ihmisille auktoriteettiaseman tiedonvälityksessä, niin siitä saatiin nerokas keino CIA:n propagandan levitykselle.

Tämän takia QAnonin kautta alettiin pari vuotta sitten levittämään harhaanjohtajaa tietoa mm. Alex Jonesista ja kokeiltiin suoraan, että kuinka moneen tuo propaganda menee läpi.



Mutta tämä CIA:n rahoittama ja tuottamat Q:n propaganda video on äärimmäisen nerokkaasti toteutettu, kun se antaa katsojalle sellaisen AVAIMET KÄTEEN vaikutelman, ettei sinun enää tarvitse tehdä tämän maailmanlaajuisen muutoksen eteen enää yhtään mitään. 

Sen kuin vain nojaat nojatuoliisi ja odotat, että kaikki pahan eliitin (Deep State) pedofiilit pidätetään ja tuomitaan kuolemanrangaistuksiin.

Joten nyt ehkä ymmärrät, että mikä tuon CIA:n Q-operaation perimmäinen motiivi ja tarkoitus on ? 

Sen tarkoitus on passivoida ihmiset, etteivät he enää tee muuta kuin odottavat muutosta kuin kuuta taivaalta.

Kuitenkin sinulla on koko ajan ollut tuo voima muutokseen

Mutta tässä tullaankin sitten tuon harhautuksen lähteille, että sinulla on kuitenkin koko ajan tämä suuri voima muutokseen. Mutta sinun tulee uskaltaa käyttää sitä.

QAnon ei rohkaise sinua millään tavalla tuon voimasi käyttöön, vaan se rohkaisee olemaan sinua käyttämättä tuota ja odottamaan vain, että QAnon hoitaa Illuminaatit telkien taa.

Vaikka todellisuudessa sinua harhautetaan ja sinut passivoidaan, jotta sinusta ei enää ole vaaraa tälle Deep Staten eliitille.

He nimittäin pelkäävät eniten juuri niitä ihmisiä, joilla on tietoa ja jotka levittävät tätä tietoa heidän rikoksistaan pelkäämättä.

Nämä harvat ja rohkeat ihmiset, jotka uskaltavat uhrata koko elämänsä tuon totuuden edessä eivät passivoidu minkään CIA:n propaganda operaation edessä.

QAnon ei ole mikään eliitiltä vallan ottava ase, vaan sinä olet.



Voin sen tässä nyt suoraan sanoa, että kuinka nämä QAnon käsikirjoittajat CIA:lla nauraa räkäisesti kaikille niille, jotka ovat menneet tuohon halpaan.



Kirjailija, luennoitsija David Wilcock totesi myös joitain vuosia sitten istuneensa huoneessa näiden isokenkäisten kanssa ja totesi, että kuinka he todellakin nauravat meidän ihmisten tyhmyydelle, että kuinka tyhmiä keskivertoihmiset ovat.



Mutta tämän Wilcockin kohdalla on hyvin kummallista, että hänkin rummuttaa QAnonin puolesta.



On vanha sanonta "Tunne vihollisesi" ja näiden Illuminaatien, Jesuiittojen ja muiden eliittisatanistien kohdalla jokainen joka on perehtynyt heidän valtametodeihinsa tietää, että heidän valtansa on aina perustunut epätietoisuuden valtaan.

Eli kun he onnistuvat pitämään riittävän määrän valtaväestöstä tyhmänä, niin se riittää heille, ettei tuo heidän rakentamansa Deep State hallinto kaadu ja tule lopullisesti julki.

Tiedustelupalvelut aina USA:n CIA:ta myöten profiloivat jatkuvasti lukuisia kansanliikkeitä ja tästä syystä, koska niihin sisältyy myös todellinen eliittiä uhkaava vaara, he ovat joutuneet perustamaan näitä kontrolloituja oppositioita kuten hakkeriryhmä ANONYMOUS sekä QAnon, joiden avulla he harhauttavat ja passivoivat miljoonia aktivisteja ympäri maailman.



Tavallaan tuo on se sama efekti joka tulee tv:n katselun seurauksena, että sinä annat koko itsestäsi pois tuon kaiken potentiaalin, jolla voisit oikeasti pelastaa osan tästä maailmasta.

Mikään vallankumous ei ole toteutunut niin, että sen johtajat julistavat suuren suunnitelman valmiiksi ja suunnitelman kannattajat lähtevät sitten kotisohvilleen odottamaan muutosta.

Nyt kun puhutaan vielä tietoisuuden vallankumouksesta, jossa tämä nykyajan teknologia (internet) on lähes pääosassa. Niin nyt nämä eräät rapakon takana käyttävät häikäilemättä juuri tuota heikkoutta hyväkseen harhauttaakseen ihmisiä luulemaan, että QAnon olisi tämän vallankumouksen pääairut.



Mutta vaikka CIA onkin vallan verhojen takana hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa propaganda ohjelmansa takana, niin jos sinä tiedostat heidän operaationsa Q:sta lähtien, niin silloin sinä pääset jo tavallaan heidän niskan päälle ja siitä nämä isokenkäiset korstot eivät pidä.

Edward J. Snowden on oikea tietovuotaja ja hän elää maanpaossa Venäjällä.

Julian Assange on myös oikea tietovuotaja hänkin ja häntä kidutetaan vankilassa britanniassa.

Jos tämä QAnon olisi oikea tietovuotaja, niin silloin hänkin olisi jo tässä vaiheessa vähintäänkin maanpaossa tai jossain vankilassa kidutettavana.



QAnon operaation tarkoitus on myös repiä rivejä hajalle, koska luonnollisesti tämän kultin kyseenalaistavia henkilöitä ei oikein suvaita näissä piireissä, joka jo kertoo tuosta lähes uskonnollisesta vaikutuksesta, joka tällä operaatiolla on.



CIA:lla kun on hyvin paljon kokemusta tällaisista messias tyylisten psykologisten kulttien pyörittämisistä ja aina ne perustuvat johonkin yhteen kulttijohtajaan, jonka auktoriteettia ei enää kyseenalaisteta ja tällainen mielenohjelmointi on samaa jota myös valemedia harrastaa päivittäin.

Eli kertoo valmiiksi käsikirjoitettua propagandaa, jota uutiskanavien uutistoimittajat lukevat papukaijamaisesti telepromptereilta ja se on aina totuus, jota ei yksikään voi enää kyseenalaistaa.



QAnon kultti on rakennettu uhriminän alle

Tämä CIA:n rahoittama QAnon kultti on rakennettu uhriminä ohjelmoinnin alle. Eli sille uhriminälle, joka jokaisessa ihmisessä on sisällä.

Tämä ilmenee mm. siinä, että jo valveutunutkin ihminen ei usko, että hänestä on yksin muutoksen tekemiseen. Joten mielummin luotetaan, että tällainen täysin kuvioiden ulkopuolinen Trumpin hallinnon sisäpiirläinen Q hoitaakin homman ja me vain odotellaan. 

Uhriminä mielenohjelmointi on se sama kaava jota myös uskonnot käyttävät uskonnonharjoittajiensa aivopesemiseen. Kristinuskossa se on tämä herran pelko jne. 

Mutta jos katsomme, että mistä tämä uhriminä ajattelu on oikein peräisin, niin kirkkohan sen tänne länsimaihin toi.

Sillä tämä ihmiset syyllistävä kirkon uhriminä kultti vaikuttaa nyt myös ilmastonmuutosuskovaisiin, jotka syyllisestään ilmastonmuutoksesta.

Aina sinä olet johonkin ulkopuoliseen asiaan syyllinen ja sinun tulisi silloin hävetä julkisesti näitä asioita.

Mutta myös länsimaalainen lasten kasvatus oppi sekä koululaitoksen aiheuttamat traumat aiheuttavat myös voimakkaasti tätä saman uhriminän alle perustuvan käyttäytymismallin kaavoja.

Sen tarkoituksena on lopulta murskata yksilöt ja jauhaa heidät laumaihmisen muottiin, jotta heistä tulisi lopulta kuuliaisia veronmaksajia kustantamaan tämän rikkaimman eliitin jetset elintaso.

Mutta jos mielesi on avoin ja olet tietoinen, niin olet minä hetkenä hyvänsä valmis kävelemään tuosta uhriminän mielenohjelmoinnista pois ja luoda sen tilalle uusi asennemaailma, jossa tiedostatkin että sinulla on koko ajan ollut sisälläsi tuo suuri voima muutokseen, jota olet aina voinut käyttää.

Tämä kun on se Vatikaanin suurin salaisuus. 

Mielen voima.

Joten jos sinulla on se, niin käytä sitä silloin viisaasti.



Valta on hänellä, jolla on tieto.